Cautare

15 de rezultate pentru "gimnaziala 13" (2.43 secunde)
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
Ii doresc din toata inima multa, multa sanatate si putere de munca pentru a rezolva problemele grele ale Bucurestiului - Elena Radu, Director Adjunct la Scoala Gimnaziala nr. ... Un gest deosebit, care ne incanta sufletele." - Anca Ghinescu, Scoala Gimnaziala General Eremia Grigorescu, Sector 4;
- Dorina Teodora Sfabu, clasa a VIII-a D - Scoala Gimnaziala, nr 11, Botosani;
Dragos Voda - 12.429.333 lei - Modernizare, reabilitare DJ 403 DN 31 - Luica - DN4 - Soldanu - Radovanu, Consiliul Judetean Calarasi - 58,24 milioane lei - Infiintare cresa in municipiul Calarasi - 2.181.936,57 lei - Reabilitare scoala gimnaziala Nr.
Fondurile cele mai mari, adica 17 milioane de lei, a obtinut proiectul depus de Scoala Gimnaziala din Cehu Silvaniei. Scolii Gimnaziale Nr.
Clara este eleva in clasa a V-a la Scoala gimnaziala nr. 186 Elena Vacarescu din Bucuresti si isi doreste ca atunci cand va creste sa se ocupe de cristaloterapie.
Acesta a discutat si cu un grup de copii de la Scoala Gimnaziala de Excelenta Sfanta Mucenita Filoteea, care au venit in vizita la fabrica pentru a vedea cum se face zacusca Topoloveana.
Bach a inceput sa invete la Scoala gimnaziala din Eisenach. ... In anul 1720, sotia sa, Maria Barbara, moare si, la cateva luni distanta, Bach se recasatoreste cu cantareata Anna Magdalena Wulken, cu care va avea 13 copii.
Premiul I - Elena Olaru, Liceul Teoretic Nicolae Balcescu, clasa a X-a C, Medgidia, judetul Constanta - Denisa Lepadatu, Scoala Gimnaziala Mihail Sadoveanu, clasa a VIII-a, Galati, judetul Galati - Eduard-Mihai Ristea, Colegiul National Andrei Saguna, clasa a X-a, Brasov, judetul Brasov Premiul II - Calancia Cosmina Raluca,Colegiul National Stefan cel Mare, clasa a X-a B, Suceava, judetul Suceava - Abigail Iolanda Ciobotaru, Liceul Mihai Kogalniceanu, clasa a XI-a, Vaslui, judetul Vaslui - Maria Grigore, Liceul International Little London, clasa a IX-a, Pipera, Municipiul Bucuresti Premiul III - Maria-Elena Milandru, Colegiul Nationat Dr.
19 "Tudor Arghezi", sectorul 2 Scoala Gimnaziala Nr. 49, sectorul 2 Scoala Generala Nr.195, sectorul 3 Scoala Generala Nr.
Urmatoarea intalnire va avea loc joi, 19 septembrie 2013, incepand cu ora 17.00, la Scoala Gimnaziala "Ferdinand I" din Bucuresti.
Prima oprire va fi in localitatea Stoilesti, sat Ursi, unde va fi vizitata Scoala gimnaziala pentru a vedea felul in care actiunile WVR au imbunatatit perspectiva localnicilor asupra importantei educatiei, precum si gradul de implicare a cetatenilor.
- Elena Stefan, inspector scolar pentru activitatea educativa scolara si extrascolara, Ispectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti; - Vlad Steluta, Director Scoala Gimnaziala Nr. 11 "I.H. Radulescu"; - Camelia S., parintele unui copil afectat de bullying.
La eveniment au participat copii din clasele primare de la Liceul Danubius, elevi de la Liceul Teoretic Mihai Eminescu, Scoala Gimnaziala Carol I, dar si profesorii Gica Drumea, Florentina Piperea, Anisoara Tudorache, Bogdan Bogatu, Directorul Gheorghe Stoian si Prof.
413 copii de la scoala gimnaziala 183 din Sectorul 1 sunt privati de dreptul de a face ore de sport, 2 ani de zile.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com