Cautare

2858 de rezultate pentru "ionascu emil" (2.94 secunde)
Astfel, Virgil Parocescu Ionascu, de 33 ani, Ion Ionascu, de 51 ani, Gheorghe Parocescu, de 37 ani, Dumitru Goidan, de 47 ani, Mihai Decu, de 49 ani, toti din Ciobanu si George Cristian Ionascu, de 24 ani, Bogdan Georgian B.
Conform raportului municipalitatii, drepturile salariale ale presedintelui Ion Ionascu, dar si adaosurile la veniturile administratorului Eugenia Brandas si ale altor doua persoane au fost efectuate fara baza legala, ca si primele lunare de cate doua milioane de lei daruite de sefi, din iulie pana in decembrie 2005 inclusiv.
Demisia lui Emil Boc vazuta de consultantii politici. ... "Daca ati fi consultantul lui Emil Boc, l-ati sfatui sa-si dea demisia dupa motiunea de cenzura?".
Amorurile poetului Emil Brumaru (Autoare: ... El este Emil Brumaru, poetul SEXagenar: ... Dupa un an 2003 dres in unt - publicat, premiat si mediatizat ca si cum as fi asistat la propria-mi existenta postuma - Emil Brumaru se intreaba, acum, pe ton grav-copilaresc:
Mult trambitatul program "Prima Casa" pare sa fi debutat cu stangul, in conditiile in care acesta este foarte greu accesibil pentru marea majoritate a populatiei, iar efectele vor fi cunoscute abia peste sase luni, a declarat, directorul Departamentului de Evaluare si Consultanta Imobiliara al Cushman & Wakefield, Dan Ionascu.
GOOGLE il sarbatoreste pe EMIL RACOVITA, primul speolog al tarii Google si-a modificat, vineri, logoul pentru a-l sarbatori pe Emil Racovita, la implinirea a 145 de ani de la nasterea savantului roman, fondator al biospeologiei, biolog si speolog, explorator si academician.
Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc. ... • "Aderarea la zona Schengen, strict pe criterii tehnice, nu politice" Cu premierul Emil Boc, doamna Merkel a abordat teme de importanta bilaterala si europeana.
Majoritatea postarilor al caror subiect este Emil Boc sunt reactivate si fac trimitere la statura mai putin impozanta a acestuia. Pamfletarul Corneliu Vadim Tudor spunea ca Emil Boc a fost batut in copilarie cu cureaua de la ceas.
In istoria mai noua a Principatelor Unite, Emil Boc va ramane, indiscutabil, ca un producator de hazliu. ... Pentru ca Emil Boc nu e un om. ... Luni, la finele sedintei Biroului Permanent National al PD, Emil Boc a tinut o conferinta de presa. ... Emil Boc: ... Emil Boc: ... Emil Boc:
Alexandru spune ca Traian Basescu submineaza autoritatea lui Emil Boc.
Emil Boc, Vasile Blaga si Theodor Paleologu. ... Cred in politica sa de reforma si in candidatura lui Emil Boc la presedintia partidului. ... La 8.30, zeci de sustinatori de-ai lui Boc, echipati cu pancarte si cu tricouri pe care statea scris "Emil Boc, presedinte"
Batalia pentru sefia PD a fost inceputa deja de Emil Boc, care incearca de pe acum sa-si asigure sustinere din teritoriu. ... Emil Boc este primul care a inceput atragerea unei sustineri cat mai consistente pentru a castiga sefia PD.
Acum cateva zile, l-am vazut pe Emil Boc intr-o vizita de partid, laudandu-se cu realizarile guvernului sau, asta in timp ce tara se adanceste in criza. ... In rolurile principale Emil Boc si Traian Basescu. ... Emil Boc a invatat de la seful sau.
In aceeasi luna, CURS il dadea pe Iliescu la 43%, urmat de Melescanu - 20%, Emil - 19%, Vadim pe cinci, cu 5%, in urma lui Roman. In iunie, Metro Media Transilvania il dadea pe Iliescu la 51%, Emil 19%, Melescanu 14%, Vadim 9%, Roman 3%.
Imediat dupa demisia lui Emil Boc din functia de premier, garda veche a cerut retragerea Elenei Udrea din guvern. ... Pentru a evita scandalul din PDL si compromiterea nominalizarii premierului Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc au impus lista ministrilor.
Senatorul Ioan Chelaru a sustinut o declaratie politica, intitulata "Presedintele jucator mizeaza pe o fundatura, primarul Emil Boc se ascunde in ea", pe care o puteti citi in continuare.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a anuntat ca va candida la functia suprema in partid cu o motiune populara.
Emil Hagi are 62 de ani, este inginer hidrotehnist si, dupa tata e machidon. ... Primul IMS fabricat in 1957 Istoria devine si mai interesanta dupa razboi, povesteste Emil Hagi. ... Nici Muzeul Pompierilor nu are asa ceva, se mandreste Emil Hagi.
Presedintele PD, Emil Boc, a cerut ieri la Cluj ca PSD si PNL sa faca public protocolul de guvernare, iar social-democratii sa-si arate deschis sustinerea pentru Cabinetul II Tariceanu.
Presedintele PSD, Victor Ponta, raspunde acuzatiilor aduse, vineri, de presedintele PDL, Emil Boc, potrivit caruia Opozitia incearca sa ridice un zid impotriva Justitiei, prin "exploatarea mediatica a unei actiuni legale". "Emil Boc, astazi, a fost corect.
google-analytics.com