Cautare

3529 de rezultate pentru "informatii abonati" (3.38 secunde)
Aceasta masura ar putea permite operatorilor mai mici sa ia abonati ai operatorilor mari, oferind servicii cu valoare adaugata, dar si tarife mai mici.
In afara de cei patru operatori, pe piata de profil mai activeaza RCS&RDS, care furnizeaza servicii de telecomunicatii din generatia a treia (3G) din luna octombrie 2007 unui numar de peste 1,2 milioane de abonati, conform datelor societatii.
Acestia vor fi constransi sa incheie un contract cu compania, devenind astfel abonati cu acte in regula. Sa nu mai vorbim de agentii economici necontorizati, care sunt trecuti ori la capitolul pierderi, ori la capitolul hotie.
Wall Street Journal, a argumentat Murdoch, este singurul ziar american care si-a crescut numarul de abonati, atat pentru editia tiparita, cat si pentru cea electronica, in perioada de criza financiara.
"Noii abonati Dolce pot opta pentru unul dintre cele trei pachete principale, ce pun la dispozitie programe pentru toate segmentele de clienti - Dolce National, Dolce Variat si Dolce Star.
Familia Vasilica si Dan Dumitrescu din Craiova ne-a sesizat in legatura cu actiunea de montare a contoarelor noi de energie electrica de catre furnizorul local, compania ceha CEZ.
"De ce isi doreste domnul consilier sa devina director al unei societati care are misiunea doar de a recupera debitele de la abonati?
Abonati la rambursari de TVA sunt agentii economici care lucreaza in lohn. Sunt indreptatiti sa li se restituie TVA si cei care isi construiesc spatii de productie sau comerciale.
Cu alte cuvinte, RCS & RDS spera ca, prin largirea gamei de televiziuni difuzate, sa castige mai multi abonati. Totusi, George Orbean, project managerul statiei, apreciaza ca strategia este mult mai complexa.
Vivre are in acest moment 700.000 de membri in cele trei tari in care se afla (Romania, Bulgaria si Ungaria), estimand pentru 2014 o dublare a numarului de abonati.
facturi mai mici pentru abonati si primarii, impulsioneaza investitiile si protejeaza mediul. Persoanele fizice care se vor racorda la retea vor face economii pe care le vor simti imediat.
Martinez (40 mil euro) Fani abonati: 75.000 - 188.000 Stadion: Signal Iduna (80.720 locuri) - Allianz Arena (71.000 locuri) Trofee Champions League:
„Cosmote estimeaza ca va atinge profit net în 2009“, se spune în comunicat.Afacerile operatorului au crescut în primele trei trimestre cu aproape 300%, la 105,2 milioane de euro, iar numai în trimestrul al treilea, veniturile s-au ridicat la 41,5 milioane de euro, comparativ cu nivelul de 12,5 milioane de euro, raportat în trimestrul al treilea din 2006.Achizitionarea Germanos, o adevarata afacerePortofoliul de clienti a crescut în trimestrul trei cu peste 600.000, dintre care 18% sunt abonati, ajungând la un total de 2,8 milioane de clienti pentru primele noua luni ale anului.
Pe piata de profil mai activeaza Orange România - zece milioane de utilizatori, Cosmote România - 3,61 milioane de clienti, Telemobil (Zapp) - peste 500.000 de abonati si RCS&RDS.
• Utilizatorii trebuie sa fie abonati la newsletterul zilnic pentru a participa la concurs si la tragerea la sorti. • Castigatorii care nu ofera informatiile solicitate in decurs de 72 de ore din momentul in care sunt anuntati telefonic sau prin email, vor pierde dreptul asupra premiilor castigate!
Netflix, un alt provider de peste Ocean, care distribuie programe si filme on-line, are un abonament anual de 100 de dolari. In prezent au peste 20 de milioane de abonati.
In acest an, RCS&RDS si-a dezvoltat o retea Wi-Fi care a ajuns la peste 400 de hotspoturi in tara, prin care internetul poate fi accesat gratuit de proprii abonati.
Toti clientii Vodafone care au activat o optiune de internet - abonati, utilizatori de cartele sau de alte servicii de date - beneficiaza de acces gratuit la net prin telefon, laptop sau tableta.
Masura de prelungire cu 7 zile a termenului de plata a facturilor scadente a fost anuntata joi, 9 februarie, de catre Vodafone pentru clientii abonati, persoane fizice, care locuiesc in localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada din 19 judete:
Principalii operatori de telefonie mobila din Romania (Orange, Vodafone si Cosmote) au facut retusari fine asupra abonamentelor, asa incat actualii abonati, dar mai ales potentialii clienti, merita sa faca o trecere in revista si sa cantareasca noile oferte.
google-analytics.com