Cautare

3529 de rezultate pentru "informatii abonati" (3.09 secunde)
La sfarsitul lui 2004, numarul de abonati ai furnizorilor alternativi de servicii de telefonie fixa a ajuns la 67.000, dupa cum se arata intr-un comunicat al Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Trebuie sa stiti ca multi din abonati prefera sa citeasca newsletterele in mod digest sau intr-o arhiva disponibila pe site, care poate fi parolata sau nu, dupa caz.
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii. ... Informatii numere telefon Serviciul Informatii in limba romana (118.932). Serviciul Informatii in limba maghiara (118300).
Cat priveste numarul de abonati, se constata ca romanii prefera telefonia mobila, unde sunt inregistrati 10,2 milioane de abonati, fata de 4,3 milioane in cazul telefoniei fixe. ... Aceleasi date arata ca la sfarsitul anului trecut existau aproape 70.000 de abonati - furnizori alternativi.
Mai mult chiar, datorita acestei decizii, abonatii RomTelecom pot alege sa devina si abonati ai unui alt operator de telefonie fixa, platind insa factura tot la RomTelecom numai pentru serviciul de acces (abonament fara minute incluse).
Numarul de abonamente la telefonia mobila a crescut in 2004 cu 45% fata de anul precedent, ajungindu-se la 47 abonati la 100 locuitori, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica. ... Aceiasi operatori inregistrau peste 67 la suta din numarul total de abonati.
Firul pierde teren Potrivit raportului, ANRC inregistra, la finele anului 2005, un numar total de 4,3 milioane de abonati la servicii de telefonie fixa.
Intre timp, municipalitatea a semnat cu aproximativ 5.000 de abonati acorduri ca raman in sistemul orasului.
376.704.469 de vizualizari, 973.192.910 minute de vizionare a celor 700 de clipuri existente, adica aproximativ 1850 de ani si nu mai putin de 165.226 "subscribers", claseaza canalul de Youtube al Cat Music pe locul 1 in topul canalelor cu cei mai multi abonati in Romania, conform ZeList Monitor.
Presedintele Traian Basescu este de parere ca “se simte nevoia crearii comunitatii de informatii“, care sa fie subordonata Presedintiei sau Guvernului, in functie de unde va fi mai mare nevoie de ea si unde i se va asigura neutralitatea politica.
Diferenta majora dintre newslwttere si bannere publciitare este ca utilizatorii primesc in casuta de email informatii cu privire la produsele si serviciile respective si nu intrand pe site.
Conform noii reglementari, incepand cu raportarea catre ANRC a datelor statistice pentru perioada ianuarie-iunie 2006, furnizorii de servicii de telefonie fixa vor raporta atat numarul de abonati, cat si numarul liniilor telefonice de acces utilizate.
Cei care folosesc Dolce au la dispozitie un ghid electronic TV interactiv, care ofera informatii complete despre programele difuzate pentru o perioada de sapte zile.
Presedintele Traian Basescu a cerut Serviciului Roman de Informatii sa se implice mai mult in furnizarea de informatii care sa conduca la combaterea coruptiei.
Aproape 1,4 milioane de consumatori de energie electrica abonati ai Electrica Oltenia sunt jecmaniti lunar de statul roman.
Veniturile de pe urma serviciilor de telefonie fixa au scazut datorita reducerii numarului de abonati si a traficului realizat de clientii individuali. ... Doar la patru luni de la lansarea acestuia, Romtelecom are deja 163.000 de abonati.
La nivel global, Digital TV va fi serviciul de televiziune digitala cu cea mai rapida crestere, cu 694 milioane de abonati in 2011; vor fi 1,3 miliarde de abonati in 2016.
Contraofensiva declansata de UPC Romania pentru atragerea de noi clienti vine in contextul in care operatorul de cablu concurent RCS&RDS a scos, joi seara, de pe retelele sale de cablu (care au aproximativ doua milioane de abonati, n.r.) toate canalele operate de compania Discovery Networks, inclusiv Discovery Channel.
Surpriza neplacuta pentru o parte importanta dintre clientii abonati la RCS&RDS Odata cu lansarea a doua noi canale, operatorul RCS-RDS a decis sa reordoneze grila de posturi in functie de tematica.
Conform indicatorilor ce caracterizeaza piata de telefonie fixa, potrivit datelor raportate de cei 46 de furnizori operationali, prima jumatate a anului 2013 a adus cresteri nesemnificative fata de ultimul semestru al anului trecut, in ceea ce priveste numarul de abonati, respectiv numarul de linii de acces corespunzatoare (+0,7%, pana la 4,04 milioane de abonati, respectiv +1,1%, pana la 4,7 milioane de linii).
google-analytics.com