Cautare

1140 de rezultate pentru "fan recyclyng srl" (4.21 secunde)
Litoral Estate SRL din Costinetti, Micul Golf SRL din 2 Mai, Compact Impex SRL, Inject Sistem SRL din Constanta, Amis Estival SRL din Venus, Leicom SRL, Les Baron SRL din Mangalia, Rikris Profesional SRL din Mangalia.
SC California SRL a plătit mai puţin de 100.000 de euro pentru clădiri de 5.000 de mp, patru magazine şi 36 ha de teren.
Societatile care au fost implicate in achizitionarea de diferite produse sunt SC EUROSIGMA SRL din Balanesti si SC GENERAL CONSULTING MEDIA SRL din Targu Jiu, la ambele aparand ca administrator Alexandru Cioroianu.
Este vorba de faptul ca tot mai multe SRL-uri renunta la acest statut, iar cei care le-au detinut se autorizeaza din nou, dar ca Persoane Fizice sau ca Asociatii Familiale, pentru a nu mai tine evidenta contabila asupra marfii vandute si a nu mai avea nevoie de case de marcat electronice fiscale.
Senatorul detine 80% din AVI SRL Craiova, la care actionari mai sunt fiii sai, Andrei si Victor Berceanu (cu câte 5%), sotia, Mihaela Berceanu (5%), si Ion Nedelcut (5%). ... AVI este actionara cu 50% la societatea RMC SRL Craiova, aflata în prezent în lichidare.
Petromar Intermed SRL se angajase in 2009 sa ecologizeze trei obiective din incinta Electroputere SA Craiova: ... Prin actul aditional din 15 iulie 2010, contractul dintre Electroputere SA si Petromar Intermed SRL a fost prelungit cu un an.
Ion Mihai Dumitrescu, senator PNL de Dimbovita, vicepresedinte al PNL Dimbovita - administrator la HORTIMEX ANIRO SRL; Mircea Mereuta, senator PNL de Bistrita-Nasaud, vicepresedinte al PNL Bistrita-Nasaud - administrator la MASS TIME IMPEX SRL; Dan Radu Rusanu, deputat PNL de Hunedoara, vicepresedinte al PNL - administrator la SIMBOVICIOARA SRL;
SC Topcont Invest SRL si SC La Maison Consulting SRL se ocupa de consultanta si arhitectura si au adus familiei Geoana in 2006 un profit net de 10 miliarde lei vechi.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca ( AJOFM) Galati a inceput recent verificarea celor 32 de societati comerciale care au luat in anul 2001, in baza Legii 1 din 1991, credite in valoare totala de 39,249 miliarde de lei pentru a constata daca firmele respective au indeplinit obligatiile ce le reveneau potrivit actului normativ Din cele 12 firme controlate pina acum, inspectorii AJOFM Galati au descoperit faptul ca doua dintre ele, Melcret AT SRL si Larissa SRL, nu au respectat una din conditiile impuse pentru obtinerea creditului, respectiv sa mentina timp de 3 ani toti somerii pe care i-au angajat in momentul primirii imprumutului.
Licitatia pentru castigarea UREX Rovinari va avea loc astazi, caiete de sarcini cumparand, printre altii, SC SUCCES NIC COM SRL, condusa de Nicolae Sarcina, Lucia Barzaceanu, economista la SC SUCCES, in calitate de persoana fizica, SC ROMINEX SA, condusa de fostul subprefect de Gorj, Eugen Valceanu, dar si SC LEXI STAR SRL.
De asemenea, au fost gasite nereguli si la placa de presiune, cilindri de frana si aditivi Ambro import Ungaria, care erau fara etichete in limba romana si certificate de garantie incomplete, filtre de ulei si aer Baldwin fara etichete cu elemente de identificare si caracterizare ale importatorului, contact de chei import distribuit de SC Giramex SRL fara informatii in limba romana;
Eurospeed Trans SRL, Citera Ceramica SRL si Gathering Iron Corporation au derulat afaceri de circa 12 milioane lei (peste 3 milioane euro), fara a plati nici un leu la bugetul de stat.
Potrivit listei beneficiarilor publicate pe site-ul MIMMC, cele patru firme sunt SC Mandicor Intercom SRL si Etiquette SRL care au solicitat, fiecare, fonduri nationale in valoare de 50.000 de lei (n.r.
SC "Digital Tehnoplus" SRL, care va scoate din buzunar 7000 de lei, pentru lipsa evaluarii riscului la locul de munca, SC "Mat Mob Iorgovan" SRL, care va achita 5.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Totodata, Camina Trust SRL - o societate din trustul Intact care detine postul GSP TV, lansat anul trecut, a inregistrat un profit de 69.406 lei, la o cifra de afaceri de 795.863 de lei.
Societatea Telesport Intermedia SRL din Bucuresti, care opera licenta Telesport, a solicitat CNA un termen de intrerupere a emisiei de 90 de zile, care a expirat in aprilie 2011, fapt pentru care licenta televiziunii a fost retrasa.
Ori de cate ori e posibil, este utila folosirea acronimului FAN (fenomene aeriene neidentificate), recunoscand ca noi nu stim inca ce este.
Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, Duke Fan, director pentru managementul produselor in cadrul companiei americane, sustine ca, intrucat ambele servicii au o larga utilizare, s-a decis imbunatatirea acestora, precum si a intregului site.
cei 13 tineri talentati ce au dat nastere unui adevarat fenomen au lansat primul magazin si primul Fan Club oficial in incinta magazinului Cocor, la etajul 5.
google-analytics.com