Cautare

4614 de rezultate pentru "ilie gheorghe berca" (3.10 secunde)
Astfel, politistii pot sa intocmeasca documentatia necesara incarcerarii lui Dan Voiculescu si Gheorghe Muncinicopschi.
Referendumul intern, neoficial avand ca tema autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc a inceput, sambata, in sapte localitati din zona municipiului Sfantu Gheorghe, respectiv Arcus, Calnic, Bodoc, Valea Crisului, Olteni, Santionlunca si Malnas Bai.
La Tortomanu, fostul primar, Gheorghe Panait (PSD) a obtinut 381 voturi, fiind devansat de candidatul Partidului Ecologist Roman, Lucian Chitic, care a obtinut 506 voturi.
Gandul a transmis LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor UPDATE 21:06 Gheorghe Falca: ... UPDATE 20:58 Gheorghe Falca: ... UPDATE 17:31 Gheorghe Stefan a declarat ca urmeaza sa se supuna la vot varianta conducerii interimare, care va fi aleasa intr-o sedinta a Consiliului National de Coordonare.
32 din 3 iulie 2012 pentru revocarea lui Gheorghe Iancu din functia de Avocat al Poporului.
Gheorghe Pop: "In 2004 am ramas acasa, desi am obtinut cel mai mare numar de voturi din judet" Senatorul Gheorghe Pop este candidatul Uniunii Social-Liberale pentru un nou mandat in Senatul Romaniei pe Colegiul nr.2 Jibou - Zalau.
Gheorghe Funar a fost ales presedinte al partidului Gheorghe Funar a fost ales presedinte al PRM, sambata, la Congresul partidului de la Alba Iulia, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate, in timp ce fostul lider al formatiunii Corneliu Vadim Tudor a fost exclus, prin vot deschis.
Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale va incuraja dezvoltarea fermelor fiind pregatit inca din trimestrul patru al acestui an sa finanteze proiecte in cadrul Programului "Fermierul ", a declarat ministrul Gheorghe Flutur.
Maestrul Tudor Gheorghe il sustine pe Victor Ponta la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014 Victor Ponta i-a transmis marti lui Tudor Gheorghe cuvinte de multumire dupa ce maestrul si-a aratat sustinerea in cursa prezidentiala si a spus ca l-a votat in primul tur al alegerilor.
Tipatul lui Tudor Gheorghe (Autor: Gabi Simon) Menestrelul Olteniei, rapsodul, cobzarul, actorul, poetul, romanticul, revoltatul Tudor Gheorghe a povestit pentru Q Magazine despre cum crede ca va rezista poporul roman. ... Tudor Gheorghe nu a schimbat niciodata macazul artistic.
L-am intalnit zilele trecute pe Gheorghe Florescu la magazinul sau, Delicatese Florescu, situat pe Strada Radu Cristian nr. ... De asemenea, avem si 15% reduceri la carti si CD-uri", ne-a spus Gheorghe Florescu.
Senatorul GHEORGHE POP i-a adresat o intrebare Ministrului Administratiei si Internelor, Gabriel Berca.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica intitulata "Ecarisajul o poveste eterna", pe care o puteti citi in continuare. ... Am formulat chiar o intrebare si o interpelare catre Ministerul Sanatatii- domnului Ladislau Ritli si una catre ministrul Administratiei si Internelor - Gabriel Berca.
Noi vom actiona conform hotararii consiliului local, ceea ce inseamna ca pretul se va modifica in sensul diminuarii, nu al majorarii, respectiv de la 17,85 dolari pe tona la 13,85", a declarat viceprimarul Gheorghe Nedelescu.
Din randul acestora fac parte perechea tata-fiu Constantin si Calin Popeci, Adrian Ilie si fratii Cornel si Delian Panait. ... "Valoarea celor doua hectare de teren in care am dezvoltat un cartier de vile de inchiriat s-a dublat si chiar s-a triplat", a declarat, pentru Capital, Adrian Ilie.
Crescatorii de bovine au cerut ministrului agriculturii, Ilie Sarbu, sa le intermedieze o intalnire cu premierul Emil Boc si cu Ministrul de Finante, Gheorghe Pogea, pentru a le prezenta revendicarile lor.
Cele doua personaje principale, Ilie Moromete si fiul sau, Niculae, vad aceste schimbari cu ochi diferiti, prilej permanent de conflict.
Sarb sau Abrudan la sefia Prefecturii Pentru ca nu a reusit sa obtina un nou mandat de parlamentar, democrat-liberalul Gheorghe Sarb pretinde acum sa fie repus in functia de subprefect.
Tudor Gheorghe are o verva incredibila. ... Copilaria sa a fost nefericita, pentru ca tatal lui, Tudor Ilie, a fost condamnat politic. ... "A, Tudor Gheorghe e comunist, securist, e cu Iliescu? ... - Tatal meu, Tudor Ilie, a fost condamnat politic 22 de ani, dar a facut aproape sapte.
Candidatul PSD la Presedintie, Mircea Geoana, liderul PNL, Crin Antonescu, primarul Sibiului Klaus Johannis si primarul Timisoarei Gheorghe Ciuhandu au semnat, marti, parteneriatul pentru Timisoara, acord prin care Gheorghe Ciuhandu il va sprijini pe Mircea Geoana in turul al doilea al prezidentialelor.
google-analytics.com