Cautare

5131 de rezultate pentru "ionita stoica ion" (6.82 secunde)
Astfel, Ion Ionita, primarul din Agigea, a schimbat catedra de profesor pentru confortabilul fotoliu din spatele biroului de primar, in speranta ca "fiind modelator de caractere, voi reusi sa schimb ceva si prin Primarie, dar degeaba, toti sunt pusi pe capatuiala”, sustine acesta.
La Primaria Generala mai candideaza Vasile Lincu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Ioan Ionita Teodosiu (Partidul Alianta Socialista) si independentul Nicusor Daniel Dan, presedinte al Asociatiei "Salvati Bucurestiul".
SFANTUL Ion 2018. In fiecare an, la 7 ianuarie, romanii sarbatoresc ziua Sfantului Ion (Ziua sfantului Ioan Botezatorul, Soborul Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul, Inaintemergatorul Domnului). ... Potrivit tradidiilor, in ziua Sfantului Ion se incheie perioada Sarbatorilor de iarna, incepute de ziua Sf.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
Grupul PDL, prin vocea consilierului Stefan Stoica, le-a cerut ieri socoteala celor de la PNL pentru ca l-au desemnat vicepresedinte al CJ pe probleme economice pe Laurentiu Ivanovici, fost director al Camerei Agricole Dolj, dar si fost "trecator"
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au finalizat urmarirea penala efectuata in cauza privindu-i pe inculpatii, cercetati in stare de arest preventiv, BUJOAICA NICULAE, DAVID FLORIN, zis "BUZETICA", IONITA ION, zis "SILE COROI", IORDAN VASILE, zis "BEBI" si SIMION DORU DANIEL.
- De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratieisi Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Fostul presedinte al PNL, Valeriu Stoica, s-a aratat profund ingrijorat de drumul pe care o apuca Partidul National Liberal si a declarat ca este necesar sa "ne gandim ce politica vrem sa facem:
Fostul lider PNL Valeriu Stoica s-a declarat "un pic ingrijorat" de starea de sanatate a lui Calin Popescu-Tariceanu, spunand ca a constatat la acesta simptomele a "doua boli foarte grave", amnezia si incremenirea in absenta proiectului, si sugerand ca un tratament presupune demisia din functie.
Apelul lansat luni de cei trei fruntasi ai PNL - Mona Musca, Valeriu Stoica si Teodor Stolojan - nu reuseste sa obtina si sprijinul organizatiilor din teritoriu. ... Totodata, liderul PNL Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi, a declarat ca acuzatiile formulate de Musca, Stolojan si Stoica sunt "total nejustificate".
Valeriu Stoica, fost presedinte al PNL, a fost exclus miercuri din partid de organizatia sectorului 5, cu sapte voturi pentru, unu impotriva si o abtinere.
Valeriu Stoica a infirmat orice intentie de a deveni presedinte al PLD, prin trimiterea lui Theodor Stolajan la Bruxelles, ca europarlamentar si orice lupta in interiorul partidului pentru ocuparea scaunului de lider.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica si secretarul executiv Elena Udrea au depus, miercuri, la Registratura Tribunalului Bucuresti, documentele pentru inregistrarea PDL ca formatiune politica, acestia exprimandu-si speranta ca procedura juridica va fi finalizata in luna ianuarie 2008.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica si secretarul executiv Elena Udrea au depus, miercuri, la Registratura Tribunalului Bucuresti, documentele pentru inregistrarea PDL ca formatiune politica, acestia exprimandu-si speranta ca procedura juridica va fi finalizata in luna ianuarie 2008.
Valeriu Stoica, Vicepresedintele PDL a declarat joi ca nu va candida pentru un post de parlamentar la alegerile din toamna si nici nu doreste sa intre intr-o competitie pentru functia de ministru al Justitiei, considerand ca "revenirile in politica nu sunt intotdeauna de succes".
George Copos - 3 ani si 8 luni cu executare, Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni cu executare, Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni cu executare, Ioan Becali - 6 ani si 4 luni cu executare, Victor Becali - 4 ani si 8 luni cu executare, Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni cu executare, Gica Popescu - 3 ani si o luna cu executare, Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni cu executare.
Mihai Stoica a vorbit la Telekom Sport despre faptul ca Ianis Stoica si-a schimbat agentul. ... "Pe Ianis Stoica nu il afecteaza nimic, are platosa, este imun la tot ce se scrie sau se vorbeste despre el", a explicat Mihai Stoica.
Mihai Stoica a condamnat in termeni duri comportamentul lui Cristi Sapunaru si spune ca se impun sanctiuni foarte dure. Cristi Sapunaru il ataca pe Mihai Stoica: ... Prezent in studioul Orange Sport, Mihai Stoica a afirmat ca Sapunaru putea fi oprit doar daca era "tranchilizat".
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu:
google-analytics.com