Cautare

1675 de rezultate pentru "info credit" (7.80 secunde)
Rata la un credit ipotecar poate fi egala sau chiar mai mica decât chiria pentru un apartament.
Asta daca se ia in calcul faptul ca cele mai multe dintre autoturismele noi sunt achizitionate prin credit auto, unde rata lunara pentru o astfel de masina porneste de la 480 de lei si poate ajunge chiar la 630 de lei, adica aproximativ jumatate din venitul net al unui galatean (n.r.
Cu toate ca pare imposibil, o locuinta cumparata astazi prin credit imobiliar va fi platita de cel putin trei ori în 30 de ani.
Cu toate ca pare imposibil, o locuinta cumparata astazi prin credit imobiliar va fi platita de cel putin trei ori în 30 de ani.
O familie tânara plateste lunar facturi de peste 1.000 de lei numai pentru servicii si credite, fara a lua în calcul mâncarea. Credit la masina, rate la termopane sau frigider, gaze, electricitate, telefoane mobile, telefon fix, internet, întretinere. ... Sau chiar credit ipotecar.
Contractele de credit cu ipoteca sunt învestite cu titlu executoriu, deci banca va ia casa fara proces, daca nu ati platit ratele la timp.
Studii efectuate arata ca principala caracteristica in functie de care populatia alege un credit de la o anumita banca este rata reala a dobanzii.
Modificarea nejustificata a dobanzilor si a clauzelor din contractele de credit de catre banci este interzisa conform unei noi hotariri de Guvern.
Bancile triaza dur clientii care vor un credit ipotecar. ... Am presupus ca avem nevoie de acel credit si am mers în calitate de potential client la mai multe banci.
Multi clienti nu se incadreaza in conditiile bancii, pentru a lua un credit cat valoarea unui apartament. ... Nu pot contracta nici macar un credit pentru o garsoniera la dobanzile actuale si la veniturile lor.
Nu este mult, dar e un lucru imbucurator", a spus un craiovean cu credit bancar.
Ziare.com publica articolul "Cat te costa sa cumperi o masina noua si ieftina prin credit auto?", pe care il puteti citi in continuare.
Dar primul server web a fost realizat aproape cu un an inainte, la Centrul European pentru Cercetari Nucleare (CERN), la Geneva, in Elvetia, si s-a numit la inceput nxoc01.cern.ch, iar mai apoi info.cern.ch .
Printre participantii la lansare s-au numarat prefectul Danut Culetu, Ion Danut Juganaru, vicepresedintele si directorul general executiv al CCINA si Rodica Belteu, coordonator al Euro Info Centre Constanta si director al Departamentului Integrare Europeana din cadrul CCINA.
Secretarul de stat pentru afaceri europene din Franta, Pierre Lellouche, a declarat la France Info ca in ciuda banilor europeni pe care ii primeste, Bucurestiul nu actioneaza pentru integrarea romilor, estimand ca in aceste conditii Romania nu poate intra in spatiul Schengen.
Camera Deputatilor a aprobat tacit desfiintarea TVR3 si TVR Info, la initiativa democrat-liberalului Silviu Prigoana. ... Scandalul din Camera Deputatilor, dintre opozitie si putere, a dus la adoptarea tacita a propunerii legislative prin care TVR3 si TVR Info sunt desfiintate.
Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un nou serviciu, de preaprobare de credite de consum, dupa ce banca a extins programul de furnizare de informatii prin telefon, Info BCR.
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in colaborare cu Euro Info Centre va organiza pana la sfarsitul anului 2006 patru evenimente, la nivel european numite paneluri, care au ca scop prezentarea reglementarilor si procedurilor nationale si europene actuale, in domeniul certificarii conformitatii si a marcajului CE.
identitatea canalului 2, ce facem cu TVR Info, care nu e nici canal de stiri, nici altceva, adica e o structura greu de definit.
Publicatia giornaleitaliano.info sustine ca Traian Basescu "s-a calat pe rolul de lider nationalist" si ca doreste astfel sa distraga atentia cetatenilor de la chestiuni mult mai grave. ... Giornaleitaliano.info precizeaza si ca Traian Basescu este pentru multi doar un fascist, care promoveaza nationalismul pentru a ramane la putere.
google-analytics.com