Cautare

273 de rezultate pentru "ionita ene" (6.42 secunde)
Asociatia "Adevar si Dreptate", al carei vicepretedinte este Viorel Ene, a contestat, la Tribunalul Bucuresti decizia Biroului Electoral Municipal de admitere a candidaturii lui Dan Voiculescu, propus pe listele de candidati la Senat ale Aliantei PSD+PC.
Modoran Ene dinspre str. ... Modoran Ene si str. ... Modoran Ene din directia str. Dumbrava Noua catre str. Radaseni. Accidentul s-a soldat cu avarierea celor doua vehicule si decesul conducatorului biciletei C.
Astfel, Ion Ionita, primarul din Agigea, a schimbat catedra de profesor pentru confortabilul fotoliu din spatele biroului de primar, in speranta ca "fiind modelator de caractere, voi reusi sa schimb ceva si prin Primarie, dar degeaba, toti sunt pusi pe capatuiala”, sustine acesta.
Mai precis, in prezenta premierului Mihai Tudose si a ministrului transporturilor, Felix Stroe, reprezentantii castigatorului licitatiei, asocierea italo-japoneza Astaldi - IHI Infrastructure Systems, si, de cealalta parte, ca beneficiar, Stefan Ionita, presedintele Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, au semnat certificatului de nastere pentru Pod.
Tot de ieri, seful angajatilor de la regie a devenit, pentru sase luni, fostul director tehnic, Liviu Mihai Ionita. ... Nu vreau sa concediez pe nimeni, insa, daca altfel nu se poate, voi lua fara nici o problema aceasta decizie", a declarat Ionita.
FISA DE PERSONAJ - LUCIAN IONITA (Autoare: Laura Ivancioiu) Azi e ziua lui Lucian Ionita. Lucian al meu, adica. Implineste 48 de ani.
Sotii Florentina si George Ionita de la Natural Bucovinean au participat recent la targul de la Sala Dalles cu: ... Sora mea este cea care concepe retetele si ea si firma au certificat de calitate primit in Anglia", ne-a spus Florentina Ionita.
CACAN.ro a aflat ce ultim gest suprem a facut Catalina Ionita pentru iubitul ei. ... Din pacate visele Catalinei Ionita si a iubitului ei, Mihai Alexandru, au fost curmate in cateva clipe de flacarile care au mistuit vineri seara clubul Colectiv, din Capitala.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au finalizat urmarirea penala efectuata in cauza privindu-i pe inculpatii, cercetati in stare de arest preventiv, BUJOAICA NICULAE, DAVID FLORIN, zis "BUZETICA", IONITA ION, zis "SILE COROI", IORDAN VASILE, zis "BEBI" si SIMION DORU DANIEL.
Viorel Ene, presedintele Asociatiei Victimelor Mineriadelor a declarat ca acest gest este ilegal si deschide calea legalizarii terorismului politic in Romania. ... ", a spus Ene.
La inceputul anului trecut, in urma unei intilniri intre seful Ministerului Public si liderul Asociatiei Victimelor Mineriadelor (AVM), Viorel Ene, procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, a constituit o echipa care sa se ocupe de finalizarea dosarelor privind mineriada din 1990.
Ministrul Integrarii Europene, Ene Dinga, a afirmat ieri ca declaratiile cancelarului german Gerhard Schröder, referitoare la posibilitatea amanarii cu un an a integrarii Romaniei in UE, nu trebuie scoase din contextul campaniei electorale ce se desfasoara in prezent in Germania.
Pana in momentul de fata au fost nominalizati neoficial Sulfina Barbu (ministrul Mediului), Mircea Cinteza (ministrul Sanatatii), Ene Dinga (ministrul Integrarii Europene), Ionut Popescu (ministrul Finantelor), Monica Macovei (ministrul Justitiei) si Gheorghe Seculici (ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor economice).
Performere au fost Tania Ene (LPS "Petrache Triscu", categoria 36 kg) si Alexandra Ganea (CS Universitatea, 40 kg), care au iesit campioane nationale si au obtinut calificarea la Campionatul Balcanic (6-8 iulie, Bulgaria).
Laura Ene, Medic Primar Diabet, Nutritie si Boli metabolice, Expert DOC) In prezent este Medic Primar Diabet, Nutriție si Boli metabolice, cu licența in Fiziokinetoterapie si studii de psihoterapie.
Lica Oprea, primarul comunei Baleni - PSD, Ionel Lepadatu - Branistea - PC, Danuta Bourceanu - Cavadinesti - PSD, Neculai Oprea - Cuza-Voda - PSD, Eugen Tabacaru - Ghidigeni - PC, Gelu Sirghie - Gohor - PSD, Costica Ene - Independenta - PSD, Ion Corpaci - Ivesti - PSD, Costica Ivan - Mastacani - PC, Virgil Arghiri - Munteni - PNL, Viorel Racasanu - Negrilesti - PNL, Valerian Todita - Namoloasa - PSD, Victor Chiriloae - Oancea - PNL, Trofin Tudor - PSD, Vasile Manea - Pechea - PSD, Costel Matei - Priponesti - PC, Ioan Porumb - Radesti - PSD, Gheorghe Ene - Rediu - PD, Gheorghe Bute - Scinteiesti - PSD, Costica Jiglau - Smulti - PNL, Paul Cristea - Sendreni - PNL, Costel Gheorghe - Tudor Vladimirescu - PSD, Vasile Radu - Virlezi - PD si Tanase Cepraga - Vladesti - PD.
Din pacate, in aceasta Romanie cu democratie de tip neo-comunist, toti cei vinovati sunt liberi, ne tin lectii pe la televizor, atat cei cu fraude economice, cat ti cei cu fraude de natura politica", a declarat pretedintele Asociatiei Victimelor Mineriadelor din 1990-1991 din Romania, Viorel Ene.El a aratat ca marti se implinesc 18 ani de la "ata-zisele" alegeri libere din 20 mai 1991, cand "acel faimos FSN" declarase ca nu va participa la alegeri, dar, "tipic comunist", a participat, le-a organizat ti le-a cattigat.
Ene Dinga, noul ministru al Integrarii, a spus ieri ca neindeplinirea celor 11 conditii poate activa, “in caz de risc major“, clauza de salvgardare, care ar duce la amanarea cu un an a integrarii Romaniei in UE. ... Ene Dinga - ministrul Integrarii Europene
Activitatea de lobby desfasurata pana acum este prea putin satisfacatoare, a recunoscut ieri ministrul Integrarii Europene, Ene Dinga. ... Ene Dinga a mai anuntat ca Ministerul Integrarii Europene isi va schimba in curand denumirea in Ministerul Afacerilor Europene si Dezvoltarii.
Ministrul Integrarii Europene, Ene Dinga, a declarat ieri ca Romania ar trebui sa aiba un deficit bugetar de 1% din Produsul Intern Brut (PIB) si ca spera ca discutiile cu Fondul Monetar International (FMI) sa continue, deoarece acordul nu a fost finalizat.
google-analytics.com