Cautare

273 de rezultate pentru "ionita ene" (3.40 secunde)
Mutiu - Ene, Medina, Biceanu, Oroian, P. Iancu, P. Petrescu, Barbut, Babic Absent: Antoche (accidentat) Stadion: "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru:
Un razboi nemilos se duce si la Agigea, acolo unde primarul PD-L Ion Ionita se bate cu social-democratul Cristian Carjaliu, vocile targului dandu-l deja castigator pe Carjaliu.
Petrisor Obae, Elisabeta Lipa, Liana Stanciu, Cristian Hrubaru, Mihai Georgescu, Calin Goia, Oana Ionita (bebelusa Oana), Leonard Doroftei si Dezbracatu.
sa te fereasca Zamolxe impreuna cu Iustin Parvu, Doru Bem si Costi Ionita, alaturi de top zece retete pentru combaterea mahmurelii sa ajungi sa depinzi vreodata de mine.
urmariti meciurile Echipei Nationale feminine de handbal, pentru ca s-ar putea sa aflati pe 19 Decembrie ca fetele noastre sunt Campioane Europene la handbal feminin si voi ati stat sa va uitati in gura lui Gadea, Badea, Zamfir, Guse, Bogdan, Ciutacu, Chireac, Cristache, Buscu, Pieleanu, Dogioiu, Ficeac, Ionita si alte specimene ale menajeriei televizate de canalele de stiri.
De exemplu, Ion Ionita, primarul de la Agigea, este anchetat, Primaria Ovidiu a fost amendata de Directia de Finante, primariile din Navodari si Medgidia au probleme mari pentru ca au mosteniri dezastruoase, cei dinaintea lor au fost primari inconstienti, iar prin urmare, au mari datorii catre regii...
Tamy a devenit cunoscuta dupa ce a participat la preselectia Eurovision alaturi de Costi Ionita. De asemenea, piesa Teach Me a fost unul dintre hiturile anului 2011.
Aceasta aniversare nu putea fi mai bine marcata decat prin "Sybil I", o sculptura de 2,5 m creata de Costin Ionita si vedeta Licitatiei aniversare, ce va avea loc luni, 25 mai, ora 21:00, pe www.lavacow.com.
Ionita Cegan, nr. 3, bloc P27, parter, apart. 1, sector 5, Bucuresti Telefon: 0314315218; 0747081731 E-mail: [email protected] www.apaa.ro www.facebook.com/apaaro Alexandru Negrea, de la Spada Digital Media, a vorbit despre importanta Facebook-ului in mediatizarea acestor campanii de sanatate.
La Ionita Asan, asa-i zice si astazi. M.T.: De la cine ati deprins experienta comerciala, economica? G.P.: De la mama mea.
In acest mod Curtea de Conturi nu ne poate spune ca nu ne-am facut datoria", a declarat Liviu Ionita, directorul RAA.
Grupuri de sustinatori in zece judete ßi in judetul Calarasi s-a constituit un grup de initiativa, format din urmatorii liberali: Petre Cretu, Netu Manea, Marin Culea, Romeo Bacescu, Viorel Renciu, Alexandrina Ghita, Traian Rizea, Nicolae Ionita si Nicolae Ghenu.
Au mai fost prezenti la inaugurarea sediului PD primarul din Navodari, Tudorel Calapod, edilul Medgidiei, Dumitru Moinescu, cel din Agigea, Ion Ionita, directorul DADL, Ionel Manafu, presedintele organizatiei de tineret a PD Constanta, Mihai Bobe, consilierii democrati din Eforie Gigi Chiru si Ionut Anghel si multi altii.
Intrebat cum comenteaza faptul ca Rotaru a renuntat la calitatea sa de membru PD, vicepresedintele PD Prahova, Dan Ionita a declarat:
Printre sustinatorii lui Blaga se numara si personalitati ale vietii publice din Romania, precum regizorul Alexandru Darie, actorul Marcel Iures si analistul Sorin Ionita.
Sampania de la sfarsitul momentului solemn nu a reusit insa sa tempereze agitatia social-democratului, care a declarat ca, printre alte neajunsuri lasate in urma de fostul primar PDL Ion Ionita, se numara si faptul ca nu are stampile.
Ion Ionita a spus ca PD-L trebuie sa elimine sintagma "de sorginte", pentru a demonstra autenticitatea curentelor politice interne ale partidului, care nu ar mai fi astfel "inspirate" din anumite doctrine, ci ar fi chiar autentic "democrate, liberale si crestin-democrate".
Printre cei responsabili s-ar numara si fostul primar, Ion Ionita, care a semnat contractul cu societatea de proiectare, dar care nu s-a ingrijit decat de un aspect - cel al efectuarii platilor, din banii publici, fara a avea in vedere ca pentru sumele in cauza sa primeasca si ceva in schimb, asa cum era normal.
Luminita Ionita - inspector scolar pentru managementul resurselor umane; Elena Vais - inspector scolar pentru activitate educativa formala si nonformala;
"Eu personal nu stiu nimic despre acest proiect", a mentionat mirata viceprimarita comunei Pecineaga, Georgeta Ionita. In schimb primarul Nicolae Stan a avut o reactie de-a dreptul stranie:
google-analytics.com