Cautare

3529 de rezultate pentru "informatii abonati" (2.95 secunde)
a incetat colectarea de informatii despre OZN-uri. ... E adevarat, in 2016, Agentia Centrala de Informatii (CIA) facuse publice o multime de documente, clasificate anterior, inclusiv multe care vorbeau despre incidente neobisnuite, tip OZN, ca si de atitudinea oficialitatilor fata de acest fenomen.
FARCAS) Interesul Agentiei Centrale de Informatii (CIA) a Statelor Unite in fenomenul OZN nu mai are nevoie de argumentari speciale. ... E adevarat - s-au desecretizat mai ales informatii vechi si devenite intre timp binecunoscute. Tot asa, exista si multe informatii care nu vor fi facute publice intr-un viitor previzibil.
Probleme de comunicare Desi observatiile sunt reale - spunea el - si toti oamenii cu care a interactionat in comunitatea de informatii si in Pentagon erau de acord ca datele exista, totusi subiectul nu se incadreaza fara probleme in profilurile cunoscute ale programelor guvernamentale.
Avem nevoie de mai multe informatii, dar media de astazi este afectata de fenomenul stirilor false, complicand abilitatea noastra de a primi noi informatii.
FARCAS) In ultimele luni, zona cea mai fierbinte a ufologiei a continuat sa ramana cea legata de ecourile dezvaluirii, in decembrie 2017, a programului de 22 milioane de dolari, numit AATIP, al Directiei de Informatii a Apararii din SUA, program menit sa dea raspuns la intrebarile:
"Serviciul Roman de Informatii isi reitereaza angajamentul ferm de a continua desfasurarea anchetei interne declansata ca urmare a ultimelor evenimente si de a lua masurile care se impun la finalizarea acesteia", se arata intr-un comunicat al SRI.
Totodata, in documentul depus de CNSAS in instanta se arata ca Igor Parvu ar fi dat informatii Securitatii despre situatia navigatorilor romani in porturile straine si despre doi fosti colegi ai sai de la insitut, promotia 1982, care au ramas ilegal in stainatate.
Al doilea punct al solicitarii de informatii viza numarul agentilor de politie din Dolj care, dupa absolvirea aceleiasi forme de invatamant neacreditate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, primesc un spor de 25% la salariu tocmai pentru ca au studii superioare.
Senatorul Ilie Sarbu, vicepresedinte Comisia speciala a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra Serviciului de Informatii Externe, are un punct de vedere privind discursul lui Traian Basescu la aniversarea a 24 de ani de existenta a Serviciului Roman de Informatii.
Efectul unor astfel de declaratii, devastator in lumea cooperarii dintre serviciile de informatii Presedintele Traian Basescu "greseste foarte tare" din punct de vedere politic, prin afirmatia referitoare la ofiterul acoperit aflat in cursa prezidentiala, declara la RFI prim-vicepresedintele PDL, Mihai Razvan Ungureanu.
FARCAS (Continuare) Cele de mai sus sunt informatii provenind din surse cat de cat demne de incredere. ... Sa ne intreabam ce se intampla, in afara domeniului ufologiei, atunci cand oamenii dezvaluie informatii clasificate extrem de sensibile.
Scolit la vestita Academie a SRI pe vremea cand era membru in Comisia parlametara de control asupra Serviciului Roman de Informatii, Grindeanu a negat orice legatura cu serviciile.
Numai ca, din pacate, legatura dintre cele doua probleme este necunoasterea, lipsa de informatii sau, chiar mai rau, lipsa chefului de a cauta informatii si a le pune la dispozitia celor care au nevoie de ele.
Comisia parlamentara de control a activitatii SRI, condusa de deputatul PSD, ar putea supraveghea si controla inca doua servicii de informatii pe langa cel condus de Radu Timofte:
A fost transferat de la Arad la Satu Mare dupa ce, in perioada decembrie 2010 - martie 2011, am facut mai multe declaratii si interpelari in Senat cu privire la trecutul scolar si bisnitar al ministrului Igas, dar si la adresa primului adjunct al acestuia, chestorul Ioan Dascalu, si a directorului Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (serviciul secret al MAI), Cristian Gheorghe Latcau.
Teama premierului este alimentata si de faptul ca institutiile statului confirma ca au informatii conform carora ar exista personaje corupte pana in maduva oaselor in Executiv, insa refuza sa intre in detalii.
La aceasta parte s-a adaugat si cursul de social media de la DallesGo unde merg de 3 luni si am inteles mai bine mecanicile care stau in spatele comunicarii pe retelele de socializare (by the way, foarte bun cursul, multumesc, Monica Jitariuc, pentru deschidere si atentie la informatii si nuante pretioase!).
Ca raspuns la Scrisoarea de la Iguassu, care cerea ca toate documentele privind subiectul OZN, aflate in posesia Fortelor Navale si Fortelor Aeriene, sa fie facute publice, in concordanta cu Legea Accesului la Informatii (Access to Information Act), pe 18 aprilie 2013, a fost convocata o sedinta la sediul Ministerului Apararii, din capitala federala Brasilia.
Sute de oameni bombardau Ministerul Apararii cu cereri de informatii si efortul administrativ, pentru a raspunde la sutele de cereri, devenise de nesuportat.
La cateva zile de la lansarea cartii, Moore a fost contactat de structurile de informatii ale SUA, care au inceput sa-i povesteasca despre grupul super-secret MJ-12, care ar fi fost infiintat de catre presedintele Harry Truman, pentru a gestiona problemele prezentei extraterestre pe Pamant.
google-analytics.com