Cautare

4514 de rezultate pentru "informatii spital fagaras" (2.79 secunde)
Marioara Zavoranu a fost internata de marti intr-un spital din Bucuresti. ... In tot acest timp, Oana nu prea a fost vazuta pe la spital. ... Mama Oanei Zavoranu este internata in spital, din cauza unei boli groaznice de rinichi, o suferinta pe care a tot ascuns-o pana acum.
Actorul Val Kilmer, de 55 de ani, a fost recent internat de urgenta in spital dupa ce gatul a inceput sa-i sangereze.
Nave langa spital Kendall, dorind sa existe si o mentiune oficiala a acestui incident incredibil, a decis sa-l inregistreze in jurnalul de evenimente al spitalului. ... Curand dupa aceea, Kendall si-a regasit insa calmul si a reintrat rapid in rutinele de spital.
Cand arta se invita in spital (Autoare: ... Pentru ameliorarea starii de sanatate a pacientilor, dar si pentru crearea unei atmosfere generale de bine, opere din colectiile Muzeului Louvre au fost expuse in acest spital.
Materialele necesare realizarii unei interventii chirurgicale pot ajunge la 3.000 de euro In principiu, o interventie chirurgicala realizata intr-un spital de stat este gratuita, costurile ei fiind acoperite de asigurarea sociala de sanatate.
Acum nu dati un scuipat pe medici si cerintele lor, insa cand ajungeti la spital ati arunca cu bani fara numar doar ca sa va vedeti sanatosi Dana Bratu, o tanara doctorita din Bucuresti, a lansat o serie de intrebari-cheie in urma stirilor care au aparut despre medici si plicul cu bani.
In orice spital, UPU este o zona speciala. Dar mai ales intr-un spital de urgenta, asa cum este SUUB. ... Intr-o dimineata, in a noua zi dupa cezariana, mama s-a dus la spital sa-si viziteze copilul si acolo a facut un accident vascular cerebral.
Dupa sase ore, mama a dus copila la spital. ... Am dus-o la spital cu febra mare, avea 39. ... Am ajuns la spital si medicii i-au facut o radiografie.
In mod normal eu trebuia sa fiu activ de la 8 la 13 in fiecare zi, pe cand eu eram zilnic prezent la spital de la 6-7 dimineata pana la cel putin ora 17:00, deseori pana la miezul noptii.
Un tanar roman care este asistent medical in Germania si care a ingrijit pacienti infestați cu coronavirus acolo s-a prezentat cu simptome ale noului virus la spital in Romania.
Am tratat, la viata mea, si copii mici, dar am si trimis la spital, pentru anestezie generala.
Toate acestea sint realitati, pot fi vazute de oricine are curiozitatea sau oricine este bolnav si merge la un spital pentru a fi tratat. ... Noul prefect, Cristi Roman, plecind de la un articol publicat in Monitorul, a ordonat, nu demult, un control la acest spital.
Alexandru Arsinel a ajuns, din nou, la spital. ... Va reamintesc, in ultima perioada actorul a ajuns de mai multe ori pe patul de spital dupa problemele cardiace pe care le-a avut sau dupa transplantul de rinichi
Adica, tu, ca cetatean al Romaniei, cotizant (sau nu) la Casa de Asigurari de Sanatate, te internezi in spital.
S-a intimplat la sfirsitul saptaminii intr-un spital galatean in care nemultumirea unor cadre medicale ce sustineau ca nu sint platite pentru a asigura garda a fost mai mare decit suferinta unui om. ... Si asta intr-un spital.
Ma numar printre cei care sustin exodul medicilor din spital, pentru ca am avut de-a face cu experiente de ambele feluri si, cu mici exceptii, faptul ca platesti chiar iti garanteaza acel loc "in fata".
Victima a ramas internata la spital. ... SILVIA a ramas internatala spital, iar minorul de 8 ani de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Mai multi botosaneni au ajuns in weekend la spital, dupa ce au fost implicati in evenimente rutiere provocate de oboseala sau neatentie.
Mai multi botosaneni au ajuns in weekend la spital, dupa ce au fost implicati in evenimente rutiere provocate de oboseala sau neatentie.
Victima a ramas internata la spital. ... Victima a ramas internata la spital. ... In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a unui minor de 11 ani din din Bucuresti, pasager in autoturismul marca Dacia 1304, care a ramas internat la spital.
google-analytics.com