Cautare

4451 de rezultate pentru "ion valcu" (2.81 secunde)
Adevarul Holding a achizitionat revista si editura Historia, precum si site-ul www.historia.ro, detinute de Ion Cristoiu si Vlad Pufu, a declarat Ion Cristoiu, care nu a dorit sa precizeze valoarea contractului. ... Eu 50% si Pufu 50%", a spus jurnalistul Ion Cristoiu.
Ion Mihalache, Piata Victoriei, Str. ... Ion Mihalache, Calea Grivitei, Bd. ... Ion Mihalache, Piata Victoriei,Str. ... Ion Mihalache, Str. ... Ion Mihalache, Piata Victoriei,Str. ... Ion Mihalache, Calea Grivitei, Bd. ... Ion Mihalache, Piata Victoriei,Str. ... Ion Mihalache, Str.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... Ion Iliescu: ... ION ILIESCU:
Val Valcu (foto) publica in Puterea articolul "Sondajul despre Basescu si guvernul PoloBoc", pe care il puteti citi in continuare.
Val Valcu (foto) publica in Puterea articolul "Adevarata campanie pentru vulnerabilizarea lui Basescu", pe care il puteti citi in continuare.
Val Valcu raspunde in cotidianul national Puterea la intrebarea: "Ce risca Antonescu si Ponta daca nu trece motiunea?". Puteti citi raspunsul in continuare.
Val Valcu). Un oarecare Tristian Tampeanu, propagandist portocaliu la Romania Libera, reia pe invers un editorial publicat in DeCe News (31 mai, 2011) in care spuneam ca Basescu e un scamator, care flutura in fața publicului o mana și ii umbla in buzunar cu cealalta.
Val Valcu) Cred ca dl. Theodor Baconski a tradus mesajul MAE rus la fel cum a numarat voturile, la Paris.
Silviu Prigoana (initiatorul proiectului de lege), Valeriu Tabara, Catalin Croitoru, Brandusa Novac, Marius Spanu, Constantin Dascalu, Mircia Giurgiu, Gheorghe Sorin Buta, Corneliu Olar, Lese Doru Brasoan, Zamfirescu Sorin stefan, Adrian Popescu, Samoil Valcu Fara grup:
Val Valcu publica pe DeCeNews articolul: Ceausescu: Boc, Voinescu si Turcan fac reclama USL fara sa stie Alchimistii propagandei portocalii au tras un sut in bara.
Val Valcu) Jeremy Clarkson a fost huiduit de public in Marea Britanie. Boc și Basescu au incasat-o, la noi.
Val Valcu) Basescu are alternativa plecarii de bunavoie, pe vapor, asa cum a promis in primul mandat. Am incercat sa va reformez, n-ati vrut, o sa ma regretati.
Val Valcu) Sarcoziule! Mercaloaico! Haideti in Piata, ca nu-i niciun pericol. A vorbit Vichi (Niuland) cu Igas sa nu mai dea cu gaze.
Val Valcu) Dupa ce Basescu a taiat salariile si pensiile cu manuta lui Boc, premierului i s-a pus o intrebare:
Val Valcu) La sfarsitul lui 1999, cand Isarescu devenea premier, Ungureanu isi exersa deja abilitatile de engleza, franceza, germana si maghiara la Ministerul de Externe, unde era secretar de stat din 1998.
Val Valcu) Traian Basescu a dat startul campaniei electorale, prin discursul sau din Parlament, sustin analistii politici. Practic, el ar fi optat pentru varianta Ungureanu, adica pentru cresterea salariilor bugetarilor si/sau o relaxare fiscala, dupa disputele dintre premier si liderii PDL pe aceasta tema.
Val Valcu) S-a spus despre Dan Diaconescu ca este inventia lui Traian Basescu. Ca a fost aruncat in lupta pentru a lua din voturile USL, astfel incat Opozitia sa nu faca 50 la suta plus unu.
Val Valcu) O strategie riscanta, dar eficienta, pentru un lider care vrea sa pastreze Puterea este inventarea propriei Opozitii. Putin si regimul sau, de exemplu, au inventat contracandidati de carton, in vreme ce adevaratii opozanti au fost impiedicati sa participe la alegeri.
Val Valcu) Daca mai era nevoie de un argument pentru desfiintarea CNA, l-au oferit colegii doamnei Narcisa Iorga, cu prilejul campaniei pentru alegerile locale.
Val Valcu) Nu cred ca oamenii din Cluj sunt batuti in cap, chiar daca astazi s-ar putea sa aleaga un primar cazut in cap de pe scara.
google-analytics.com