Cautare

726 de rezultate pentru "gertner augustin alin" (3.38 secunde)
Patapievici a fost numit ieri in functia de presedinte al Institutului Cultural Roman (ICR) in locul lui Augustin Buzura. ... ICR a luat fiinta in 2003, la initiativa fostului presedinte Ion Iliescu, prin restructurarea Fundatiei Culturale Romane, condusa de Augustin Buzura.
Totusi, dupa cum spunea Augustin Precup, presedintele PC Salaj, cel putin in ceea ce-l priveste, s-a declarat impotriva ideii de schimbare a numelui partidului, "dar sunt un soldat devotat, astfel ca vom incerca, impreuna cu colegii mei, sa-l introducem (n.r.
Lucian Boia, Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu, Varujan Vosganian, Vintila Mihailescu, Augustin Lazar, Andrei Plesu, Tatiana Niculescu si Veronica D.
Deputatul PD Augustin Zegrean, membru in Comisia juridica si avocat de profesie, ar putea deveni judecator la Curtea Constitutionala pe locul ramas vacant in urma demisiei unui membru al Curtii care era sustinut de Partidul Democrat.
La randul sau, deputatul PD Augustin Zegrean, membru in Comisia juridica din Camera Deputatilor, a afirmat ca legea privind infiintarea ANI, in forma in care a fost adoptata de comisie, este inaplicabila. Augustin Zegrean a criticat punctual modificarile aduse textului initial al legii.
Deputatul PD Augustin Zegrean, membru al comisiei, a acuzat faptul ca acest amendament reprezinta "o modificare facuta pe genunchi". ... Impotriva amendamentului s-au pronuntat reprezentantii PD din Comisia juridica, respectiv Daniel Buda si Augustin Zegrean.
Deputatul PD Augustin Zegrean, care va ocupa postul de judecator al Curtii Constitutionale, a declarat ieri ca, in opinia sa, dupa modificarile aduse Legii ANI prin ordonanta de guvern, aceasta va putea fi pusa "cat de cat" in aplicare.
Avertismentul este lansat chiar de presedintele Curtii, Augustin Zegrean, care aminteste de extinderea, din 2010, a atributiilor institutiei pe care o conduce.
Directorul CURS, Catatlin Augustin Stoia, a facut, pentru DeCe News, o radiografie a campaniei electorale. De ce nu s-a mai implicat presedintele Traian Basescu, care va fi scorul USL dar si impactul alegerilor locale pentru viitoarele parlamentare.
Puteti citi in continuare cea de-a patra parte a unui interviu cu presedintele CCR Augustin Zegrean, aparut pe Ziare.com, la inceputul anului 2012.
Puteti citi in continuare cea de-a treia parte a unui interviu cu presedintele CCR Augustin Zegrean, aparut pe Ziare.com, la inceputul anului 2012.
Puteti citi in continuare cea de-a doua parte a unui interviu cu presedintele CCR Augustin Zegrean, aparut pe Ziare.com, la inceputul anului 2012.
Curtea poate opri suspendarea presedintelui Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a acordat un interviu Ziare.com, in care a explicat care sunt prevederile legale referitoare la suspendarea presedintelui.
Presedintele interimar a sustinut ca nu a avut niciun fel de contact cu judecatorii Curtii Constitutionale si nici nu-i cunoaste personal pe membrii Curtii, cu exceptia lui Augustin Zegrean, cu care a fost coleg in Parlament. "Victor Ponta nu l-a amenintat, nu l-a intimdat (pe Augustin Zegrean, n.r.).
1 milion de euro, clientii unicului distribuitor de gaze din judetul Constanta vor putea accesa prin internet consumul de gaz si valoarea facturilor aferente acestuia, pe care le au de achitat, putand chiar sa efectueze plata online a acestor facturi prin intermediul unui cont bancar, a aratat vineri in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la Hotel Bulevard din Constanta si prilejuita de acest eveniment, Augustin Oprea, directorul general al Congaz.
Iar pentru ca "afacerea sa fie sustenabila, suprafata culturii de rapita trebuie sa fie de trei ori mai mare decat capacitatea de productie a instalatiei", explica Augustin Ofiteru, directorul unei firme importatoare de instalatii biodiesel din UE.
Noul director general al Mittal Steel Galati, Augustin Kochuparampil, a participat ieri dimineata la prima sedinta operativa de lucru, ocazie cu care a facut cunostinta cu directorii uzinelor si sefii directiilor din cadrul Combinatului.
Transportatorii rutieri se intalnesc maine cu reprezentantii Ministerului Economiei si Finantelor pentru a discuta pe tema eliminarii rovinietei, solicitare cu care Ministerul Transporturilor este de acord, a declarat presedintele Federatiei Operatorilor Romani de Transport (FORT), Augustin Hagiu.Ministerul Transporturilor aproba eliminarea rovinietei, daca taxa auto poate fi colectata din pretul carburantului, si ii va sustine pe transportatori in acest demers la intalnirea cu reprezentantii Ministerului Economiei si Finantelor, a precizat Augustin Hagiu.Ultima data, transportatorii s-au intalnit cu reprezentantii Ministerului Transportatorilor pe 13 martie, cand au amanat semnarea unui protocol pentru rezolvarea problemelor lor, amenintand ca daca nu vor ajunge la un acord, vor recurge la proteste.La finalul intalnirii de la jumatatea lui martie, ministrul Transporturilor Ludovic Orban a spus ca transportatorii au avut solicitari legate de modificarea legislatiei, de organizarea activitatii rutiere, dar si cerinte pertinente pe care le-a acceptat.
Transportatorii rutieri au ajuns ieri la un acord de principiu cu Ministerul Economiei si cu cel al Transporturilor privind eliminarea rovinietei, a declarat presedintele Federatiei Operatorilor Romani de Transport, Augustin Hagiu. ... In acest fel, nivelul de incasare ar urma sa creasca cu zeci de procente, a precizat Augustin Hagiu.
Sorin Danilescu preluase, de la 1 ianuarie, managementul companiei Intact Interactive, inlocuindu-l pe Augustin Roman, care a redevenit director de dezvoltare la toate site-urile de sub umbrela GSP. ... In decembrie 2009, el i-a predat stafeta lui Augustin Roman si a ramas pe pozitia de director de dezvoltare.
google-analytics.com