Cautare

18701 de rezultate pentru "ianosi ioan satu mare" (3.97 secunde)
- Au fost lasati deoparte si alti oameni de valoare care au servit partidul, precum Ecaterina Andronescu, Ioan Mircea Pascu, Alexandru Athanasiu, Vasile Puscas, Viorel Hrebenciuc, Miron Mitrea, s.a. ... - Liderii UDMR au mai nou mai mare crezare la Bucuresti decat reprezentantii romanilor din Transilvania.
Astfel, in urmatoarele doua saptamini Prefectura Satu Mare va fi pichetata zilnic intre orele 10 - 12 de circa 30-50 de persoane.
Dan Ioan Popescu promite ca se autosuspenda. ... Dan Ioan Popescu ameninta ca pleaca, subalternii il implora sa n-o faca, asa ca ramane.
"Miscarile" interne ale PD Constanta sunt, in cea mai mare masura, identice si in filiala din Mangalia a partidului.
Ioan Soare insa o tine una si buna: ... Comuna a capatat un primar pesedist, pe Gheorghe Popescu, cu care Ioan Soare, edilul din Cogealac, recunoaste ca nu se intelege prea bine, ba chiar deloc.
In aceste conditii, la mare cautare sunt 9 independenti, dar si cei 17 parlamentari ai minoritatilor, care, desi la putere, dau emotii Coalitiei de aceasta data. ... Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
Scrisoarea electronica i-a fost trimisa in februarie 2003 ( cu cateva luni inaintea eliberarii certificatului anulat de justitie) arheologului clujean Ioan Piso, directorul Muzeului National de Istorie al Transilvaniei, care a efectuat, de asemenea, cercetari la Rosia Montana. Contactat telefonic, Ioan Piso a confirmat veridicitatea scrisorii.
George Copos - 3 ani si 8 luni cu executare, Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni cu executare, Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni cu executare, Ioan Becali - 6 ani si 4 luni cu executare, Victor Becali - 4 ani si 8 luni cu executare, Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni cu executare, Gica Popescu - 3 ani si o luna cu executare, Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni cu executare.
Catalina Grama (Jojo), Ioan Carmazan, Mihai Malaimare, Sebastian Papaiani, Geo Saizescu si Petre Roman s-au numarat printre cei care i-au adus un ultim omagiu regizorului Sergiu Nicolaescu.
Presedintele Traian Basescu a respins propunerile de numire a lui Tiberiu Nitu si Ioan Irimie pentru functia de procuror general si, respectiv, cea de sef al DNA.
Din diverse texte apocrife, fara legatura cu Sfanta Scriptura, reiese ca ea a fost logodita cu Sfantul Ioan Evanghelistul, insa pentru ca acesta a lasat-o pentru a-L urma pe Christos, Maria Magdalena a devenit prostituata:
Inainte de a fi reales in fruntea Organizatiei PSD Bucuresti - dar optimist in privinta reusitei sale -, Dan Ioan Popescu s-a grabit sa-l desemneze pe Ion Iliescu drept candidatul acestei filiale pentru presedintia PSD-ului.
Ei vor insa ca Dan Ioan Popescu sa ramana presedintele organizatiei.
Chiar daca formatiunea politica pe care a lansat-o Ioan Talpes la Galati contine in titulatura toate elementele doctrinelor politice majore de pe scena politica, se pare ca mesajul sau este cu totul altul.
Deputatul PRM Ioan Aurel Rus a fost trimis in judecata, marti, de procurorii DIICOT, fiind acuzat de constituire a unui grup infractional si racolare, indrumare sau calauzire a uneia sau mai multor persoane in scopul trecerii frauduloase a frontierei.
Fostul vicepresedinte al PSD Ioan Rus se declara, intr-un interviu publicat luni in cotidianul "Ziua de Cluj", "dezamagit" de prestatia presedintelui partidului, Mircea Geoana, care nu s-a putut ridica la nivelul proiectului de modernizare a PSD si il acuza pe acesta de lipsa de barbatie.
Senatorul independent Ioan Talpes a declarat, miercuri, ca a ramas surprins de amploarea publica a unei invocate discutii pe care ar fi avut-o cu persoane din PSD si PC, dar ca nu el s-a adresat PSD, ci "altii" i s-au adresat lui.
Ioan Nelu Botis a demisionat. ... Ministrul Muncii, Ioan Nelu Botis, a anuntat in urma cu cateva minute ca a demisionat.
Ioan Nelu Botis si-a depus demisia, miercuri dimineata, din functia de ministru al Muncii. ... Coplesit de emotii, Ioan Nelu Botis a tinut sa le ceara scuze, pentru scandalul in care a fost implicat, tuturor celor care l-au sustinut.
Crin Antonescu, uimit de acuzația pe care i-a adus-o fostul ministru al Internelor, Ioan Rus Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat la Antena3 ca este surprins de acuzatia pe care i-a adus-o fostul ministru al Internelor, Ioan Rus, conform careia ar fi exercitat presiuni asupra sa pe tema referendumului.
google-analytics.com