Cautare

425 de rezultate pentru "imas adriana" (4.11 secunde)
Incepem cu Adriana Saftoiu. ... Apoi, PD intrand in opozitie, Adriana Saftoiu devine director al Biroului de Presa al Partidului Democrat.
Adriana Iliescu refuza ajutorul celor din jur! ... Desi este cunoscuta in toata tara ca fiind cea mai batrana mama din lume si peste 3 ani va implini 80 de ani si va fi octogenara, Adriana Iliescu are mandria sa.
Sondaj IMAS: ... Sondaj IMAS: ... Daca maine ar avea loc alegeri parlamentare, Uniunea Social Liberala ar castiga majoritatea voturilor, arata un sondaj IMAS.
Scandal la TV intre Becali si Adriana Saftoiu: "Erai Pufuletul lui Basescu" Gigi Becali s-a certat cu Adriana Saftoiu in direct la Romania TV. ... Dupa ce Gigi Becali a comentat atacul, moderatoarea emisiunii a intrebat-o pe Adriana Saftoiu, care a refuzat sa comenteze subiectul.
Partidul Noua Generatie, condus de sponsorul echipei de fotbal Steaua si bun amic al presedintelui Basescu, Gigi Becali, a depasit pentru prima data UDMR in preferintele alegatorilor, situandu-se deasupra formatiunii etnicilor maghiari intr-un sondaj de opinie realizat de IMAS.
Deputatul PNL Adriana Saftoiu, fosta consiliera a presedintelui Basescu, a declarat la RFI ca nu este suficient ca Boc si Basescu sa fie dati jos de la putere. ... Se pare ca aliantele nu au functionat foarte bine, cel putin in folosul cetatenilor", spune Adriana Saftoiu.
Ultimul sondaj de opinie IMAS releva faptul ca aproape jumatate dintre romanii cu drept de vot ar vota Alianta PNL- PD, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare.
InoMed-IMAS:
Opozitia, pe primul loc in topul preferintelor romanilor Sondaj IMAS: ... 63% dintre bucuresteni ar alege Uniunea USL continua sa conduca in preferintele romanilor cu 51,7% din voturi, releva un sondaj IMAS pe luna noiembrie, realizat la comanda ziarului "Adevarul".
Sondaj IMAS: Premierul, umar la umar cu Ponta si cu Antonescu De cand s-a instalat la Palatul Victoria, noul premier are o cota de incredere comparabila cu a liderilor Opozitiei, potrivit barometrului ‘Adevarul‘, realizat de IMAS.
USL a crescut cu 10% in primele zile la guvernare USL a crescut la 59,4% in mai, fata de 48,7% in aprilie, potrivit unui sondaj IMAS, comandat de "Adevarul". ... 59,4% din romani spun ca ar vota USL, potrivit unui sondaj realizat de IMAS in luna mai.
Ponta, primul clasat in topul increderii Premierul Victor Ponta are o cota de incredere de 43,1% in luna mai, fata de 24% in aprilie, potrivit unui sondaj realizat de IMAS la comanda ziarului "Adevarul".
Adriana Saftoiu are ocazia sa se razbune pe fosta ei rivala de la Administratia prezidentiala, Elena Udrea. ... Un alt amanunt legat de disputa dintre cele doua este acela ca Adriana Saftoiu si-ar fi dorit construirea unei cariere in PD-L, sustinuta de presedintele Basescu. ... Ana Adriana Saftoiu (n.
Adriana Stanila, presedintele Societatii Romane de Lentile de Contact si al Societatii Romane de Cornee si Suprafata Oculara. ... Adriana Stanila, care este si medic-sef al Sectiei Clinice Oftalmologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu. ... Adriana Stanila. ... dr Adriana Stanila. ... Adriana Stanila.
Cristian Boureanu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu ca mascheaza in spatele "aerului ong-ist" conflictele personale cu Traian Basescu si Elena Udrea. In replica, Adriana Saftoiu l-a rugat pe liderul PD-L "sa ridice degetelul inainte de a mai vorbi" ca sa stie cand sa isi prezinte dreptul la replica.
Intr-o societate in care femeile doresc sa-si activeze performanta in business, cariera si relatii, Adriana Bahmuteanu a gasit varianta perfecta pentru a le avea pe toate. ... Adriana Bahmuteanu:
Adriana Tudose: ... Adriana Mihaela Tudose, medic primar alergologie si imunologie clinica, in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. ... Adriana Tudose subliniaza ca : ... Adriana Tudose. ... Adriana Tudose.
PSD 35-40%, PNL 19-25%, ALDE 15%, USR 9-10% - IMAS: ... In mod ciudat, exact in acceasi zi, este publicat un sondaj de opinie IMAS, anuntat la Digi 24 sub titlul:
Romanii continua sa aiba cea mai mare incredere in presedintele Traian Basescu, arata ultimul sondaj de opinie IMAS, realizat la mijlocul lunii ianuarie, in plin scandal al biletelului trimis de premierul Tariceanu sefului statului. ... Fata de precedentul sondaj IMAS, din luna noiembrie, Alianta PNL-PD creste cu aproape 3%.
Potrivit unui sondaj IMAS, 37% dintre romani ar vota cu PD la europarlamentare. ... In ceea ce priveste prezenta la vot pentru Parlamentul European, sondajul IMAS releva faptul ca 2 din 3 romani vor merge la urne.
google-analytics.com