Cautare

58050 de rezultate pentru "gigi becali pregateste pentru fotbal o carte pentru tipar" (5.36 secunde)
Presedintele PNG, Gigi Becali, a declarat ca nu se astepta sa obtina un scor electoral atat de mic - 1,9-2,2 la suta. Becali a discutat duminica seara cu ziaristii in papuci, costum si inconjurat de prieteni.
Dupa ce a distrus Steaua, este regretabil ca Becali vrea sa isi puna amprenta asupra politicii Singura contributie "pozitiva a lui Gigi Becali la politica romaneasca ar fi tacerea", a declarat europarlamentarul Cristian Preda, conform Mediafax. "Nu exista niciun acord intre PDL si PNG pentru alegerile din Bucuresti.
Gigi Becali, citat in procesul "Valiza" Cosmarul Valizei il urmareste pe Gigi Becali si dupa gratii.
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U"
Victor Piturca a oferit un interviu pentru Orange Sport. ... Argentinianul e nascut sa joace asa, au un fotbal spectaculos, dar cand intra in teren...
Steaua, Gigi, UEFA si sanctiunile Ca sa fie clar cum stam, trebuie sa amintesc ca: ... - chiar si atunci cand medicamentele pe care trebuie sa le consum au ca efecte secundare un subit vag interes pentru fotbal, in niciun caz nu sunt stelist;
LIBRARIA SEMN DE CARTE: ... Licentiat in matematica si fizica, doctor in matematica si calculatoare, presedinte al Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN) din Romania, cu peste 25 de carti publicate (informatica, filosofia cunoasterii, despre extraterestri, OZN-uri etc.), autor al peste 1200 de articole, Dan D.
Miercuri, 14 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a Targului International GAUDEAMUS - Carte de invatatura.
Ca e greu cu Becali! ... Pe langa DVD-urile cu transferurile ratate Pinto si Armenteros, stapanul din Ghencea a dat si peste unul cu filmul "Pe aripile vantului" si deodata l-a izbit in istetime gandul ca Clark seamana cu Gigi. ... Schimbarea de look are si un rost si o pilda.
De marti incoace, Romania se uita buimaca la televizor si nu poate pricepe cum de un om, pe numele lui Gigi Becali, poate calca totul in picioare si nu i se intampla nimic.
PPDD, al treilea partid din Romania, conform votului politic dat la alegerile locale, si-a stabilit strategia, a confirmat Dan Diaconescu pentru DeCe News. Gigi Becali, alt reprezentant al partidelor antisistem, isi va anunta pozitia in emisiunea lui Catalin Striblea, la Romania Tv.
Omul politic Gigi Becali a calificat printr-o singura propozitie toata suflarea politica din Romania. In opinia finantatorului Stelei, toate partidele politice din tara sint a€žo apa si-un pamint". De aceea Gigi Becali s-a hotarit sa candideze si la europarlamentare.
Cum misca, pac-pac, vine Gigi Becali si face ordine. ... Fibra tremura si e o atmosfera perfecta pentru marea performanta, dovada fiind ca Steaua cea mare nu a pierdut derbiul cu "Steluta" din Buzau. Semn ca se poate tot mai mult, ca in curand o sa vina si victoria.
Dovada ca Gigi Becali a platit 3 milioane $ catre stat! Gazeta publica astazi unul din ordinele de plata prin care Gigi Becali a achitat fiscului roman prejudiciul din Dosarul schimburilor de terenuri cu MApN.
Deputatul independent Nati Meir, fost membru al PRM, a depus joi la conducerea Senatului o sesizare prin care cere destituirea presedintelui PRM Corneliu Vadim Tudor din functia de vicepresedinte al Senatului si suspendarea acestuia din calitatea de senator.
Laurentiu Regehcampf si MM Stoica au fost agresati verbal dupa meciul Dinamo - Gloria Bistrira, de pe Arena Nationala, dar n-au ripostat din cauza unei interdictii pe care au primit-o de la Gigi Becali.
Gigi Becali vs Edi Iordanescu este subiectul saptamanii in Liga 1. Chiar daca FCSB a avut o forma buna, Becali nu a fost multumit de jocul echipei. ... Si ca Gigi Becali il va lasa, chiar daca intre cei doi ar fi o ruptura.
Nicolae Dica (42 de ani) a anuntat ca nu ia in calcul sa urmeze "sfatul" lui Gigi Becali (64 de ani) si sa mareasca durata antrenamentelor.
Managerul general FCSB a vorbit despre finantatorul Gigi becali, dar si despre dorintele sale ca unii jucatori sa evolueze cat mai mult. ... face referire la Gigi Becali) Stii foarte bine ca atunci cand cineva nu are rabdare asta se intampla...
Gigi Becali a anuntat ca isi doreste sa vanda clubul, fiind nemultumit de arbitrajele de care a avut parte FCSB in play-off. 25 de milioane de euro este suma pe care omul de afaceri vrea sa o obtina in schimbul echipei.
google-analytics.com