Cautare

55 de rezultate pentru "hol" (3.49 secunde)
Va rog, cine doreste sa vorbeasca la telefon, pe hol, cat poftiti. ... Daca vreti, eu va fac o propunere atat de brutal ilegala, incat nici macar nu mai putem iesi pe hol, ca ne-ar putea lua oamenii ca suntem puscariabili.
- In hol, tatal dvs. ... In hol era cabinetul unde doctorul Chiricuta isi consulta pacientii. Eu ma invarteam printre pacientii care asteptau in hol si pe scara blocului.
Conform programului "O casa pentru fiecare " imobilele vor avea la parter o camera de zi, o bucatarie, un grup sanitar si un hol, iar la etaj doua dormitoare, un hol si o baie.
- regia Cezar Ghioca Duminica, 14 aprilie - ora 11.00 - Nepotii lui Tanase - regia Alin Gheorghisan - ora 19.00 - Lasa supararea-n hol - regia Cezar Ghioca Saptamana 15 - 21 aprilie Vineri, 19 aprilie - ora 19.00 - Aer bun!
Profitand de neatentia lui, ma strecor usor si patrund pe un hol scurt, care se termina cu o usa, al carei afis spune: ... Imi zambeste siret si ma insoteste pe un hol, unde analizez lista cu preturi lipita pe un perete:
" Sistemul III este cu presiune pozitiva pe hol si presiune negativa in camera de lucru, in asa fel incat, cand se deschide usa, aerul din afara sa intre si sa nu lase microorganismele sa iasa pe hol, iar in interior sunt absorbite prin niste filtre speciale.
Intrucat multi dintre ei au tendinta de a pleca de acasa, existand riscul de accidente sau ratacire, o oglinda montata pe usa din hol impiedica de multe ori astfel de evenimente (pacientii considera ca mai este cineva in hol si se intorc din drum).
Urmarite cu vadita lipsa de interes, primele sase puncte prevazute pe ordinea de zi s-au derulat in atmosfera generata de vacarmul tet a tet -urilor si bisericutelor pesedistilor din sala, prea putin preocupati de cuvintarile celor care s-au straduit sa se faca auziti si de discutiile cu sonorul dat la maxim al celor care au preferat sa stea la o tigara pe hol, facind pronosticuri cu privire la numele viitorului presedinte al PSD Satu Mare.
Ministeriabilii au fost nevoiti si ei sa astepte finalizarea sedintei deputatilor pe un hol alaturat salii principale, punand tara la cale in grupuri de cate doi.
Desi primisera o masa gratuita - snitel, orez, salata de varza si o placinta cu branza - li s-a parut mancarea prea putina, asa ca au decis sa-si completeze meniul cu inca o masa de la bufetul amenajat pe hol.
Oameni inocenti s-au trezit cu lucrurile de pe birou pe hol, cu tot cu dulapurile in care isi aveau dosarele, din dorinta de a-i face loc "Doamnei".
Pe hol, grupuri mici de deputati discutau in liniste despre sarbatorirea Pastelui si despre programul din Parlament. Un bufet mai elegant Parlamentarii au inaugurat ieri noua locatie a bufetului de la Sala de sedinte a Camerei Deputatilor.
Cladirea este veche de 75 de ani, are doar patru birouri si un hol, iar angajatii stau gramada in incaperile care la un loc masoara 100 de metri patrati.
Intrarea in Clubul Tineretului social-democrat este flancata de o masa de ping-pong, in timp ce in hol se gasesc mai multe fotolii de piele.
Asteptam sa intru la proba orala si deodata, pe hol, si-a facut aparitia o fata frumoasa - bruneta, cu ochii albastri si cu o expresie de fiinta in veci nesupusa - care, dupa un schimb de replici conventionale (de unde esti?
"Daca vreti, pot sa suspend sedinta ca sa mergeti pe hol si sa terminati tot ce mai aveti de vorbit", a mai sugerat el, adresandu-se unui grup de senatori prinsi in discutii.
Pe hol, Manea si Ionel Manafu au dat cate o scurta declaratie de presa prin care si-au motivat gestul.
Casele de la Bechet prezinta particularitatea ca vor fi construite in regie proprie de Arhiepiscopia Craiovei, cu sprijinul parohiilor din aceasta zona.Fiecare imobil va avea o suprafata de 67 de metri patrati si va fi constituit din doua camere, bucatarie, baie, hol, camara si debara.
Dupa scurta declaratie de presa a premierului si dupa cateva minute in care liderii liberali s-au intretinut pe hol, Tariceanu a intarziat langa Varujan Vosganian si Sebastian Vladescu, apoi a parasit hotelul.
De data aceasta nu au mai vrut sa continue lucrarile deputatii PSD, care stateau pe hol la o tigara. Ei au fost insa induplecati in cele din urma.
google-analytics.com