Cautare

3529 de rezultate pentru "informatii abonati" (3.11 secunde)
La parada militara organizata in Piata Arcul de Triumf, vor participa peste 3.000 de militari si specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si Serviciul Roman de Informatii, cu peste 300 de mijloace tehnice, printre care si 50 de aeronave, inclusiv avioane F-16, dar si militari din mai multe tari aliate sau partenere, printre care, in premiera, irlandezi cu tobe si cimpoaie, care vor purta kiltul traditional, scrie news.ro.
Farcas) - continuare - Agentia de Informatii a Armatei Intr-un interviu, Ingo Swann istorisea un incident, petrecut in 1975 sau 1976. ... Incepand din 1977, cand Agentia de Informatii a armatei americane a preluat de la CIA proiectul de clarviziune, acesta a primit diverse nume:
Centrul de Informatii Externe) conducerii statului roman, se mentiona faptul ca Administratia SUA a comunicat aliatilor din NATO ca avand in vedere ca evenimentele din Europa de Est se desfasoara cu rapiditate este necesara o coordonare si mai stransa intre statele membre ale Aliantei Nord-Atlantice pentru controlarea situatiei si accelerarea cursului favorabil intereselor Occidentului astfel incat trebuie sa se asigure o redistribuire a rolurilor statelor occidentale si o mai mare implicare a lor in actiunile de influentare a evolutiilor din diferite tari socialiste.
Reteaua interna 246 din subordinea Directiei de Informatii a Armatei/DIA) a deschis focul asupra manifestantilor in numele unui nationalism exacerbat care a condus la fanatism.
Apoi a infiintat si condus, timp de zece ani, institutul SRI International, unde s-au realizat faimoasele programe de vedere la distanta (remote viewing) finantate de CIA si apoi de Agentia de Informatii a Armatei (DIA).
SPP mai precizeaza ca ministrul Seres nu a beneficiat de masuri de protectie, iar Serviciul nu detine date in sensul amenintarii Domniei Sale sau a familiei si nici nu a primit informatii in acest sens de la alte institutii din domeniul sigurantei nationale.
Pachetul de legi din domeniul sigurantei nationale cuprinde proiectele privind activitatea de informatii, contrainformatii si protectie, statutul profesional si de cariera al ofiterilor de informatii, organizarea si functionarea Serviciului Roman de Informatii si a Serviciului Roman de Informatii Externe, precum si proiectul Legii securitatii nationale a Romaniei.
Edilul sef asteapta reinvestirea in functie, spunand ca dupa aceea va analiza orice informatie iesita pe usa Primariei, pentru ca s-a saturat de scurgerea de informatii de pana acum. ... nu incercati sa obtineti informatii de la functionarii Primariei pentru ca nu vi le vor mai da.
Alte informatii ne sunt prezentate de cei pe care i-am ales in mod voit distorsionat, sau altfel spus cei de la putere ne mint cu nerusinare.
Virgil Ardelean si-a prezentat demisia de onoare din functia de sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), avertizand ca in politie, serviciile de informatii si in parchete sunt "zeci de Virgil Ardelean si de Vulpi".
Senatorul Dan Voiculescu il acuza pe premierul Emil Boc ca a furnizat Parlamentului informatii false sub semnatura oficiala Senatorul Dan Voiculescu intentioneaza sa solicite demararea procedurilor parlamentare pentru inceperea urmaririi penale impotriva premierului Emil Boc. ... 1/2009, i-a furnizat informatii false.
Liderul grupului PD-L din Senat, Cristian Radulescu, a solicitat scoatarea de pe ordinea de zi a punctului referitor la aprobarea Comisiei de ancheta, explicand ca initiatorul, vicepresedintele Senatului Dan Voiculescu, a cerut o serie de informatii de la Ministerul Justitiei si de la Procuratura Generala pe aceasta tema, care inca nu i-au parvenit, astfel incat infiintarea unei comisii de ancheta care sa solutioneze problema este inoportuna.
Cum poate un fost ofiter SRI, in prezent senator, sa controleze Serviciul Roman de Informatii Cum bine v-ati dat seama din titlu, este chiar cazul meu.
Potrivit Ordinului Comun al Ministrului Finantelor Publice si al Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei nr.600/2006 intrat in vigoare la data de 3 mai a.c., odata cu publicarea lui in Monitorul Oficial, toate bancile din tara au obligatia de a comunica bilunar Directiei Generale a Tehnologiei Informatiei din cadrul MFP informatii despre titularii- persoane fizice, juridice sau orice entitati fara personalitate juridica- care deschid ori inchid conturi de disponibilitati la bancile respective.
Transparenta doar cand vor functionarii Gazeta de Sud a solicitat primariei informatii detaliate despre cheltuirea acestor sume, dar functionarii din primarie nu au oferit nici un raspuns. Redactorii GdS s-au conformat noilor dispozitii emise de primarul Antonie Solomon si au depus cererea de informatii publice nr.
Proiectul de infiintare a doua infocentre in comunele doljene s-a bucurat de un succes nebun, insa nu printre cetatenii avizi de informatii, ci printre scolari, care au descoperit in aceste centre accesul gratuit la internet.
  Ofera informatii multiple despre candidati Pentru a face o evaluare cât mai corecta a candidatilor, specialistii în resurse umane utilizeaza mai multe tipuri de teste.
Pentru a fi înregistrat la Biroul de Credit, clientul trebuie sa fi întârziat cu plata ratei lunare cel putin 30 de zile si sa aiba o restanta de cel putin 11 lei.În prezent, Biroul de Credit primeste informatii de risc furnizate de 29 de banci, a caror cota de piata pe segmentul împrumuturilor pentru populatie însumeaza peste 98%.
- Dupa primul val de manipulare a mai urmat un val, in care au aparut informatii ca un anumite Alexandru sau Bogdan Popa, ar fi dat bani catre Realitatea, catre mine sau catre Rares Bogdan, a afirmat acesta la Realitatea TV.
Acestia solicita informatii cu caracter confidential, reincarcari de conturi PrePay sau transfer de bani. ... - Sunt solicitate informatii confidentiale; ... "Totusi, in cazul in care astfel de informatii/date au fost furnizate, clientii se pot adresa serviciului de relatii clienti", au precizat acestia.
google-analytics.com