Cautare

3529 de rezultate pentru "informatii abonati" (3.49 secunde)
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
Tarile din ambele zone ale baricadei artificiale aveau agenti (sub acoperire sau nu) care furnizau permanent informatii despre miscarile adversarilor ideologici. ... Intre 1953 si 1986, creierul acestui serviciu de informatii secrete a fost Markus Wolf (1923-2006).
Agentiile de turism au obligatia sa ofere anumite informatii esentiale in aceasta faza, pe langa pret: ... - Obtineti cat mai multe informatii despre agentia de turism pe care doriti sa o utilizati de pe internet, forumuri sau verificati activitatea financiara a acesteia pe site-ul Ministerului Finantelor;
Serviciul Roman de Informatii a transmis un mesaj pe Facebook prin care cere spirjinul tuturor romanilor in activitatea de cotraspionaj. ... Postarea face trimitere la sectiunea Linia telefonica TELVERDE, unde sunt enumerate principalele categorii de informatii solicitate:
Euromelanoma este condusa de un grup de dermatologi europeni si activeaza in 33 de tari Euromelanoma are rolul de a promova si a impartasi informatii despre preventia cancerului de piele, diagnosticul precoce si tratament.
Intalniri misterioase In aceste conditii, membrii Congresului SUA, din mai multe comisii de supraveghere, au solicitat Pentagonului informatii asupra progreselor facute in ultimele luni.
Marti seara, la Palatul Cotroceni, a avut loc o sedinta tensionata a presedintelui cu sefii Serviciilor Secrete si ai comisiilor parlamentare SIE, SRI si de aparare, la care ar fi trebuit sa se discute despre infiintarea Comunitatii de Informatii.
Baza de clienti a crescut cu peste 600.000 in cel de-al treilea trimestru al anului 2007, dintre care 18% sunt abonati, ajungand la un total de 2,8 milioane de clienti pentru primele noua luni ale anului.
peste1,300,000 de utilizatori Facebook si peste 1,000,000 de abonati - si mai mult de 679 milioane de vizualizari - pe pagina de pe YouTube.
120.000 de abonati persoane fizice platesc firmei Eco Sud prin Serviciul de Salubritate al Primariei Craiova 7,8 miliarde de lei lunar, alte 1,1 miliarde fiind virate prin acelasi operator catre Eco Sud de persoanele juridice.
Probabil ca dezamagirea electoratului sau se apropie de proportiile celei din decembrie anul trecut, vazand diferenta ridicol de mare intre lozincile privind reformarea clasei politice si modernizarea statului, pe de o parte, si monopolizarea Executivului de catre un grup de abonati la demnitati publice, in ciuda controverselor ce le-au insotit prestatiile neconvingatoare de-a lungul anilor, in functiile detinute.
Veti arata poate catre Baconschi, interesat de esalonul doi de putere (prim-vicepresedinte), catre Macovei sau Voinescu, abonati la esalonul trei (vicepresedinti) sau catre Paleologu, inscris la toate pozitiile posibile (presedinte, prim-vicepresedinte, si vicepresedinte).
V-as ruga acum sa extindeti acest exercitiu si sa-i implicati si pe oamenii de afaceri abonati la contractele cu statul, pe unii oameni din justitie, din media, din fotbal.
In privinta infrastructurii de comunicatii, raportul evidentiaza faptul ca numarul de abonati la telefonia fixa a crescut de la 4,029 milioane in 2001 la 4,5 milioane in anul 2004.
Pretul minim de vanzare al unui telefon mobil este in prezent de 50 de dolari, dar oferta pentru astfel de produse este limitata, iar modelele oferite sunt vechi. Operatorii de telefonie mobila sunt obligati, in consecinta, sa ofere dispozitive mai ieftine pentru a putea atrage noi abonati.
Potrivit estimarilor Distrigaz Sud, numarul de noi abonati pentru urmatorii trei ani va fi de aproape 40.000 de gospodarii sau locuinte individuale.
Astfel, abonatii din Samsud au ramas izolati din punctul de vedere al comunicatiilor cu exteriorul, la Bilghezd au fost afectati 100 de abonati, iar arderea unui cablu optic din zona caii ferate din Zauan, a condus la intreruperea temporara a comunicatiilor din localitatile Zauan, Ip, Marca, Camar, Halmasd, Iaz si Plopis.
Serviciile de telefonie mobila din Romania numarau, la sfarsitul lui iunie, 11,37 milioane de clienti, cu peste 10% mai mult decat perioada similara a anului trecut. çn acelasi timp, serviciile de telefonie fixa au inregistrat 4,3 milioane de abonati.
Desi preconizeaza o scumpire a pretului gazelor naturale, conducerea Distrigaz Nord si-a propus in principal cresterea numarului de abonati pentru urmatorii ani.
In iunie 2005, conform datelor ANRC, 185.323 de abonati au fost raportati de furnizorii noi intrati pe piata de telefonie fixa.
google-analytics.com