Cautare

2026 de rezultate pentru "hotel plazza v executive targu mures" (5.33 secunde)
Mures, dar are o suferinta: ... - Spuneati, recent, ca Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures este aproape de a indeplini criteriile pentru a fi numit spital regional.
Slatina Plazza va include un supermarket, un magazin de electronice si electrocasnice, magazine de îmbracaminte si încaltaminte, o zona cu restaurante si cafenele, un loc de joaca pentru copii si un fantasy park.
Liderul PNL Mures, Eugen Nicolaescu (foto), a declarat ca Biroul Permanent Judetean al filialei a decis sa solicite conducerii Aliantei D.A.
Pe 7 aprilie va fi inaugurata o noua filiala Confindustria Romania la Targu Mures.
De 15 ani, Martin Szalai din Targu-Mures, este psiholog scolar. ... Este angajat la centrul judetean de asistenta psihopedagogica Mures si membru al asociatiei de medicina scolara.
Laszlo Borbely, ministrul Dezvoltarii si-a lansat candidatura la functia de primar pentru Targu Mures. Ministrul si-a lansat campania sub sloganul "Inimile noastre bat la Targu Mures", spunand ca inima lui si inimile locuitorilor din Targu Mures trebuie sa bata impreuna pentru oras.
Targu-Jiul are nevoie de Carciumaru si Victor Ponta o sa-l ajute, asa cum l-am ajutat si pana acum.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Presedintele UDMR Mures, Kelemen Attila, a declarat ieri ca in organizatia pe care o conduce exista nemultumiri fata de functionarea coalitiei guvernamentale in judet, principala tinta a atacurilor fiind noul presedinte al PD Mures, Dorin Florea, primar al municipiului Targu Mures. ... Mures.
Daca te intrebi ce este Concorde Old Bucharest Hotel, afla ca inseamna confort de ultima ora intr-o cladire monument istoric recent reconstruita, cu multiple atractii turistice la un pas distanta.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Autostrada in judetul Mures prinde contur nu doar pe harta!", pe care o puteti citi in continuare.
*** Doctorul Raed Arafat este cel care a initiat, la Targu Mures, primul serviciu de urgenta cu paramedici, dupa model occidental, denumit SMURD, care este la acest moment unul dintre cele mai performante servicii medicale din Romania.
La un hotel de doua stele vei plati 330 lei/persoana/loc, la un hotel de trei stele sejurul te va costa 360 lei/persoana/loc. ... Daca optezi pentru un hotel de doua stele, agentia va primi un comision de 33 de lei.
Vineri seara, Szabi - unul dintre cei mai dedicati tineri din SMURD Targu Mures - a suferit un stop cardiac si, on pofida incercarilor colegilor sai de a-l resuscita, tanarul nu a mai putut fi salvat.
Concorde Old Bucharest Hotel este locatia in care farmecul Centrului Vechi se imbina perfect cu facilitati de ultima generatie. ... La Concorde Old Bucharest Hotel le gasesti pe amandoua.
• Un hotel de 4 stele din Poiana face o reducere de la 1.900 de lei la 1.600 de lei de persoana pentru 2 nopti cazare, la un hotel de 4 stele din Brasov pentru minivacanta de Revelion o noapte de cazare costa 200 de lei de persoana, iar pentru un sejur de 3 nopti pretul este de 578 de lei de persoana, in timp ce la un hotel de 3 stele din oras preturile pornesc de la 60 de lei de persoana pentru o noapte.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net. ... • "Mures" - Targu Mures (06.10), Budapesta (14.47);
Senatorii UDMR nu vor participa la plen pana la rezolvarea situatiei legate de UMF Targu Mures Liderul senatorilor UDMR, Fekete Anras Levente, a declarat, luni, ca parlamentarii Uniunii nu vor participa la sedintele de plen ale acestei Camerei pana cand Guvernul nu va adopta o Hotarare privind rezolvarea situatiei de la UMF Targu Mures.
N-au fost banii primul criteriu UPDATE 22:00 Transferul lui Adi Mutu la ASA Targu Mures a fost anuntat pe site-ul oficial al clubului. ... UPDATE 19:50 N-au fost banii primul criteriu Bogdan Mara, presedintele clubului ASA Targu Mures, a confirmat transferul la DigiSport.
google-analytics.com