Cautare

58018 de rezultate pentru "gigi becali pregateste pentru fotbal o carte pentru tipar" (4.72 secunde)
Seara mare pentru stelisti! ... Hai ca ne-am imprietenit, ne mai auzim si cu alte ocazii:) La Sport.ro si pe www.sport.ro vedeti toate reactiile de dupa meciul care a dus-o pe Steaua pe primul loc in grupa din Europa League.
"Hanul Piratilor" din Navodari are de mai bine de o luna un nou proprietar. Astfel, SIF Muntenia a anuntat pe 11 octombrie ca a vandut pachetul majoritar de 84,4% din actiuni, in schimbul a peste patru milioane de euro, catre o persoana care a solicitat anonimatul.
Comportamentul lui Gigi te va induiosa! ... Aproape saptamanal, Gigi Becali, seful Stelei, solicita schimbarea regimului sau de detentie din Penitenciarul Jilava, invocand tot felul de motive pentru a obtine o farama de libertate.
Fotbal Club Otelul SA, societatea comerciala care are grija de destinele echipei de fotbal ros-alb-albastre, a mers anul trecut in pierdere, ceea ce arata ca sportul cu balonul rotund nu a fost o activitate rentabila.
Fara indoiala, Gigi Becali este unul dintre personajele cele mai pitoresti din fotbalul romanesc.
S-a detonat si Gigi Becali. ... In dupa-amiaza zilei de joi, pe o televiziune de stiri, in direct, Gigi Becali i s-a adresat lui Gelu Visan, membru marcant al Partidului Miscarea Populara, atentionandu-l ca i-a dat o suma de bani, necesara pentru casa acestuia.
QMagazine publica rezultatele u nui sondaj online cu o singura intrebare : Ce sanse credeti ca are Gigi Becali sa obtina un mandat de parlamentar, in viitoarea legislatura? In total, 55% dintre repondenti considera ca Gigi Becali are sanse mari sa castige mandatul de parlamentar, opinie motivata astfel :
Firma Arcom Bucuresti, controlata de Gigi Becali, vrea sa dezvolte mai multe proiecte, precum un ansamblu rezidential sau un complex comercial de tip Dragonul Rosu, dar asteapta normele pentru finantarea constructiilor prin Prima Casa si dezghetarea creditarii.
Gigi Becali, la pamant: "O sa ma aveti pe constiinta!" Magistratii de la Tribunalul Constanta trebuiau sa se pronunte miercuri in privinta cererii de intrerupere a pedepsei, din motive medicale, formulate de Gigi Becali.
Gigi Becali, gest impresionant dupa accidentul aviatic Gigi Becali a facut un gest impresionant dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni. ... Gigi Becali a fost puternic marcat de tragedia aviatica, in care studenta Aura Ion si pilotul Adrian Iovan si-au pierdut viata si alte 5 persoane au fost ranite.
Gigi Becali nu poate pleca deocamdata la Bruxelles pentru ca are interdictie sa paraseasca tara, in dosarul in care care e acuzat de lipsire de libertate.
Becali, atac la Tariceanu:
Nicolae Dica l-a anuntat pe Gigi Becali ca vrea sa demisioneze. ... I-a anuntat pe cei din club ca vrea sa demisioneze, a discutat cu Mihai Stoica, iar deznodamantul a fost decis cu Gigi Becali.
Gigi Becali crede ca Johannis este mult prea prezent pe ecranele televizoarele, dar in acelasi timp ii da credit lui Lucian Croitoru pentru a fi un bun prim-ministru. ... De o saptamana cand deschizi televizorul auzi:
Becali a facut scandal in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie si a parasit sala Gigi Becali s-a prezentat in aceasta dimineata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, acolo unde se judeca "Dosarul Terenurilor MApN".
GEST INCREDIBIL facut de Gigi Becali pe Muntele Athos! Calugarii au inlemnit cand l-au vazut asa Gigi Becali a epatat pana si la Muntele Athos.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala, Cozmin Gusa, apreciaza comportamentul lui Gigi Becali fata de Basescu si Tariceanu drept interesat, acuzandu-l pe Becali ca a inlocuit cu laude obisnuitele duritati verbale la adresa premierului pentru ca ar incerca sa obtina foloase materiale.
Finul lui Gigi Becali, ucis de tren, in Pipera A depasit coloana oprita la bariera Finul lui Becali a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un tren de persoane, miercuri, pe Soseaua Petricani, la trecerea de calea ferata de la iesire din Capitala spre Pipera, judetul Ilfov, transmite Realitatea.net.
Patru candidati dintre cei 12 prezidentiabili il pot incurca pe Traian Basescu in tentativa sa de a castiga batalia electorala cu Adrian Nastase pentru Palatul Cotroceni.
Gigi Becali, liber la munca! Gica Hagi il va scoate la munca din puscarie, timp de 8 ore pe zi Visul lui Gigi Becali s-a indeplinit in sfarsit:
google-analytics.com