Cautare

4514 de rezultate pentru "informatii spital fagaras" (3.42 secunde)
In acest context apar si primele informatii despre existenta unui spital la Calarasi. ... In schimb, am gasit un alt document, din 19 martie 1829, care intarea faptul ca la Calarasi exista un spital care functiona.
Sunt in orice spital, mai ales in sectiile de terapia intensiva, chiar daca acestea sunt saloane cu unul-doi pacienti/ mariustuca.ro / Autoare: ... - Infectiile nosocomiale sunt infectii dobandite in spital, dar ele se impart in doua categorii:
Din 2014, este managerul acestui spital de referinta. ... - Spuneati, recent, ca Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures este aproape de a indeplini criteriile pentru a fi numit spital regional. ... Si cand va fi pregatit pentru a fi spital regional, se pare unicul din tara?
Ilfov, pasagera in microbuzul marca Mercedes Benz Sprinter, care de la spital a fost indrumata la domiciliu si unsprezece raniti usor, respectiv B. CONSTANTIN de 44 de ani din Bucuresti, pasager in microbuzul marca Mercedes Benz Sprinter, care de la spital a fost indrumat la domiciliu, I.
Compania Nitramonia Fagaras va fi lichidata. ... Cele cinci companii divizate din Nitamonia Fagaras sunt Nitrofertilizer, Nitroexplosives, Nitroservice, Nitrotrans si Nitrocontrol.
Manastirea Brancoveanu Sambata de Sus - asezamant monahal de calugari situat la 12 km de Fagaras. ... Manastirea Bucium - situata la aproximativ 17 km de Fagaras, manastirea a fost reconstruita pe ruinele unei vechi manastiri.
Disparut in urma cu 100 de ani, castorul va reveni in albiile raurilor din Muntii Fagaras. ... 90 de castori ar urma sa traiasca in Fagaras in urmatorii 3 ani.
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii. ... Informatii numere telefon Serviciul Informatii in limba romana (118.932). Serviciul Informatii in limba maghiara (118300).
Mi-a placut foarte mult modul in care se pune problema acolo, modul in care colegii mei de acolo evoluau in neurochirurgie, ce erau lasati sa faca, cat de mult erau consiliati de catre personalul din spital si am zis ca poate ar fi o idee buna sa ma duc sa incerc si eu acolo.
"Cat de nemernic trebuie sa fii?" A primit vestea in spital E unul dintre cei mai cunoscuti actori din Romania se afla internat in spital de mai bine de o saptamana, insa boala nu e cea care l-a facut sa sufere, ci faptul ca a ramas fara cel mai scump lucru din viata lui.
Un nou spital in Capitala: ... Claudiu Popa) Primaria Sectorului 1 a anuntat, luni, ca, in octombrie 2023, pe Soseaua Bucuresti - Targoviste, va functiona un nou spital care se va numi Sfatul Vasile cel Mare.
Mai moale, molcom si asezat in bancuta lui, seful de spital a cam "imbulinat-o" si la capitolul examen. ... O descriere a situatiei de la spital: tiganie ca in curtea aceluiasi spital, acolo unde, fluturandu-si fustele colorate, se desfasoara vanzatoarele ambulante si neautorizate de chiloti, capoate si alte asemenea textile.
Victima a ramas internata la spital. ... FLORIN, care a ramas internat la spital. ... Valentin de 20 de ani din Bucuresti, ocupant al locului dreapta fata in autoturismul marca BMW al carui conducator auto a parasit locul producerii, care de la spital a fost indrumat la domiciliu - O.
Presedintele Traian Basescu este de parere ca “se simte nevoia crearii comunitatii de informatii“, care sa fie subordonata Presedintiei sau Guvernului, in functie de unde va fi mai mare nevoie de ea si unde i se va asigura neutralitatea politica.
- Acest program este esential fiindca ofera medicilor un cadru in care sa discute cele mai noi informatii din domeniu. ... Ca lumea sa stie cand e cazul sa se ingrijoreze, cand sa mearga la spital cu masina proprie si cand sa cheme salvarea.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a lansat ieri la privatizare cinci firme rezultate prin divizarea societatii Nitramonia Fagaras, potrivit unui comunicat al institutiei.
- Am trait catva timp la Harseni, intr-una dintre vaile muntilor Fagaras, judetul Brasov, Intr-o noapte de vara, in 1955, intre miezul noptii si ora 01:00, ma aflam pe drum, impreuna cu sotia mea, si priveam spre casa noastra.
Acum, dupa ce s-au mai linistit apele, au inceput sa le reconstruiasca", ne-a sesizat un craiovean care locuieste pe strada Fagaras, din cartierul George Enescu. "Cu garajele de pe strada Fagaras nu exista probleme, pentru ca ele nu se afla pe domeniul public.
Acum, dupa ce s-au mai linistit apele, au inceput sa le reconstruiasca", ne-a sesizat un craiovean care locuieste pe strada Fagaras, din cartierul George Enescu. "Cu garajele de pe strada Fagaras nu exista probleme, pentru ca ele nu se afla pe domeniul public.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a reziliat contractul de privatizare a societatii Nitramonia Fagaras, incheiat cu firmele S&T Oil Equipment and Machinery din SUA si Chemtrans Austria, dupa ce a stabilit ca investitorii nu au respectat clauzele contractuale.
google-analytics.com