Cautare

3529 de rezultate pentru "informatii abonati" (5.35 secunde)
Costurile vor fi suportate si de operator, si de utilizator Portabilitatea numerelor este un serviciu care permite utilizatorilor de telefonie sa-si pastreze acelasi numar de telefon atunci cand devin abonati ai altor furnizori.
Am vrut sa invat mai multe lucruri legate de beauty si cum sa transmit informatii corecte celor care ma urmaresc pe YouTube.
RPG Security asigura monitorizarea sistemelor de detectie si alarmare impotriva tentativelor de efractie folosind unul dintre cele mai moderne DISPECERATE din lume, capabil sa preia si sa gestioneze informatii in mod simultan, de la mai mult de 300.000 de abonati, folosind mai mult de 80 de linii conventionale de comunicatie, terestre, GSM-GPRS, GPS si radio.
Nevoia de comunicare a dus la disperare ieri jde mii de abonati Connex.
Exista citeva reviste importante in domeniu, dar cea care domina peste toate meridianele si paralele lumii este Institutional Investor (sau II), despre care aflu cu stupoare ca are vreo 200 de abonati si in Romania.
Exista citeva reviste importante in domeniu, dar cea care domina peste toate meridianele si paralele lumii este Institutional Investor (sau II), despre care aflu cu stupoare ca are vreo 200 de abonati si in Romania.
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Tot in 2005, Basescu ii avertiza pe ministri sa fie atenti ce vorbesc si cu cine vorbesc la telefon, precizand ca avea semnale de la serviciile de informatii despre discutii care nu erau in regula intre ministri Basescu a cerut Guvernului, pe 12 ianuarie 2006, sa isi coreleze eforturile cu toate institutiile pentru aderarea Romaniei la UE, atragandu-le insa atentia ministrilor ca acest obiectiv, care nu poate fi ratat in nici un caz, nu trebuie sa constituie singura preocupare a Cabinetului.
ANAF va avea un serviciu secret, care va putea colecta informatii despre contribuabili. Directia de Informatii Fiscale va lucra si cu informatori din momentul in care ANAF va prelua o parte din Politia Economica.
„Surprinzatoare pentru mine a fost abordarea publica a premierului, pentru ca el stia exact despre ce e vorba si n-avea nici o legatura cu serviciile de informatii, dar pentru ca a existat aceasta solicitare publica a premierului catre serviciile de informatii, a existat si un raspuns al serviciilor de informatii in urma caruia guvernul a dat un comunicat ca nu exista nici un fel de influente asupra membrilor Cabinetului.
Seful viitoarei comunitati de informatii va fi un om politic Presedintele Traian Basescu a anuntat ca seful viitoarei comunitati de informatii, care se va subordona CSAT, va fi un om politic care va fi numit consilier prezidential pe probleme de securitate nationala.
In anii care au urmat, Reid a adunat, pe acest subiect, multe informatii, s-a intalnit cu oameni de stiinta, ofiteri de informatii si alti experti.
"Julian detinea cele mai multe informatii, dar era si cel mai secretos din grup", a spus Ken Day, liderul anchetei. ... Scurgerile de informatii erau un instrument al razboiului informatic.
Proiectul prevede ca ofiteri de informatii au dreptul sa efectueze, conform Codului de procedura penala, "acte premergatoare cu caracter probatoriu", pentru amenintari la adresa sigurantei nationale.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
Olteanu a sustinut ca nu trebuie ca serviciile de informatii sa aiba fonduri care sa scape controlului parlamentar: ... Nu exista nici o justificare ca serviciile de informatii sa aiba bani secreti, ascunsi si voi milita ca nici un serviciu sa nu poata desfasura activitati economice".
David Clarke, cel care considera ca el este principalul artizan al desecretizarilor, a facut chiar o cerere catre Ministerul Apararii, in numele legii libertatii accesului la informatii, pentru copii ale documentelor si ale altor dovezi, privind aprobarile date publicarii cartii "Ceruri deschise, minti incuiate" a lui Nick Pope in perioada 1995-1996.
In continuare, CIA aminteste ca, incepand din 1978, ca urmare a unor cereri bazate pe legea accesului la informatii, a declasificat sute de documente care detaliaza actiunile agentiei privind obiectele zburatoare neidentificate (OZN).
Telul era de a oferi germanilor informatii false cu privire la tinta invaziei anglo-americane de pe continent pentru ca acestia sa-si concentreze atentia si resursele in alta directie.
Decizia desecretizarii lor a fost urmarea unor cereri exprese, in virtutea legii accesului la informatii, depuse de cercetatorii OZN, sustinuti de un membru al Camerei Lorzilor.
google-analytics.com