Cautare

4322 de rezultate pentru "informati gara craiova" (4.40 secunde)
PORTUL CALARASI, CAPITANIA PORTULUI, GARA FLUVIALA SI GARA CFR DIN PORT. ... PORTUL CALARASI, CAPITANIA PORTULUI, GARA FLUVIALA SI GARA CFR DIN PORT (Autor: ... Capitania exista, nu insa si Gara fluviala - O alta fotografie din 1913 Este clar ca localul Capitaniei Calarasi a fost realizat din fonduri publice.
La iesirea din gara, se vor afla in fata, Garda de Onoare si Muzica Militara. ... Trenul regal, asteptat de mii de oameni cu candele in Gara Pitesti.
am prins ultimul tren, a plecat de mult trenul meu, s-a dus trenul meu, astept sa vina trenul meu sau trenul opreste doar o singura data intr-o gara. ... Ce inseamna cand visezi un tren sau mai multe trenuri in gara?
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
Gara de Nord, reconstruita cu ajutorul Belgiei Belgia va sprijini modernizarea Garii de Nord din Bucuresti, in cadrul unui parteneriat public-public pentru dezvoltarea infrastructurii nationale.
CFR Calatori nu va inchide ruta de cale ferata Gara de Nord - Aeroportul Henri Coanda pe termen scurt, pentru ca in ultimele luni traficul a crescut constant cu circa 6-8%.
Check-in la Gara de Nord Aeroporturile Henri Coanda si Baneasa vor fi legate de garile Baneasa, Basarab, Gara de Nord - unde s-ar putea face si "check-in" pentru cei care pleaca cu avionul de pe cele doua aeroporturi, dupa cum ne-a precizat directorul general al Metrorex SA, Gheorghe Udriste.
• Linia de tramvaie 42 va functiona intre "Piata Presei" si "Gara de Nord", pe traseul: ... Duca, Gara de Nord, cuintoarcere pe Calea Grivitei, Str. ... • Linia de tramvaie 45 va functiona intre "Mezes"si "Gara de Nord", pe traseul: ... Duca, Gara de Nord, cuintoarcere pe Calea Grivitei, Str.
Drumul spre Ultima gara. ... Drumul spre Ultima gara Viata, un Transfagarasan al existentei, e perceputa diferit, de la un individ la altul. ... Unii ating linia orizontului mult prea devreme, altii, mai norocosi, o privesc doar, incetinind pe cat posibil traseul spre ultima gara.
FRF a taiat in carne vie ieri la Adunarea Generala, a dezafiliat Universitatea Craiova, dar i-a facut orasului "cadou"
Pe ordinea de zi a sedintei de ieri a Consiliului Local (CL) Craiova s-a aflat si un punct privind prezentarea scrisorii pe care primarul Olguta Vasilescu a primit-o recent din partea FRF, in legatura cu aceasta oferta.
Bucurestiul ar putea avea o noua gara VEZI UNDE (Autor : ... Intre acestia si o proaspata arhitecta care vede in sudul Capitalei o noua gara ultra-moderna.
"Va mai fi o gara cu parcare, mall, cu tot ce trebuie la Colentina, una noua la Pipera, mai exact pe Soseaua Petricani, si va mai fi o gara si la Baneasa. ... De asemenea, o noua gara este propusa si la Chitila.
Andreea Esca si Alexandre Eram vor sa redeschida fabrica de confectii CRINUL din Lehliu-Gara! Presa locala din Calarasi publica in ianuarie 2015 stirea ca Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, vor sa redeschida fabrica de confectii CRINUL din Lehliu-Gara.
UPDATE 17:33 - O ambulanta SMURD a fost chemata la Gara de Nord pentru a-i acorda ingrijiri unei femei careia i s-a facut rau din cauza gazelor lacrimogene folosite de jandarmi pentru a-i calma pe suporterii unguri violenti veniti la Bucuresti pentru meciul Romania - Ungaria, informeaza mediafax.
Am fost de vreo 12 ori la Calarasi, dar niciodata nu vazusem gara. Le-am propus nevestei si copiilor sa vizitam gara si ei au fost de acord.
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U" Craiova. ... Craiova este o entitate sportiva care functioneaza sub tutela Consiliului Judetean (CJ) Dolj, fiind deci finantata din bani publici.
Daca mie cineva imi spune ca PNL are un candidat care este credibil si cu el se pot castiga alegerile la Craiova, pot sa le spun colegilor mei ca este o masura mai buna.
O "viziune urbanistica" oficializata in 2000 a permis Primariei Craiova sa inghita hotarele istorice si administrative ale comunelor Malu Mare si Carcea.
Una dintre companii mai are lucrari în zona, si anume detine antreprenoriatul general la Gara Craiova. ...   Wiebe vrea si podul, si Gara Craiova Alta companie care încearca de mai bine de un an sa intre în gratiile autoritatilor române este firma Wiebe din Germania.
google-analytics.com