Cautare

726 de rezultate pentru "gertner augustin alin" (2.78 secunde)
In cursul zilei de ieri, avocatul ei, Augustin Draghiceanu Babaneacsa, i-a dat vestea cea mare:
Ioan Gura de Aur, Fericitul Augustin, Sf. ... Daca pelerina Egeria vorbeste de serbarea ei odata cu Rusaliile, Fericitul Augustin (sec.
- Intr-un speech lacrimogen sustinut la Timisoara, unde societatea cu acelasi nume i-a oferit un premiu pentru realizarile sale in apararea Justitiei, atat a celei comuniste (la Aiud), cat si a celei capitaliste (la Bucuresti), Augustin Lazar a lasat, precum voievozii din vechime, mostenire functia sa la care nu a mai putut ajunge inca o data, colegilor pe care ii someaza sa si-o asume.
Augustin de 33 de ani, din Bucuresti, in timp ce conducea un autoturism marca Opel Astra pe str.
Andreea si Augustin au murit, noaptea trecuta, intr-un accident rutier grav petrecut la iesirea din Capitala. Cei doi au ramas prinsi sub un morman de fiare.
103, alin. ... Incalca art.1, alin.(5) din Constitutie potrivit careia respectarea acesteia si a suprematiei sale este obligatorie. ... Poate ca, astfel, va afla ca, dupa versiunea in limba romana a Constitutiei (Art.61, alin.1), PARLAMENTUL ESTE ORGANUL REPREZENTATIV SUPREM AL POPRULUI ROMÂN.
64 alin. ... 36 alin. ... 12 alin. (4) din Legea nr. 32/2000), care interzic societatilor de asigurari desfasurarea altor activitati decat cea de asigurare", noteaza ADPAR, evidentiind faptul ca aceste "practici ilegale si anticoncurentiale"
d) cheltuielile cu primele de asigurare, altele decat cele prevazute la alin. ... d) si la alin. ... 82 alin. (3) din Codul fiscal .
L-am intalnit pe Tudor Alin Robert la targul traditional organizat in Parcul Cismigiu.
157 alin.
In sedinta de ieri, Curtea Constitutionala a luat in dezbatere sesizarea formulata de 25 de senatori cu privire la neconstitutionalitatea articolului 16 alin. (2) partea a doua si alin. (6) cu raportare la alin.
Imprejurarea ca deciziile date de Colegiul Consiliului in solutionarea contestatiilor formulate in conformitate cu art.14 alin.1 ti art.16 alin.1 din Legea nr.
248, 215, alin. ... 77, alin. ... 85, alin. 1, din OUG nr. 195/2002, rezultand indicii de incepere a urmaririi penale", se mai arata in comunicatul Parchetului Orsova.
65, alin. ... 128, alin. ... 71, alin. 1: "Sunt interzise accesul si deplasarea vehiculelor cu tractiune animala, animalelor de povara, de tractiune sau de calarie, precum si animalelor izolate sau in turma pe drumurile nationale, in municipii si pe drumurile la inceputul carora exista indicatoare de interzicere a accesului".
Contract de 41.645 de lei Pe 6 august, administratorul public al judetului, Alin Mitrica, acela care detine si functia de secretar general al PSD Craiova, a facut publica incheierea de catre Consiliul Judetean Dolj a unui contract de implementare a sistemului de management al calitatii ISO 9001/2008.
Domnule Prim-Ministru, este inadmisibil faptul ca ati ignorat cu buna stiinta, pana la momentul de care vorbim, nu doar una, ci doua Decizii anterioare ale Curtii Constitutionale si anume Decizia nr.1257 din 07 octombrie 2009 si Decizia 1629 din 03 decembrie 2009, ultima suspendand efectele Ordonantei de Urgenta a Guvernului 105/2009 pana la data de 27 februarie 2010, din 28 februarie 2010, incetand de drept efectele ei, potrivit articolului art.147, alin.
2 alin. ... (2) Eutanasia este un act medical de sacrificare prin procedee rapide si nedureroase a cainilor prevazuti la alin. ... 8 alin.
(c), 100 alin. (1), 106 si 107 alin (3) din Constitutia Romaniei republicata, precum si al articolelor 5 si 9 alin (1) din Legea nr.
Alin Teodorescu: ... Voi ati spus-o, nu eu", afirma Alin Teodorescu intr-un interviu acordat VoxPublica. Alin Teodorescu vorbeste si despre viitorul PDL.
3, alin. ... 3, alin. (5) din actul normativ mentionat anterior prevede faptul ca 'declaratiile de avere si declaratiile de interese ale persoanelor prevazute la alin.
google-analytics.com