Cautare

726 de rezultate pentru "gertner augustin alin" (3.67 secunde)
Augustin Buzura era un om de mare discretie, modestie si un bun prieten Fostul presedinte Ion Iliescu a vorbit, intr-o interventie telefonica la Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre academicianul si scriitorul Augustin Buzura, care s-a stins din viata, luni, la varsta de varsta de 78 de ani.
Statul mafiot si audierea greilor din Institutii Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, numarul 2 din SRI, generalul Florian Coldea, fostul presedinte Traian Basescu si fostul deputat PSD Sebastian Ghita trebuie audiati in dosarul inregistrarilor audio prezentate de Sebastian Ghita, a spus procurorul general, Augustin Lazar.
80 alin. ... 146 ALIN. ... 152 (Limitele revizuirii), text care exclude expres de la revizuire independenta justitiei (alin. 1), precum si revizuirea care are ca rezultat suprimarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor sau a garantiilor acestora (alin. ... 152 alin. ... 52 alin.
Nastase neaga dezvaluirile fostului sau cancelar, Alin Teodorescu, precum si instrumentarea unui complot, la Congresul PSD, impotriva fondatorului partidului.
Cin Company nu a respectat termenele de plata stabilite In actul constitutiv al SC Cin Company SRL, cei doi asociati, CD Group Industries si Ion Chirita, l-au numit ca administrator pe Alin Giuca, omul de incredere al lui Dilgoci.
Vicepresedintele PD Cluj-Napoca, avocatul Alin Tise, finul liderului PD Emil Boc, a fost numit ieri de Guvern in functia de prefect al judetului Cluj, in locul lui Mihail Hardau, nominalizat pentru postul de ministru al Educatiei si Cercetarii.
art.29 alin.(5), referitoare la constituirea unui depozit, in contul Autoritatii Electorale Permanente, de catre fiecare partid politic, alianta politica, alianta electorala, organizatie a cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, candidat independent, cu valoare de 5 salarii minime brute pe tara pentru fiecare candidat;
"Constituie contraventie si se sancționeaza cu amenda prevazuta in clasa a VI-a de sanctiuni si cu aplicarea sanctiunii contraventionale complementare a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada de un an, savarsirea de catre conducatorul de autovehicul sau tramvai a uneia dintre faptele prevăzute la art.105 alin.(2) literele a) si d) daca au avut ca urmare producerea unui accident de circulatie soldat numai cu pagube materiale", prevede proiectul MAI.
62 alin. ... 133 alin. ... 126 alin.
124 alin. ... 73 alin. ... 124 se vor modifica, se mai ridica o reala problema, respectiv cea potrivit cu care numai judecatorii de la alin.3 se supun Constitutiei, legii si deciziilor Curtii Constitutionale si raspund daca nu se supun, potrivit legii organice? Procurorii prevazuti la alin.
La aparitia Legii cercetarii agricole va trebui sa citeasca atent si articolul 31, alin. ... 6, alin. ... Articolul 6, alin. ... 11, alin. ... 10, alin.
La aparitia Legii cercetarii agricole va trebui sa citeasca atent si articolul 31, alin. ... 6, alin. ... Articolul 6, alin. ... 11, alin. ... 10, alin.
Parerea a fost reiterata si de vicepresedintele PRM Lucian Augustin Bolcas, care a avut amabilitatea de a acorda cotidianului "Replica” un interviu.
Si va fi revocat, dupa schema Kovesi Timp de o ora, ministrul Tudorel Toader a enumerat motivele pentru care considera ca procurorul general, Augustin Lazar, trebuie sa fie revocat, propunere pe care a inaintat-o CSM-ului, pentru aviz consultativ si presedintelui, pentru a o valida.
Publicam in continuare prima parte a unui extraordinar studiu de istoria arhitecturii, dar si de sociologie urbana, scris de Augustin Ioan, si publicat pe site-ul Centrului Cultural META. ... Augustin Ioan) A fost aceasta cea mai ampla manifestare post-moderna din Europa? ... Augustin Ioan (va urma) Sursa:
Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, afirma ca institutia judeca legi, nu oameni.
Mihai Radu) Augustin Lazar era anticomunist printr-o stranie contaminare. ... Pentru ca Augustin Lazar lupta cu Dragnea-PSD, si se stie foarte bine ca Dragnea-PSD e comunism- Ciuma Rosie. ... Nu stiu ce intenții are Augustin Lazar, daca doreste sa ramana activ in spatiul public.
Deputatul PD Augustin Zegrean (foto) a declarat ieri la Bistrita ca revocarea presedintelui Camerei este posibila in conditiile pastrarii configuratiei politice, prin compensarea functiei de presedinte cu doua de secretari.
Ulterior, Guvernul, trecand peste decizia Parlamentului care, potrivit art.61 alin.(1) din Constitutia Romaniei, este unica autoritate legiuitoare a tarii, a emis o ordonanta de urgenta, respectiv Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.54/2011 pentru stabilirea unor masuri privind incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal din Ministerul Administratiei si Internelor pentru anul 2011, cu obiect identic, avand aceleasi obiective dupa cum reiese din Expunerea de motive.
Prins intr-un acces de sinceritate, Alin Teodorescu - fost cancelar al lui Adrian Nastase si recunoscut apropiat al acestuia din urma - s-a spovedit intr-un talk-show radiofonic si a recunoscut ca Ion Iliescu i-a cerut demisia lui Nastase, imediat dupa alegerile locale.
google-analytics.com