Cautare

4591 de rezultate pentru "ilie gheorghe" (8.37 secunde)
Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... - Logica parlamentara Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Copos (din sala):
Pe scena Teatrului Foarte Mic din Bucuresti a avut loc aseara premiera spectacolului "Interpretul", in regia lui Radu Gheorghe. ... La toate aceste intrebari, doar Dumneavostra veti putea raspunde vizionand spectacolul nostru", spune actorul Radu Gheorghe, care semneaza si regia acestui spectacol.
Senatorii Grupului PSD, in frunte cu liderul de Grup Ilie Sarbu, s-au intalnit miercuri 5 iunie, la Azuga, cu autoritatile locale din judetul Prahova, la initiativa senatorului de Prahova, Georgica Severin si a primarului din Azuga, Constantin Samson.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu. ... Pana prin 2006-2007 VLADAN purta numele de GHEORGHE.
"CONSENS INTRE AGENDA PARLAMENTARA SI AGENDA CETATEANULUI" Interviu cu senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului parlamentar PSD din Senatul Romaniei, ales in Colegiul 4 Lugoj. ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu : ... Ilie Sarbu :
Ilie Stan, dat afara de la Steaua - Mihai Stoichita, noul antrenor al ros-albastilor Ilie Stan, indepartat de la Steaua Ilie Stan nu mai este antrenorul Stelei, tehnicianul fiind indepartat de pe banca tehnica a ros-albastrilor dupa remiza, scor 0-0, din meciul cu Gaz Metan Medias, informeaza gsp.ro.
Sfantul Ilie cel Mic incheie vara Sf. Ilie cel mic (sau cel schiop), numit si Sf. Pantelimon, sau Pintilie calatorul, este fratele mai mic al Sfantului Ilie si este sarbatorit de calendarul ortodox si cel popular la data de 27 iulie.
Cum a ajuns celebra ferma Southfork din Slobozia un paradis abandonat dupa doua decenii Omul de afaceri Ilie Alexandru, din Slobozia, a construit in anii 90 Parcul Hermes, unde se afla copia fermei Southfork din serialul "Dallas". ... Cel care l-a infiintat a fost omul de afaceri Ilie Alexandru.
Ilie Nastase are probleme grave de sanatate! ... Dupa ce in 2015 s-a operat laparoscopic de hernie inghinala, recent, Ilie Nastase a ajuns din nou pe mana medicilor. ... Brigitte si Ilie Nastase s-au casatorit in noiembrie 2013, iar de atunci au trecut prin mai multe episoade furtunoase.
Patru membri ai grupului care a obtinut in 2005 credite de la ING Bank cu acte false in valoare de aproximativ 550.000 de lei, printre care Daniela Ilie, fost consilier financiar al ING Bank, si Silviu Mastalier, fost agent de asigurari la SC Generali Asigurari SA, au fost incarcerati dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a condamnat definitiv Daniel Schiopirlan, de 40 de ani, Daniela Ilie, de 53 de ani, Victor Mastalier, de 31 de ani, si Victor Manescu, de 63 de ani, au fost ridicati ieri de politistii Serviciului de Investigatii Criminale si dusi in arestul IPJ Dolj, in baza unor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea.
Constantinescu, Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan. ... Din colectivul redactional faceau parte Constantin Dragan, Razvan Barbulescu, Dan Dumitrescu si Gheorghe C.
Constantinescu,Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan. ... Din colectivul redactional faceau parte Constantin Dragan, Razvan Barbulescu, Dan Dumitrescu si Gheorghe C.
Dan Ilie Morega a ramas fara postul de presedinte al PNL Gorj, insa este in continuare sef interimar al unui birou de conducere. ... Dan Ilie Morega a fost schimbat din fruntea PNL Gorj pentru cateva minute, dupa care a revenit ca sef interimar al unui birou de conducere.
In cursa pentru conducerea partidului au intrat Dan Ilie Morega si Gheorghe Orzan. ... Pana in prezent, si-au anuntat candidatura la sefia Organizatiei Judetene actualul presedinte interimar, deputatul Dan Ilie Morega, respectiv fostul vicepresedinte al PNL Gorj, Gheorghe Grivei.
Ilie Sarbu, coordonatorul campaniei USL in Timis Coordonatorul campaniei USL in Timis si Arad va fi senatorul Ilie Sarbu, a anuntat, joi, la Timisoara, presedintele PSD, Victor Ponta.
Andrei Ioan Chiliman (Uniunea Social Liberala), Theodor Paleologu (Partidul Democrat Liberal), Gheorghita Liviu Goncea (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), Mihai Alexandru Iorgulescu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Victor Dan Dumitrescu (Partidul Ecologist Roman), Ovidiu Ioan (PP-PS), Emil Marian Nae (Partidul Socialist Roman), Denes Aron (UDMR), Cristian Marius Balaneanu (Partidul "Totul pentru Tara"), Cristian Trasca (Partidul Poporului PP-LC), Gabriel Tiberian (PRM), Carmen Nonica Alistar (PNG-CD), Flor Pomponiu (Partidul ProDemo), Gheorghe Nedelcu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Gigel Andrabulea (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Claudia Mirela Costescu (Partidul Verde), Cornel Chiuaru (PNDC) si Zaharia Theodor Cristian Nicolau (Forta Civica).
Dupa ce presedintele PD, Emil Boc, a aprins fitilul afirmand ca partidul sau nu este anexa primului-ministru, ieri vicepresedintele Ioan Oltean l-a invitat pe vicepremierul Gheorghe Seculici sa devina un concurent serios pentru Tariceanu.
Procurorul general Ilie Botos s-a aratat nemultumit de modul de lucru al procurorului Viorica Stoica, ceea ce l-a determinat sa o inlocuiasca de la instrumentarea dosarului in care Alianta D.A.
Din frati de cruce pe vremea cand conduceau impreuna administratia publica locala, pesedistii si liberalii gorjeni au inceput sa se critice reciproc, cel care a dezgropat securea razboiului fiind Dan Ilie Morega. PSD Gorj a lansat un atac dur la adresa presedintelui filialei locale a PNL, Dan Ilie Morega.
Ilie Sarbu (foto), liderul senatorilor PSD, raspunde la intrebarea: ... De asemenea, Ilie Sarbu analizeaza relatiile cu celelalte grupuri parlamentare din Senat.
google-analytics.com