Cautare

3929 de rezultate pentru "hotel sport cluj napoca" (3.34 secunde)
"Am venit impreuna cu sotul si nepotelul si suntem cazati la Hotel "Hora" din Saturn. Inca din prima zi a trebuit sa ne luptam, in camera de hotel, cu... ... Eu sunt cazata la Hotel "Zenit" din Mangalia, si am observat ca plaja nu arata extraordinar.
La un hotel de o stea, pentru sase zile o persoana trebuie sa plateasca 99 de lei, pentru doua stele va costa 119 lei, in timp ce la un hotel de trei stele tarifele sunt de 149 de lei.
Peste 70 de membri ai Platformei Liberale Clujene, care au demisionat in 12 martie din PNL Cluj, s-au inscris, marti, in PDL, a anuntat, intr-o conferinta de presa, pretedintele PDL Emil Boc.
Primul-ministru Emil Boc, fost primar al municipiului Cluj-Napoca, s-a aratat nostalgic cu privire la functia de edil, spunand ca i se "rasuceste cutitul in rana", atunci cand, in sedinta de Guvern, reprezentantii autoritatilor locale din Cluj au fost sa solicitati sa prezinte situatia din judet.
Cele mai avantajoase orase din Romania Cel mai avantajos oras din Romania este Brasov, urmat de Oradea si Cluj-Napoca, potrivit analizei realizate de platforma de imobiliare Storia.ro in colaborare cu agentia de cercetare D&D Research.
LIGA CAMPIONILOR - SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Cu George Tucudean din primul minut! ... Andrei Craitoiu) Slavia Praga si CFR Cluj se vor intalni miercuri, de la ora 22:00, in mansa a doua a play-off-ului Champions League.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
Peter Eckstein Kovacs a fost in1990-1992, deputat din partea UDMR Cluj, in perioada199-1996 a detinut functia de consilier local la Consiliul local al Municipiului Cluj-Napoca, iar in 1996-1999 a fost ales senator UDMR de Cluj.
Presedintele Sab Miller, Gary Whitlie, a declarat ca vor fi mentinuti circa 150 de angajati din cei 300, care vor continua sa lucreze, iar restul isi vor pierde locurile de munca, informeaza Stiri de Cluj.
Senatorul Alexandru Cordos i-a adresat o INTREBARE Ministrului Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, despre ne finalizarea sistemului de management integrat al deseurilor din judetul Cluj.
Premierul Emil Boc isi va petrece Revelionul la Cluj-Napoca, urmand sa fie prezent in Piata Avram Iancu, unde este programat un spectacol sustinut de Samantha Fox, Semnal M si Crush & Alexandra Ungureanu.
Inchiderea fabricii Nokia, Jucu, municipiul Cluj- Napoca In comunicatul celor de la Nokia referitor la inchiderea fabricii romanesti, se mentioneaza:
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Luni, 27 mai 2013, Fundatia World Vision Romania deschide la Cluj Napoca "Centrul de informare si consiliere pentru mestesugari". ... Biroul de informare se afla la sediul World Vision Romania din Cluj Napoca, str.
Romtelecom schimba identitatea vizuala a canalului TV Dolce Sport Incepand de vineri, 1 iunie, de la ora 18.30, televiziunea de sport a Romtelecom, Dolce Sport, are o noua identitate vizuala, schimbare facuta in contextul in care pe parcursul verii se vor difuza campionatul Euro 2012 si Jocurile Olimpice de la Londra, a anuntat vineri operatorul de comunicatii electronice.
NU EXISTA LIMITA DE VARSTA PENTRU SPORT Activiatea fizica este esentiala pentru prevenirea bolilor cardiace si pentru a diminua consecintele lor odata aparute. Exista tipuri de sport adaptate fiecarei varste. ... Astfel ca indiferent de varsta, daca aveti sau nu boala de inima exista un sport care vi se potriveste.
Daca avem in vedere ca numai in 2004 s-a cheltuit pentru cazare in medie 700 de milioane de lei vechi pentru un deputat cazat la hotel si 224 de milioane de lei pentru unul care a optat sa stea „in alte spatii“ ar fi fost mai rentabila construirea unui hotel din temelii decat continuarea colaborarii cu Hotel Bucuresti.
Astfel, pentru o persoana, un sejur de zece nopti, care include cazare si trei mese, la un hotel de doua stele din Mamaia, va costa, incepand cu 21 august, 967 de lei, pe cand la un hotel de trei stele, aceeasi oferta este de 1.627 de lei.
google-analytics.com