Cautare

612 de rezultate pentru "google" (2.92 secunde)
Google a anuntat rezultatele financiare obtinute pe primul trimestru al 2007 insumand venituri de 3,66 miliarde de dolari, in crestere cu 66% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Ca patronii Google au numai idei geniale este un fapt cunoscut de aproape toate persoanele care se invart in domeniul IT, iar urmatoarele actiuni vin sa confirme acest lucru. ... Acestea vor asigura o treime din necesarul total de energie electrica a Google, avand 1.6 MW.
Dupa o disputa prin tribunale care a durat trei ani, Google nu mai are voie sa foloseasca titulatura Gmail pe intreg teritoriul Germaniei.
"Google schimba abordarea privind copierea de continut". Intr-o postare blog de saptamana trecuta, Matt Cutts (foto), seful echipei Google Webspam, a scris despre progresul inregistrat de echipa in demersurile de reducere a cantitatii de spam strecurate in rezultatele oferite de motorul de cautare.
Google il sarbatoreste azi pe Primarul Constantei, Radu Mazare Colosul Google a surprins astazi pe toata lumea, afisand pe pagina de start un logo prin care il sarbatoreste pe Radu Mazare.
Google NU e cel mai bun motor de cautare. ... O fi Google cel mai folosit motor de cautare, dar asta nu inseamna neaparat ca e mai bun.
Browserul Chrome la trei ani de la lansare - Locul trei cu peste 15% din piata Browserul Chrome implineste trei ani de la lansare, a anuntat Google care se declara foarte multumita de parcursul acestuia si de faptul ca, pornind de la el, a fost lansat si sistemul de operare Chrome OS care se gaseste pe laptop-uri vandute in opt piete.
Logo Google, in cinstea lui Freddie Mercury Astazi fostul solist al trupei Queen, Freddie Mercury, ar fi implinit 65 de ani. Google il sarbatoreste pe marele artist printr-un logo special. Google revine astazi cu un logo aniversar, tribut lui Freddie Mercury, legendarul solist al trupei rock Queen.
Google il omagiaza pe Albert Szent-Gyorgyi, cel care a descoperit vitamina C, printr-un nou logo Google a modificat, vineri, logoul de pe pagina principala, pentru a marca implinirea a 118 ani de la nasterea lui Albert Szent-Gyorgyi, fiziolog si biochimist de origine romana, care a descoperit vitamina C si reactiile acidului citric.
Google lasa sistemul de operare Android gratis, chiar si dupa integrarea Motorola Sistemul de operare Android al Google va ramane gratuit pentru producatorii de telefoane mobile si dupa finalizarea achizitiei Motorola, a afirmat directorul corporatiei americane care administreaza cel mai popular motor de cautare online Eric Schmidt (foto), citat de Bloomberg.
Dupa ce de 1 Decembrie, de Ziua Nationala Romaniei, motorul de cautare Google a indexat sintagma "Romanii sunt educati" si a lasat in urma formule precum "paduchiosi" sau "hoti", vineri situatia s-a schimbat. ... Daca tastati "romanii sunt" pe Google.ro, sugestiile care vor fi afisate sunt:
Google arunca din nou vorbe spre Apple: ... Vlad Popescu - Mediafax) Google vrea sa scoata pe piata in urmatoarele sase luni o tableta "de cea mai inalta calitate" si va concura "brutal" Apple pe piata smartphone-urilor, potrivit declaratiilor presedintelui executiv al companiei, Eric Schmidt, citat de Corriere della Sera.
Compania Google, solidara cu Wikipedia. ... Printre aceste companii se numara Facebook, Twitter, Google, Amazon, eBay, FourSquare, Mozilla, PayPal, Wikimedia si Google.
Google isi deschide magazin online Chiar daca Google e departe de a avea probleme finaciare, intr-o miscare de a ajuta piata de tablete cu Android mai multe surse au confirmat ca va lua partea de comercializare in propriile maini.
In fiecare an, in ziua de 22 aprilie, Google sarbatoreste Ziua Pamantului. Anul acesta Ziua Pamantului este sarbatorita de Google prin afisarea unui logo frumos si subtil, nu la fel de mare ca anul trecut, dar foarte placut:
Google isi lanseaza propriul serviciu de stocare online gratuit Aveati nevoie de un stimulent pentru a va muta datele personale de pe hard pe un serviciu de stocarede tip cloud de pe internet?
Google il sarbatoreste intr-un mod inedit pe inventatorul fermoarului modern Cei care vor cauta ceva pe Google astazi vor vedea motorul de cautare deschizandu-se precum un fermoar fiindca Google sarbatoreste astazi 132 de ani de la nasterea inginerului suedez Gideon Sundback.
ALAN TURING, parintele informaticii moderne, omagiat de GOOGLE printr-un logo special ALAN TURING, parintele informaticii moderne, este omagiat de GOOGLE, pe 23 IUNIE 2012, printr-un logo interactiv.
Google a creat primul creier artificial, capabil de invatare Eforturile unei echipe de cercetatori, angajati la celebrele laboratoare Google X Labs, au dat rezultate remarcabile in directia crearii primului creier artificial, capabil sa invete din propriile experiente.
Cel mai folosit motor de cautare, Google, a implinit pe 27 Septembrie 2012 14 ani de existentta, evenimentul fiind marcat printr-un doodle special. In septembrie 1998, compania Google isi incepea activitatea intr-un garaj din California.
google-analytics.com