Cautare

1729 de rezultate pentru "hotel arta" (4.59 secunde)
Desi persoanele cu disponibilitati financiare ridicate au inceput sa investeasca in alte segmente de lux, zona imobiliara ramane cea mai importanta pentru plasarea veniturilor, arta fiind pe poziția a doua. O casa de lux nu este completa fara expunerea de obiecte de arta.
Arta si artefactele Catedralei Notre Dame Celebra Notre Dame este bijuteria arhitectonica din inima capitalei franceze - unul dintre cele mai bune exemple de constructie gotica franceza si acasa pentru opere de arta si artefacte inestimabile.
Cuvantul de deschidere l-a rostit Amelia Dinca , istoric si critic de arta. ... Asociatia Filiala Arta Plastica Religioasa si Restaurare a UAP din Romania si membru al Consilului Director al AFAPRR a Uniunea Artistilor Plastici din Romania.
Licitatia de Arta Postbelica si Contemporana, inclusiv o sectiune caritabila dedicata Hospice va avea loc marti, 19 noiembrie 2019, la ora 19:00, la Athenee Palace Hilton Bucuresti.
La mansarda are un magazin de antichitati ce are ca slogan Antichitati, Arta, Curiozitati, cu obiecte deosebite: ... M-am nascut printre obiecte de arta si cu timpul am inceput sa le indragesc. Este un domeniu riscant, ca investesti bani in obiecte de arta si nu stii cand ii scoti.
Zestrea - Arta Veche si Podoabe este prezenta cu un stand la Targul De Sanmedru organizat in acest week-end in curtea MTR. ... 43 exista si o mica galerie de arta veche si podoabe, un magazin in care orice obiect are o poveste (numai cu programare in prealabil).
Ei bine, prieteni, acolo, in nestiutul si rar calcatul Topalu exista "Muzeul de arta Dinu si Sevasta Vintila".
"De sase ani sustinem performanta in gastronomie si arta culinara, recunoscand prin Arena Bucatarilor priceperea si tehnica celor mai buni bucatari din Romania.
Dupa aproape 6 ani de rezultate remarcabile in dezvoltarea pieței romanesti de arta si in consolidarea grupului Artmark (culminand cu premierea in 2012 de catre Business Review drept Antreprenorul roman al anului 2012” sau cu includerea in 2014 de catre Tefaf Art Market Report intre cele mai semnificative case de arta din Europa), Manuela Plapcianu se retrage din functia de CEO si Presedinte Artmark, pentru a se dedica antreprenoriatului social in domeniul educatiei.
Aflat la cea de-a treia editie, Pavilionul de arta Bucuresti - Art Safari se va desfasura intre 5 si 15 mai 2016, in centrul Bucurestiului.
Cinci lucrari de arta urbana vor fi pictate de catre voluntari, profesori si Ambasadori ai Culorilor Romaniei pe o suprafata de 3.800 de mp (din care 3.700 mp - vapoarele din Constanta si aprox.
Aceasta se afla in interiorul unei galerii de arta, informeaza Realitatea. ... Acesta a precizat ca intrarea in casa de schimb valutar s-a facut printr-o galerie de arta, aflata in acelasi imobil.
Teoretic, acestia ar fi construit imobilul ce, in actele firmei M Lia, figura ca si hotel cumparat cu 884 milioane de la o persoana fizica. ... Dupa incasarea TVA-ului rambursat ilegal, sotii Maior au cumparat diverse bunuri pentru locuinta lor, inregistrata in actele Serv Com drept hotel.
Echipele lui Mitrea si Nastase s-au intalnit, vineri dimineata, la Hotel Majestic. ... Conferinta organizata la Hotel Majestic, de ISD, pe tema revigorarii stangii romanesti, a constituit doar scena publica de pe care liderii din Kiseleff au dat semnalul unei prime confruntari pe echipe.
Mai pe intelesul fiecaruia, sa aiba spatiu de cazare (hotel, vila etc.), sa aiba un profit destul de ridicat pentru a putea motiva dorinta de a avea un beach-bar, sa aiba o experienta indelungata in domeniul serviciilor si multe altele.
Peste 5 minute eram la hotel. ... Tolo - Hotel Polydor in spate Ne-am cazat la etajul doi iar celelalte doua familii, care au optat pentru apartament, au fost cazate la parter, avand parte de o terasa uriasa, unde puteai juca fotbal lejer.
si-a cautat (nu am spus gasit!) alinarea in bratele unei doamne dragute si binevoitoare, evident subalterna, cu sot si copil in dotare, subtirica (si la trup, dar si la minte, altfel nu pot intelege hotararea de a intra intr-o asemenea poveste), dornica de sex clandestin, trait prin camere de hotel.
Langa Piata Romana a aparut un hotel de lux in urma acestui procedeu imbatabil. O casa veche a sarit in aer, omorand niscai batrani incomozi, terenul a fost ras, iar intr-un timp record s-a inaltat, acolo, mandretea de hotel.
Turistii au cumparat un bilet cu 79 de lei (799.000 de lei vechi) la un hotel de o stea, 89 de lei (899.000 de lei vechi) la doua stele si 99 de lei (999.000 de lei vechi ) la un hotel de trei stele.
La patru stele, adica la Hotel „President”, ofertele includ mai multe pachete, de 2, 3 sau 5 nopti de cazare, atat pentru Craciun, cat si pentru Revelion.
google-analytics.com