Cautare

4451 de rezultate pentru "ion valcu" (2.96 secunde)
Val Valcu) Ultima smecherie pe care o mai poate incerca Traian Basescu este smenul cu prietenii sai de la Curtea Constitutionala.
Val Valcu) Doamna comisar european Vivianne Reding, va scriu in calitate de platitor al salariului pe care il incasați de la cetațenii UE.
PR-ul european al lui Basescu (Autor Val Valcu) A fost buna la ceva dezbaterea din Parlamentul European privind criza din Romania?
Politia, Parchetul si Armata, vedetele campaniei electorale (Autor :Val Valcu) Institutiile de forta au "arestat" atentia mass media, in primele zile ale campaniei electorale.
Val Valcu) In plina Putere a regimului Traian Basescu, revistele lui Corneliu Vadim Tudor lansau tema "cancerului prezidential". Nu fiindca avea informatii, ci fiindca citise presa franceza, in urma cu doua decenii.
Val Valcu) In timp ce se asteapta recursul directorului Intact, miscari importante s-au desfasurat pe tabla de sah a politicii.
Unul dintre cei mai mici premianti este Eduard Valcu, care la numai opt ani a obtinut rezultate deosebite la numeroasele concursuri la care a participat.
Val Valcu se intreaba in Puterea daca putem sa-l credem pe Sebastaian Lazaroiu cand crediteaza Partidul Poporului cu 13 la suta?
DcNews informeaza: Doua raspunsuri pentru intrebarile lui CTP, legate de maidanezi si de pedeapsa cu moartea Intr-un editorial publicat a doua sau a treia oara (ziar-carte-ziar), de data asta in Gandul, Cristian Tudor Popescu sustine eutanasierea maidanezilor si a criminalilor.
Val Valcu) Cristian Tudor Popescu se refera, intr-o disputa cu Mircea Badea, la patronul acestuia, Dan Voiculescu. Editorialul lui Popescu se bazeaza pe logica, dar logica aveau si nazistii, de exemplu.
Val Valcu) Criza salariilor din trustul lui Dinu Patriciu este un accident, care va fi depasit dupa ce trece vara si incep oamenii sa cheltuie mai mult la Mic.ro, sau anunta inchiderea fabricii de carti si DVD-uri?
Val Valcu) "Esti un incorect. Esti un necinstit sufleteste. Iti voi striga din adancul gropii: esti un necinstit sufleteste, caci ti-ai batut joc pe nedrept de sufletele noastre nevinovate!".
Val Valcu) DeCe News a facut un experiment: o zi a publicat doar stiri pozitive sau elogii la adresa conducatorului iubit de pedelisti.
Val Valcu) Inchiderea OTV este un act de cenzura, inutil si tampit, ca orice act al unui cenzor. Nu exista argument mai bun pentru desfiintarea unei institutii anacronice, cum este CNA.
Val Valcu (DeCeNews): Cat de tare s-a ars Biserica cu incinerarea Un fel de Danilet ortodox a scris pe blog ca incinerarea lui Nicolaescu e "tangentiala cu sinuciderea", ca urmare nu se poate face suljba de inmormantare.
Val Valcu) Eugen Nicolaescu, in ceea ce priveste suspendarea contractelor CNAS cu spitalele private? Raspunsul devine mai complicat, pe zi ce trece.
Afectat direct a fost, de aceasta data, Ion Iliescu, principalul sustinator al infiintarii unui Institut al Revolutiei Romane.
Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana. ... Discutiile au fost moderate de presedintele "Clubului de la Bucuresti", Ion Iliescu, si de academicianul Razvan Theodorescu.
Fondatorul actualului PSD, Ion Iliescu, nu se va mai implica in activitatea curenta de partid, dupa zeci de ani de activitate politica la nivel inalt, fiind influentat, se pare, de recenta infrangere suferita in fata lui Mircea Geoana.
La numai o zi dupa ce si-a dat demisia din PSD, senatorul Ioan Talpes il acuza pe presedintele social-democratilor, Mircea Geoana, de “manifestari de pustism“ in declaratiile acestuia la adresa lui Ion Iliescu.
google-analytics.com