Cautare

3529 de rezultate pentru "informatii abonati" (4.00 secunde)
Netflix, serviciul de video-on-demand cu 33 de milioane de abonati, a fost nevoit sa ajunga la un acord cu Comcast pentru ca utilizatorii sa poata urmari materialele video intr-o calitate buna, la o viteza cat mai rapida.
Netflix, serviciul de video-on-demand cu 33 de milioane de abonati, a fost nevoit sa ajunga la un acord cu Comcast pentru ca utilizatorii sa poata urmari materialele video intr-o calitate buna, la o viteza cat mai rapida.
Cred ca eu si tatal meu suntem cei mai vechi si fideli abonati ai acestei retele de telefonie mobila: ... Sa va mearga asa cum va purtati cu oamenii care sunt abonati la voi!
Averea reprezentata de abonati si de drepturile TV va fi impartita intre RCS-RDS DIGI si Orange, potrivit gsp.ro. ... Cum se impart acum cei 7,5 milioane de abonati din Romania:
Un grup de parlamentari PSD a depus la Camera Deputatilor o initiativa legislativa privind reglementarea activitatii Comunitatii Nationale de Informatii (CNI) pentru securitatea nationala a Romaniei.
Inca inainte de crearea CIA, a Consiliului National de Securitate, si chiar a OSS (Office of Strategic Services - precursorul CIA), rapoartele de informatii pentru sefii de Stat Major si autoritatile superioare ale Statelor Unite ale Americii erau realizate de American Joint Intelligence Committee (JIC).
Ele au fost realizate, incepand din 1967, de Secretariatul 2 al Directiei de informatii militare DI55. ... Functionari publici, ofiteri de informatii si personal militar dezbateau modul in care guvernul britanic ar trebui sa raspunda la ceea ce ei numeau obsesia mass-media privind OZN-urile.
Presedintele Basescu doreste ca modelul Comunitatii Nationale de Informatii sa fie extins la scara intregii Uniuni Europene. Afirmatia a fost facuta la Conferinta comisiilor parlamentare pentru controlul serviciilor de informatii din tarile UE, care s-a desfasurat ieri la Palatul Parlamentului.
intrucat Mihai Vlad si-a exprimat dorinta de a fi mentinut in functia pe care o detine, iar marcel Sampetru si George Balan sunt in asteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere in interiorul Ministerului Public (Parchetul General si alte Parchete), au convenit sa uzeze de informatiile la care Mihai Vlad are acces datorita functiei detinute (sef Serviciul Informatii Ilfov).
a fost loctiitor adjunct al secretarului apararii pentru securitate si informatii, apoi directorul de personal al Comitetului pentru Informatii din Senat.
Presedintele Basescu ii nominalizeaza pe Claudiu Saftoiu, consilier prezidential, si pe George Maior, senator PSD, pentru functiile de directori la Serviciul de Informatii Externe (Saftoiu) si Serviciul Roman de Informatii (Maior). ... SIE se ocupa cu colectarea de informatii externe pentru protectia statului roman.
Amenintarea dumneavoastra nu mi-a creat nicio emotie sau temere intrucat referitor la afirmatiile facute detin informatii, indicii si chiar probe pertinente si concludente:
Comunitatea Nationala de Informatii (CNI) reuneste patru dintre cele sapte servicii servicii secrete ale Romaniei:
Ca si la posta clasica, fiecare pachet contine informatii referitore la destinatar, astfel incat el sa poata fi corect dirijat pe retea.
In continuare, timp de peste 20 de ani, a ocupat pozitii inalte in Senatul SUA si in guvernul american, in special in sectoarele militare, de securitate si de informatii, avand acces la o paleta larga de informatii clasificate.
Declaratia Politica a lui Ion Stan sustinuta in Camera Deputatilor in ziua de 13 iunie 2012 Controversatele implicari ale fostului ministru de externe Mihai-Razvan Ungureanu in cazurile Teo Peter si Omar Hayssam Analistii evenimentelor vietii politice romanesti s-au intrecut, care mai de care, in comentarii privind desemnarea ca prim-ministru a fostului ministru de externe si, mai apoi, fost director al Serviciului de Informatii Externe.
(N.N.) Melescanu pledeaza pentru comunitatea de informatii Disputa dintre presedinte si premier este cauzata de faptul ca cei doi primesc informatii diferite, de aceea este nevoie de o comunitate de informatii, astfel ca seful statului si primul-ministru sa aiba informatii veridice si convergente, a declarat liberalul Teodor Melescanu.
Comunitatea de informatii urmareste ufologii (Autor :
Roger Marsh, directorul de comunicatii al asociatiei ufologice MUFON, preciza ca documentele in cauza fusesera eliberate lui Viggiani pe baza legii accesului la informatii din Canada, dar aceasta actiune se pare ca nu a fost bine primita in SUA.
Ingrijorarea CIA In aceeasi perioada, comunitatea de culegere de informatii din America, dar si CIA au inceput sa se ingrijoreze deoarece au aflat ca Uniunea Sovietica cheltuieste cam 60 milioane de ruble anual pentru cercetari paranormale, pe care sovieticii o numeau, folosind un neologism ceh, psihotronica.
google-analytics.com