Cautare

4688 de rezultate pentru "informatii numere clienti" (4.65 secunde)
13 si 15 iunie Numere norocoase: ... 14 si 27 iunie Numere norocoase: ... 12 si 20 iunie Numere norocoase: ... 23 si 24 iunie Numere norocoase: ... 20 si 21 iunie Numere norocoase: ... 14 iunie Numere norocoase: ... 1, 6 si 10 iunie Numere norocoase: ... 13 si 18 iunie Numere norocoase:
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a alocat pana in prezent aproape 82 de milioane de numere de telefon, se arata intr-un comunicat remis de institutie.
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii.
Companiile A&G Communication Grup si Telestar Corporation GmbH au renuntat, fiecare, la o parte din resursele solicitate si primite de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC), respectiv la cate 400.000 de numere nationale pentru telefonia fixa.
Romtelecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de noi numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa in judetul Braila.
Semnalele de alarma trase in ultima perioada de Compania a€žImprimeria Nationalaa€œ cu privire la comercializarea biletelor emise pentru plata parcarii, a biletelor de spectacol sau alte activitati care presupun vanzarea de bilete fara a detine o plaja de numere au ramas fara ecou.
Shakuntala Devi s-a nascut in Bangalore, India, iar tatal sau - artist de circ - a fost acela care i-a descoperit abilitatea de a memora numere, pe cand avea trei ani si incerca sa o invete niste trucuri cu carti de joc.
Ulterior a aflat ca tinta, asupra careia Air Force obtinuse informatii si pe alte cai, avea viteza de 3900 mile pe ora, zbura la 11.000 de picioare si a facut acea intoarcere in unghi drept, exact cum spusese el.
De aproximativ o saptamana, casele de amanet din Craiova, dar si cele de schimb valutar au inregistrat un numar record de clienti. ... "Inainte de Paste cu cateva zile, am avut clienti foarte multi. ... Am avut clienti ale caror bijuterii nu erau in stare buna, pe care insa i-am refuzat.
Obiectivul tehnicii SRV este sa se obtina informatii fara a utiliza cele cinci simturi. ... La inceputul unei sedinte, subiectul primeste doua numere, fiecare de patru cifre, numere generate la intamplare.
Timpul creste la 18 zile daca trebuie sa descifreze numere si simboluri. ... Daca parola are si majuscule, sunt necesare 23 de zile pentru descifrarea acesteia si de patru ani daca are numere si simboluri.
Presedintele Traian Basescu este de parere ca “se simte nevoia crearii comunitatii de informatii“, care sa fie subordonata Presedintiei sau Guvernului, in functie de unde va fi mai mare nevoie de ea si unde i se va asigura neutralitatea politica.
Masina are numere straine, de Germania, proaspat adusa, nerulata in tara, impecabila, ireprosabila, full cu tot cu piele si trapa. ... mai are si alti clienti, care, de obicei, ce sa vezi: ... Dupa care, cei doi se urca intr-o masina cu numere dubioase si pleaca nevazuti.
Ca si la posta clasica, fiecare pachet contine informatii referitore la destinatar, astfel incat el sa poata fi corect dirijat pe retea.
Cu toate acestea, daca ai curiozitatea sa urmaresti toate adresele la care ai locuit, s-ar putea sa descoperi faptul ca anumite numere din tema ta se repeta de fiecare data; ... Asa cum am mai spus, nu exista numere pozitive sau negative.
Totalul clientilor nebancari si neguvernamentali inregistrati in luna martie, la nivelul Constantei, era de 707.144, din 17.964.661 clienti, la nivel national, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei.
Din ce în ce mai multi clienti ai bancilor obtin credite nu direct de la ghiseu, ci prin intermediari care se ocupa numai cu brokeraj bancar. Sunt asa-numitele birouri de credite, care sunt platite de unitatile bancare si nu percep comisioane de la clienti.
„Cosmote estimeaza ca va atinge profit net în 2009“, se spune în comunicat.Afacerile operatorului au crescut în primele trei trimestre cu aproape 300%, la 105,2 milioane de euro, iar numai în trimestrul al treilea, veniturile s-au ridicat la 41,5 milioane de euro, comparativ cu nivelul de 12,5 milioane de euro, raportat în trimestrul al treilea din 2006.Achizitionarea Germanos, o adevarata afacerePortofoliul de clienti a crescut în trimestrul trei cu peste 600.000, dintre care 18% sunt abonati, ajungând la un total de 2,8 milioane de clienti pentru primele noua luni ale anului.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat ca partidul pe care il conduce a castigat alegerile si nu are importanta daca PD-L doreste sa numere si mandatul Elenei Basescu.
Daca ai prea multe numere de telefon incat nici tu nu le mai tii minte, sau nu mai ai loc prin buzunare de telefoane mobile, solutia ta este mai aproape decat ai fi crezut vreodata. ... Poti folosi pana la 12 numere de telefon pe aceiasi cartela.
google-analytics.com