Cautare

1140 de rezultate pentru "fan recyclyng srl" (3.21 secunde)
"FAN" - Fenomene Aeriene Neidentificate (in original UAP - Unidentified Aerial Phenomena) a fost un termen inventat ad hoc de specialistii Ministerului Apararii, pe baza faptului ca suna "mai stiintific" decat "OZN". ... "In timpul interceptarii unui FAN nu ar trebui sa fie facuta nicio manevra de evitare".
Cercetarea actuala FAN nu poate raspunde in mod credibil la o seama de intrebari, pe care Vallee le enumara in continuare:
La acest moment, de precizat ca se afla in curs de dezafectare si beach-barurile, din zona anterior mentionata, care apartin SC Neoplatonica SRL, SC Argi SRL, SC Laurette SRL, SC Amy Center SRL, SC Kudos Style SRL si SC Crescendo SRL.
Firstcom LLC, cu sediul in SUA, Detaco LTD, cu sediul in Canada, SC Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti SA, SC Premium Management Team SRL si SC Europrest Invest SRL.
Conform declaratiei completate anul trecut in mai, presedintele Ion Prioteasa detine parti sociale la SC MONDIAL COM SRL, SC OLAS PROD SRL si are 4.464 de cupoane la SC JIUL SA.
Potrivit acestora, in perioada iulie - octombrie 1999, BIR a cesionat in favoarea societatilor comerciale BDJ Aninoasa, JIUL VULCAN SRL, FRIGORIFER SA, ABATOR MOFLENI SA, AVAB SA, MOZAC SRL, AND KRIS SRL, VLADINEX SRL, PRACTICIANUL SRL, PALADINEX SRL si REBEGA CONSULTING - toate aflate sub controlul lui Dinel Staicu - creante in valoare de circa 87 de miliarde de lei vechi, 537 de marci germane si 920.000 de dolari.
Considerata una dintre cele mai mari unitati din tara,Tabacaria Bucovat a fost cumparata in anul 1999 de SC Fortan SRL, firma consilierului local din Bucovat care, o data cu fabrica, a preluat si statia de epurare a apelor reziduale.
Printre firmele care se vor imbogati datorita soselei de centura se numara SC "Bavaria" SRL, administrata de Gica Panca, care cedeaza 2. ... 000 mp detinuti in Ovidiu, firma constanteana de transport pasageri "Golden Light" SRL, administrata de Kemal Caliskan, care va trebui sa renunte la 2.
Autoritatile au gasit o solutie pentru salubrizarea Craiovei si in 2012, incredintand aceasta activitate, prin negociere directa, tot SC Salubritate Craiova SRL Pericolul ca municipiul Craiova sa ramana nematurat si cu gunoiul nestrans pare sa fi trecut.
Pe noua lista de firme apar societatile Prima Broadcasting Group (la care Tariceanu detine o actiune in valoare totala de 2.500 de lei), ICARE services SRL (societate aflata in proces de dizolvare de drept conform articolului 30 din Legea 359/2004, unde detine 17 actiuni in valoare totala de 170.000 lei), TILT et.
Pornind de la actele unei societati din Constanta, comisarii au ajuns la principalul sau furnizor de cereale, SC Green Explorer SRL Lumina, amplasata pe strada Luceafarului nr.64, potrivit datelor declarate.
Unul dintre proiectele aflate în derulare poarta titulatura „Mara Residence“, fiind dezvoltat de societatea Minteger Impex SRL, pe o suprafata de aproape zece hectare, situate la circa 1,5 kilometri de Metro Craiova, la soseaua ce merge spre comuna Cârcea.
Unul dintre proiectele aflate în derulare poarta titulatura „Mara Residence“, fiind dezvoltat de societatea Minteger Impex SRL, pe o suprafata de aproape zece hectare, situate la circa 1,5 kilometri de Metro Craiova, la soseaua ce merge spre comuna Cârcea.
Masterplanul de amenajare a teritoriului din zona Aeroportului Craiova va fi realizat de firma HALCROW ROMÂNIA SRL, filiala a unei cunoscute companii britanice cu realizari arhitecturale remarcabile pe plan international, de la cladiri administrative, la spitale, hoteluri si stadioane.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia nu poate sa scape de intermediarul SC BEST Recuperare Creante SRL din Alexandria, angajat, in schimbul unor onorarii enorme, sa recupereze creantele celui mai mare producator de carbune din tara.
Semnarea contractului intre Consiliul Judetean Dolj si firma HALCROW ROMÂNIA SRL, castigatoarea licitatiei pentru realizarea masterplanului de amenajare a zonei Aeroportului Craiova, s-a amanat, dupa ce una dintre firmele care au depus oferte a facut contestatie.
Poate cea mai cunoscuta societate din Banie, Avioane Craiova SA, a avut dosar de insolventa pentru o datorie de 60.000 de lei catre Aerochem SRL Bucuresti, dar societatea a achitat datoria inainte de primul termen de judecata.
SC Olanesti Riviera SA, SC Sind Romania SRL, SC Barreco Lary SRL, SC Omicron SRL, SC Tour Alice SRL, SC Hodo SRL si SC Nex SRL, potrivit unui comunicat emis ieri de autoritatea de concurenta.
Emisiunea lui Dan Bitman, de la TVR, Danutz SRL, a avut duminica 3 iunie invitati de marca :
Tribunalul Bucuresti a admis solicitarea societatii Mamitzu Production SRL, care a cerut instantei declansarea procedurii insolventei pentru televiziunea lui Dan Diaconescu. Societatea Mamitzu Production SRL a solicitat Tribunalului Bucuresti (TB), pe 30 noiembrie 2011, deschiderea procedurii insolventei in cazul societatii Ocram Televiziune SRL.
google-analytics.com