Cautare

612 de rezultate pentru "google" (3.19 secunde)
AMELIA EARHART, omagiata de GOOGLE printr-un logo special AMELIA EARHART, pionier in aviatie si militanta pentru drepturile femeilor, este omagiata de GOOGLE printr-un logo special, sub forma unui avion.
Logoul Google, desenat de elevi de Ziua Natională ... a Romaniei, elevii vor putea schimba pagina de start a motorului de cautare Google cu un desen reusit, anunta Mediafax.
VASILE ALECSANDRI sarbatorit de Google la 193 de ani de la nastere, printr-un logo special VASILE ALECSANDRI este sarbatorit, luni, de Google printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 193 de ani de la nasterea acestei personalitati a culturii romane.
Google se implica si in publicitatea traditionala. Incepand de saptamana trecuta, clientii Google pot achizitiona spatii in presa tiparita traditionala prin intermediul programelor de publicitate Google disponibile pe site.
Sunt deja cunoscute combinatiile dintre Microsoft, Google, Apple si Yahoo. ... Telefoanele mobile, ultima provocare a celor de la Google Compania a inceput cu multi ani in urma si cu motorul sau de cautare a facut miliarde si miliarde de dolari cu ajutorul platformei de advertising pe care o ofera.
Google, bogatul care devine si mai bogat In primul trimestru al acestui an publicitatea pe Internet in SUA a generat venituri record de 7,3 miliarde de dolari, in crestere cu 23% fata de 5,9 miliarde de dolari in perioada similara a anului trecut.
Google schimba designul serviciilor sale Gmail si Google Calendar Designul serviciilor oferite de Google, cel mai mare motor de cautare online, Gmail si Google Calendar, a fost schimbat complet ca parte a unei "serii de actualizari a interfetei", scrie cotidianul britanic The Telegraph.
Google+ introduce mai multe jocuri, printre care si popularul "Angry Birds" Google, cel mai mare motor de cautare online din lume, face un pas in plus in competitia sa cu reteaua de socializare Facebook, instaland o pagina de jocuri pe site-ul sau de socializare Google+, printre care si "Angry Birds", un joc foarte popular creat de compania Rovio, informeaza Brand Republic.
Google are nevoie de televiziune Eric Schmidt, presedinte executiv al Google, va sustine, vineri, un discurs la Edinburgh International Television Festival, fiind prima persoana din afara industriei TV care va face acest lucru. ... "Google are nevoie de voi", informeaza Media Guardian.
Ponturi pentru ca sa apareti in primele pagini Google Stiti ca, daca nu sunteti pe prima pagina in cautarile de pe Google, e aproape ca si cand nu existati - si, da, stiu ca mai exista alte doua motoare de cautare importante, insa ne vom focaliza pe cel numit mai-sus.
Femei dezbracate, surprinse de Google Street View ore) O americanca a fost suprinsa de Google Street View goala, in pragul casei. Femeia si-a dat seama ca este fotografiata si si-a acoperit fata, insa pe Google apare adresa ei completa.
Cum evalueaza Google site-urile (II) Va promiteam ieri sa revin cu noi extrase din documentul secret al Google.
Proiectul Google prinde contur Detaliile nu sunt inca stabilite, dar proiectul va incepe cu 180 de sateliti mici decapacitate ridicata, care vor orbita in jurul pamantului la altitudini mai joase decat cei traditionali.
Google le ureaza utilizatorilor sai un An Nou Fericit! , printr-un DOODLE Motorul de cautare online Google si-a modificat logoul de pe pagina sa principala, miercuri, in ultima zi a anului 2014, pentru a le ura utilizatorilor sai un An Nou Fericit!.
Google implineste 19 ani de activitate. Surpriza pregatita pentru utilizatori Miercuri, motorul de cautare Google si-a schimbat grafica pentru a marca aniversarea celor 19 ani de activitate. Fundalul Google Doodle confera o atmosfera de sarbatoare, unde nu puteau sa lipseasca coifurile, cadorile si bineinteles tortul.
Deja de ceva timp, intre Google si Microsoft a aparut o disputa acerba in ceea ce priveste, in general, ofertarea de servicii IT. ... Lupta s-a amplificat recent cand Google i-a suflat compania DoubleClick din fata celor de la Microsoft.
Ziua Nationala a Romaniei este celebrata si de Google cu un logo special in care harta tarii este de culoare cafeniu-portocalie. Cei care intra astazi pe google au o surpriza.
"Google: ... Krishna Bharat, inventatorul si CEO al Google News, a declarat că ... Google a ucis industria ziarelor, ci considera ca ajuta la salvarea presei scrise, informeaza theaustralian.com.au.
Google+ nu face fata numarului mare de utilizatori Google, cel mai mare motor de cautare online din lume, si-a cerut scuze pentru spamul utilizatorilor Google+ care s-a produs sambata, motivand ca acest lucru s-a produs din cauza lipsei de spatiu pe sistemele care tin evidenta sistemului de notificare, scrie site-ul PCMag.
Cum se explica profitul urias al Google In primul trimestru al acestui an publicitatea pe Internet in SUA a generat venituri record de 7,3 miliarde de dolari, in crestere cu 23% fata de 5,9 miliarde de dolari in perioada similara a anului trecut.
google-analytics.com