Cautare

5131 de rezultate pentru "ionita stoica ion" (2.83 secunde)
Stoica, Copos si Popescu isi vor executa pedeapsa in regim inchis Mihai Stoica, George Copos si Gheorghe Popescu, condamnati in Dosarul Transferurilor, isi vor executa pedeapsa in regim inchis, potrivit deciziei Comisiei speciale de la Penitenciarul Rahova, unde sunt inchisi acestia.
Benny Adegbuyi si fratii Andrei si Bogdan Stoica. ... Tot Panaite este si antrenorul fratilor Stoica, toti cei trei luptatori care ataca Circuitul Glory provenind din trupa bine conturata si antrenata de Alin Panaite la Respect Gym.
Sambata, 19 ianuarie, brandul american AFFLICTION a sustinut un eveniment in cadrul caruia fanii K1 s-au intalnit cu Andrei Stoica,Bogdan Stoica si Benny Adegbuyi, reprezentanti de marca ai noii generatii de luptatori romani.
Se implinesc 11 ani de la moartea Laurei Stoica. Marturisiri sfasietoare ale fratelui sau In 9 martie 2006, Laura Stoica disparea dintre noi, asa ca in 2017 se implinesc 11 ani de la moartea ei.
Prin recentele iesiri la rampa ale lui Mihai Lupoi, demisionat din partidul lui Corneliu Vadim Tudor, ale lui Cozmin Gusa, Valeriu Stoica si Gheorghe Ciuhandru, ideea formarii unui partid popular reintra in actualitate.
Cotidianul englez The Sun a scris ca Arsenal este interesata de Ianis Stoica. ... Stoica este golgheterul FCSB in acest campionat, cu patru reusite, plus alte doua in Cupa Romaniei. La finalul partidei, Mihai Stoica, managerul sportiv al FCSB, a povestit ce discutii a nascut in vestiar uriasa sa ratare.
Interesant este si anuntul facut ieri la televiziunea locala de fostul senator Secrieru, el spunea ca in urma apelului liberalului Stoica, a format un comitet de initiativa si aduna semnaturi pentru a crea un pol liberal popular si a se uni cu fostii taranisti.
Toate golurile lui Ianis Stoica din 2021 La 19 ani, impliniti pe 8 decembrie, Ianis Stoica este unul dintre cei mai importanti atacanti ai FCSB in acest sezon.
Ramane in continuare interesul nostru pentru David Miculescu", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport. ... Mihai Stoica a vorbit la Telekom Sport despre refuzul aradenilor.
Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvaluit o informatie de ultim moment primita de la Gigi Becali, conform careia au existat, vineri, discutii directe intre Edjouma si reprezentantii clubului maghiar Videoton. ... Atat, altceva nu stiu", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.
Florin Achim si Bogdan Rusu sunt fotbalistii despre care Mihai Stoica a anuntat ca si-au reziliat contractul cu FCSB, iar in continuare se doreste despartirea de Rachid Bouhenna. ... - cu anumite transferuri)", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.
Gorbaciov, din interviul acordat jurnalistei Felicia Melescanu, privind faptul ca, Romania a fost in pericol sa se divizeze in cursul evenimentelor din decembrie 1989, precum si opiniile lui Ghennadi Ianaev referitoare la faptul ca Ion Iliescu a facut pentru romani ceea ce altul nu putea sa faca in imprejurarile respective.
Senatorul Ion Toma suspendat din partid pentru un an si propus pentru excludere.
Ion Popescu Gopo, Victor Antonescu, Calin Cazan, Luminita Cazacu, Constantin Paun etc. ... Dar, mai ales se vor intalni cu unul dintre cele mai frumoase filme realizate de Ion Popescu-Gopo: ... Un joc cu elementele esentiale ale vietii (apa, focul, aerul) inspirat de Ion Creanga. ... Ion Popescu Gopo Cu:
Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian. ... Onaca si Iustian se intorc in Parlament, in timp ce Ion Popescu a ales sa fie consilier judetean, el deschizand, de altfel, lista PD-L pentru Consiliul Judetean.
Ion Ionita, primarul din Agigea, era de parere ca vizita lui Blaga nu avea nici un rost; ... Parerea lui Ionita nu a fost impartasita si de restul membrilor din forul de conducere a organizatiei judetene a PD.
Gazetarul din Salaj care i-a fost poetului prieten pana la moarte si care i-ar fi fost inspiratie pentru romanul Geniu pustiu Salajeanul care a avut privilegiul sa fie prieten cu Mihai Eminescu este scriitorul si gazetarul Ionita Scipione Badescu, personalitate care patroneaza, in prezent, Biblioteca Judeteana din Salaj.
"Mostenirea lasata de Ion Ionita, fostul primar, este foarte grea. ... Una dintre autorizatiile mentionate de Carjaliu a fost emisa chiar in luna mai a acestui an, cu doar o luna inainte ca Ionita sa piarda alegerile.
La Cursa 10 km individual Vodafone, castigatori au fost Ionita Liviu, cu timpul 00.34.38 la masculin si Adela Balțoi cu timpul 00.36.13, la feminin.
Grigore, Oaida, Hromada, Funsho, Hasani, Petrila, El Sawy, Ionita II, Cirjan Absenti: ... Stoica - Butean, Murgia, Biceanu, Oprut - Ianis Stoica, Paraschiv, Balaure Rezerve:
google-analytics.com