Cautare

4322 de rezultate pentru "informati gara craiova" (3.54 secunde)
Astfel, de vreo cateva zile gara din Constanta zumzaie de turisti. ... Cum iesi din gara, taximetristii te iau cu asalt. Ca la aeroport sau in Gara de Nord. ... In gara se inteleg intre ei si incearca sa fraiereasca turistul.
Ieri a fost inaugurata la Tulcea noua Gara Fluviala, o cladire complet refacuta si caracterizata de cei prezenti ca fiind o adevarata bijuterie arhitectonica. ... Noua gara fluviala are doua terminale separate, pentru pasagerii romani si pentru cei straini, extrem de spatioase si moderne.
Linia 182 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre Gara de Nord, de la intersectia sos. ... Linia 282 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre Gara Basarab, de la intersectia bd.
La Razoare se va construi si o gara subterana, pe langa pasaj rutier si metrou Nodul Intermodal Razoare, un proiect de 150 de milioane de euro, ar urma sa rezolve problema traficului dintre Vestul Capitalei spre Centru.
Occidentului, - 196 Gara Basarab -Piata Chirigiu: Gara Basarab, bd. ... Dinicu Golescu, Gara Basarab, - 205 Straulesti- Gara de Nord: ... Polizu, Gara De Nord, - 304 Piata Presei - Straulesti:
Astfel, ar urma sa fie desfiintate liniile de tramvai 8 (Depoul Militari - Zetarilor), 34 (Banu Manta - Cimitirul Serban Voda), 35 (Depoul Militari - Gara Basarab), 42 (Piata Presei Libere - Gara de Nord) si 56 (Piata Sfanta Vineri - Republica).Primaria Municipiului Bucuresti, prin Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti - Ilfov (ADTPBI), anunta intentia de a reorganiza reteaua de tramvaie din Capitala, anunta STB.Modificarile vizeaza cresterea eficientei liniilor de tramvai si a interesului populatiei pentru acest mijloc de transport nepoluant.
Gara din Umbraresti, banala si comuna, atragea atentia doar prin frumoasa sotie a sefului garii; ... Ghereta latrinei din gara fusese daramata, iar un cetatean, stimulat de bulanul unui militian, golea continutul haznalei, cercetand cu atentie continutul, asistat de doi securisti. ... Dar in gara au incercat sa-l prinda.
in perioada dumneavoastra de jucator la Fiorentina (1972 -1987) ati jucat in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in doua editii (1973-74 si 1982-83), dar in ambele, Fiorentina, cu dumneavoastra titular, a fost eliminata din primul tur.
Un barbat care are domiciliul in Craiova si-a cumparat, in urma cu cativa ani, o casa neterminata, situata la intrarea in comuna Carcea. ... "Toti vecinii mei platesc impozit la Carcea, eu de ce sa platesc la Craiova?
Gigantul american General Motors nu mai este interesat de achizitionarea uzinelor Daewoo din Craiova. Firma constructoare de masini din Detroit doreste insa in continuare sa achizitioneze motoarele fabricate la Craiova.
Furnizorul de scaune pentru autoturismele Ford B-Max care se vor produce in Banie, Johnson Controls, a inaugurat ieri noua fabrica de la Craiova, in prezenta a numeroase autoritati locale si centrale.
Ultimele detalii ale contractului dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si Ford, privind privatizarea Automobile Craiova, urmeaza sa fie puse la punct în cursul zilei de astazi.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Johnson Controls a demarat recrutarile de personal pentru fabrica de la Craiova, care se va deschide chiar in incinta Ford. ... Furnizorii de componente si echipamente pentru autoturismele care vor fi produse la Ford au inceput sa se replieze in jurul fabricii din Craiova.
asa i s-a parut lui Marin Sorescu Craiova, privita de sus, de la Simnic, de sub ulm. ... Caragiale spunea despre Craiova ca este un oras din care iti vine sa pleci, nu sa vii in el. ... Daca o iubesti, Craiova ti se pare frumoasa;
Ajunsa pentru prima oara in zece ani la Craiova, manifestarea gazduieste o sectiune cu filme care au ca tema fotbalul. La Craiova, festivalul a debutat ieri cu pelicula "Dribleaza ca Beckham".
Autoritatile au gasit o solutie pentru salubrizarea Craiovei si in 2012, incredintand aceasta activitate, prin negociere directa, tot SC Salubritate Craiova SRL Pericolul ca municipiul Craiova sa ramana nematurat si cu gunoiul nestrans pare sa fi trecut.
ELECTROPUTERE Craiova este un exemplu pentru ceea ce inseamna privatizare ratata.
google-analytics.com