Cautare

644 de rezultate pentru "eroare 14" (4.15 secunde)
Ministrul finantelor, Gheorghe Ialomitianu, a declarat ca votul privind reducerea TVA la 5% pentru alimentele de baza a fost o eroare, in conditiile in care votul a fost dat pentru raportul de respingere.
In cursul anului 2010 si luna ianuarie 2011, la nivelul Sectiei 24 Politie au fost inregistrate un numar de cinci plangeri penale privind furturi din locuinta, avand ca mod de operare inducerea in eroare a partilor vatamate, persoane in varsta, de catre autori care, sub pretextul unei presupuse inundatii in locuinta de domiciliu a victimelor, patrundeau in interior de unde sustrageau bani.
Doi europarlamentari sustin ca CE a indus in eroare membrii Parlamentului European, facandu-i sa creada ca Bulgaria si Romania sunt pregatite sa adere la UE.
"A fost o eroare de comunicare, ca modalitate de lucru.
prima eroare majora a cuplului Antonescu - Voiculescu este tragerea tuturor cartuselor si deconspirarea strategiei de lupta mult inainte sa inceapa razboiul. ... A doua eroare este credinta oarecum naiva ca PSD chiar isi doreste alianta cu dreapta si chiar va imparti puterea. ... A treia eroare: ... A patra eroare:
Impozitarea pensiilor mici, o eroare economica Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Adrian Vasilescu, il contrazice pe directorul BNR, Eugen Radulescu, apreciind ca impozitarea pensiilor mai mici de 1.000 de lei ar fi "o eroare, din punct de vedere economic".
Eroare uriasa de constructie la o sala de sport de 4 milioane de euro O sala de sport in care MDRAP condus de Elena Udrea a investit peste 4 milioane de euro prezinta o grava eroare de constructie.
"Refuzul descentralizarii, sub pretextul unei pretinse periclitari a aderarii, este o grava eroare, care pune in pericol chiar integrarea", considera ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, intr-un comunicat de presa.
Senatorul PLD Nicolae Vlad Popa l-a acuzat ieri pe presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, ca "induce in eroare opinia publica", prin declaratiile acestuia potrivit carora senatorii care au cerut constituirea in grup independent doresc sa obtina functii.
Am facut o eroare de exprimare in declaratia privind dizolvarea Parlamentului, zice azi Basescu.
Il informez pe aceasta cale pe Sorin Oprescu ca este intr-o mare eroare de apreciere sociologica. ... Dovada ca doctorul se afla in eroare ne-o da un sondaj realizat de Avangarde, in perioada 24.10.2009 - 27.10.2009; ... marja de eroare:
Presedintele Romaniei a comis o eroare grava in indeplinirea atributiunilor sale constitutionale. Prin omisiune sau neglijenta, dar tot eroare se cheama.
Nu sunt de acord cu legea Senatorul PSD Olguta Vasilescu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca nu sustine legea promovata de Ecaterina Andronescu privind admiterea la facultate a elevilor care nu au luat bacalaureatul si a precizat ca ea apare dintr-o eroare la coinitiatori si deja a facut cerere pentru a-si retrage semnatura.
Iohannis, eroare aritmetica fatala (Autor: ... O eroare aritmetica majora ii poate fi fatala. ... Astfel incat, la spartul targului, frontul PSD sa nu rada de el, luand peste picior grava eroare aritmetica de care s-a facut responsabil.
Clientul in cauza avea si o clauza suplimentara privind asigurarea de deces si invaliditate permanenta din accident, la care suma asigurata era de 500 de euro, iar prima de plata de 14,7 euro.
Pe atunci, casele de schimb valutar patronate de bucuresteanul Alexandru Podgoreanu induceau in eroare clientii prin metoda comisionului ascuns.
6 din Legea 363/2007 privind combaterea practicilor comerciale incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii, cu modificarile si completarile ulterioare, o practica comerciala este considerata ca fiind inselatoare daca aceasta contine informatii false sau, in orice situatie, inclusiv prezentarea generala, induce in eroare sau este susceptibila sa induca in eroare consumatorul mediu, astfel incat, in ambele ipoteze fie il determina, fie este susceptibila a-l determina pe consumator sa ia o decizie de tranzactionare pe care altfel nu ar fi luat-o, chiar daca informatiile sunt, in fapt, corecte in raport cu unul sau mai multe dintr-o serie de elemente.
Si asta pentru ca, pana acum, el nu a reusit sa demonstreze decat o eroare - grava, dar eroare - la numararea voturilor.
A nu reforma statul, a nu face reformele structurale care sa vizeze sau care au implicatii directe si asupra evolutiilor sociale, evolutiilor societatii romanesti, a evolutiilor mediului rural, este marea eroare a politicienilor romani astazi.
Mircea Geoana crede ca este necesara o "recalibrare" a acordului cu FMI si Comisia Europeana, ca "orice crestere de taxe in perioada de criza este o eroare" si ca "banul public este in continuare cheltuit foarte, foarte ineficient in Romania", indicand Ministerul Transporturilor ca "suspectul de serviciu, de multi ani de zile in Romania".
google-analytics.com