Cautare

1140 de rezultate pentru "fan recyclyng srl" (3.51 secunde)
Astfel, pe data de 5 decembrie vor fi scoase la licitatie bunuri in valoare totala de 21.335 lei (fara TVA) ale firmei Epamen SRL, pe lista figurand o masina de debitat, un utilaj de sudat, un utilaj de frezat si un compresor.
"La societatile Dumacris ISST SRL Pavel Medical SRL Pedr&Bog SRL Ruse Sistem SRL si Silo Impex 2007 SRL am depistat trei muncitori fara forme de angajare" a precizat Tiberiu Plesu.
Impreuna cu el mai sunt anchetati pentru aceeasi infractiune Micu Stana Panisoara, fostul director financiar-contabil, si Diana Dumitrascu, sefa Departamentului Juridic al SNLO, in perioada in care Societatea Nationala a Lignitului Oltenia a cesionat catre un SRL de apartament, din Bucuresti, toate creantele unitatii.
Dorela Dumitrescu SRL din Caracal, o firma "cu talent", si CJ Dolj sunt vechi cunostinte.
Interesant este ca, pana in prezent, autoritatile au ramas mute, oarbe si surde atat la faptul ca statia de betoane, "infipta" bine in peisaj de SC ALAS PREMIX SRL, nu are nici o autorizatie de functionare, dar nici consideratie fara mediul inconjurator.
Societatea care se ocupa de mentenanta sistemelor de semnalizare urbana din municipiul Constanta, SC Marca Telecom SRL, a trimis prin fax celor de la CNSC o contestatie inregistrata sub numarul 18954/19.
Primaria si-a infiintat deja doua societati - SC Edilitara Public SA si SC Publica Guard SRL - unde vor fi angajati cei care se aflau pe listele de disponibilizati.
Magda Marincovici, Petru Zoltan) La MS s-a constituit o comisie de sanctionare a directorului Directiei Contabilitate si Patrimoniu Corpul de control al primului-ministru va sesiza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in legatura cu operatiunile sau actele ilicite constatate in urma controlului la Ministerul Sanatatii, care pot intruni elementele constitutive ale unei infractiuni, privind incheierea si derularea contractului intre MS si SC Adi Com Soft SRL, avand ca obiect furnizarea unui program de contabilitate.
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
Fan al institutiilor statului Marian Oprisan a explicat ca termenul de “nota informativa“ a fost ales intamplator, ea putan-du-se numi si memoriu.
- Mai sunteti fan Iliescu? - N-am fost niciodata fan Iliescu. Il apreciez si il stimez, considerindu-1 cel mai bun politician pe care l-am cunoscut.
Clancy afirma ca povestea a fost cauzata de faptul ca Betty credea de mult timp in OZN-uri, era un fan al filmelor SF cu extraterestri, luandu-se dupa unul dintre acestea (The Bellero Shield) si a fost influentata de cartea lui Donald Keyhoe Farfuriile zburatoare sunt reale.
Stimuli vizuali Se pare ca toata lumea stie ce este OZN sau obiect zburator neidentificat ori fenomen aerian neidentificat (FAN).
Skondras a mentionat, pentru inceput, ca adevarata definitie a cuvantului OZN (sau Fenomen Aerospatial Neidentificat - FAN) este cea data de Dr.
De data aceasta, Fan Courier Express, a depus o cerere de insolventa la Tribunalul Bucuresti pentru recuperarea creantelor. ... Primul termen pentru procesul cu Fan Courier este 5 iunie.
Londra 2012, saritura cu prajina, marele Serghei Bubka e fan Romania la JO 2012 Serghei Bubka, campion olimpic la saritura cu prajina in 1988, detinator a 35 de recorduri mondiale, este un admirator al sportului romanesc si ne va tine pumnii la Jocurile Olimpice.Acum in varsta de 49 de ani, marele atlet, nascut in Ucraina si care a concurat pentru URSS, se afla deja la Londra, unde anunta ca va fi fanul sportivilor romani.
"Eram fan Chelsea si mergeam des la meciurile echipei, pentru ca am avut ocazia sa-l cunosc pe Didier Drogba, prin intermediul fratelui sau mai mic, Junior Drogba, care a jucat in filmul meu de debut, "D’ORA".
Medvedev este fan al muzicii rock si merge constant la concertele trupei Scorpions! Asa se face ca Medvedev a putut fi vazut la multe dintre concertele trupei Sorpions, cel mai recent fiind cel de la Sochi, de la sfarsitul lunii trecute.
Gwyneth este un fan al antrenoarei de fitness Tracy Anderson, printre ale carei cliente se numara si Shakira sau Madonna.
Oficialul s-a declarat fan al povestii creionate in serialul cu acelasi nume. ... Am fost fan Downton Abbey dinainte ca Downton Abbey sa fi existat.
google-analytics.com