Cautare

1207 de rezultate pentru "hotel siret mamaia" (4.24 secunde)
Demnitarul a luat la pas statiunea Mamaia, inspectand majoritatea teraselor si hotelurile din cea mai luxoasa si totodata cautata statiune de pe litoralul romanesc.
Daca te intrebi ce este Concorde Old Bucharest Hotel, afla ca inseamna confort de ultima ora intr-o cladire monument istoric recent reconstruita, cu multiple atractii turistice la un pas distanta.
Astfel, pretul unei camere duble la un hotel de doua stele, pentru o noapte, va fi cuprins intre 130 si 150 de lei. La un hotel de trei stele, turistii vor plati pentru o noapte intre 210 si 250 de lei.
Actionarii societatii de turism Mamaia SA au aprobat demararea procedurilor de fuziune intre societatea la care detin actiuni si Litoral SA, prin dizolvarea fara lichidare a Litoral SA si transferul in totalitate a patrimoniului sau catre Mamaia SA.
Radu Mazare a fost Suleyman Magnificul la ultima editie a carnavalului de la Mamaia Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a costumat in Suleyman Magnificul, sambata seara, la ultima editie din acest sezon estival a carnavalului din Mamaia, iar fiul sau, Raducu, a facut parte din randul spahiilor si ienicerilor.
Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia: ... Consider ca acest oras turistic este mult mai mult in afara de a fi zona de tranzit intre bulgari si Mamaia.
La un hotel de doua stele vei plati 330 lei/persoana/loc, la un hotel de trei stele sejurul te va costa 360 lei/persoana/loc. ... Daca optezi pentru un hotel de doua stele, agentia va primi un comision de 33 de lei.
"Am venit impreuna cu sotul si nepotelul si suntem cazati la Hotel "Hora" din Saturn. Inca din prima zi a trebuit sa ne luptam, in camera de hotel, cu... ... Eu sunt cazata la Hotel "Zenit" din Mangalia, si am observat ca plaja nu arata extraordinar.
Concorde Old Bucharest Hotel este locatia in care farmecul Centrului Vechi se imbina perfect cu facilitati de ultima generatie. ... La Concorde Old Bucharest Hotel le gasesti pe amandoua.
• Un hotel de 4 stele din Poiana face o reducere de la 1.900 de lei la 1.600 de lei de persoana pentru 2 nopti cazare, la un hotel de 4 stele din Brasov pentru minivacanta de Revelion o noapte de cazare costa 200 de lei de persoana, iar pentru un sejur de 3 nopti pretul este de 578 de lei de persoana, in timp ce la un hotel de 3 stele din oras preturile pornesc de la 60 de lei de persoana pentru o noapte.
Tarif de zi de 12.900 de lei vechi (intre orele 6.00 si 22.00), tarif de noapte de 14.900 de lei (intre orele 22.00 si 6.00), tarif extern - 19.900 de lei, daca destinatia este in alte statiuni decat Mamaia, si tarif de stationare, 129.900 de lei vechi pe ora.
In Aula Magna a Universitatii "Ovidius" Constanta a avut loc vineri dezbaterea publica cu privire la proiectul de reabilitare a plajelor din statiunile Mamaia si Eforie Nord si de protectie a tarmului impotriva eroziunii costiere, elaborat de experti japonezi cu finantarea asigurata de Banca Japoneza pentru Cooperare Internationala (JICA).
Pe de alta parte insa, Victor Manea a declarat, in cadrul unui interviu acordat "Replica" de Constanta, ca greseala a pornit in '90, de la Dan Matei Agathon, fostul ministru al Turismului, pe vremea caruia nici un hotel nu a fost dat vreunei mari companii, iar acum este aproape imposibil de indreptat situatia.
Topul celor mai cautate statiuni pentru vacanta de vara include statiuni de pe litoral, precum Mamaia sau Eforie Nord, dar si statiuni balneo, precum Sovata, Praid si Baile Herculane.
Astfel, in judetul Constanta, la hotelul Caraiman din Mamaia s-a constatat ca usa de la unele bai murdare, mocheta de pe holuri patata si uzata, masutele din unele camere prezentau vopseaua exfoliata, tapiteria unor fotolii patata si murdara, frigider cu email exfoliat si cu pete de rugina, iar sticla de la usa balconului era fisurata;
Reaparitia beach-barurilor pe plajele din statiunea Mamaia a devenit o realitate in ultimele zile.
In Romania, autostrada va fi construita pe traseul E 85 Proiectul de constructie a unei autostrazi care sa lege Marea Neagra de Marea Baltica va fi discutat in luna octombrie, la Cernauti, a anuntat, vineri, la Siret, directorul proiectelor de retele rutiere si feroviare al Comisiei Economice pentru Europa a Natiunilor Unite, Helmut Meelich.
Potrivit lui Andrei Trandafir, vicepresedinte al Asociatiei Patronale Mamaia, tarifele de cazare in Mamaia vor ajunge din acest weekend la 90 - 110 lei pentru un loc pentru o noapte intr-o camera la un hotel de doua stele, la 200 de lei pentru o noapte intr-o camera la un hotel de trei stele, iar la patru stele un loc de cazare la hotel ajunge, in unele cazuri, la 300 de lei.
La un hotel de o stea, pentru sase zile o persoana trebuie sa plateasca 99 de lei, pentru doua stele va costa 119 lei, in timp ce la un hotel de trei stele tarifele sunt de 149 de lei.
Metalhead.ro si prietenii de la Hotel Razvan si-au unit fortele pentru a raspunde solicitarilor venite din partea fanilor si le pun la dispozitie pachete promotionale, ce ofera pe langa bilet la concert si posibilitatea de cazare, la cele mai importante evenimente organizate de Metalhead.
google-analytics.com