Cautare

644 de rezultate pentru "eroare 14" (7.08 secunde)
"Eu personal le-am atras atentia la modul cel mai dur, dar cu totii am considerat ca sunt la prima eroare.
Sondajul Gallup a fost realizat in perioada 3-5 iulie, pe un esantion de aproape 850 de persoane, iar marja de eroare este de +/- 4%.
Voiculescu dovedeste astfel valente de sinucigas politic, in conditiile in care PC nu depaseste in nici un sondaj marja de eroare a demersului sociologic respective, scaldandu-se in ridicolul pe care i-l ofera unui partid de guvernamant scorul de 2%.
Aceiasi juristi se razgandesc cateva zile mai tarziu, afirmand ca acel raport a fost o eroare si ca, de fapt, municipalitatea are dreptul sa instraineze domeniul privat fara licitatie publica in cazul Prima Medical, fara insa a putea invoca un text de lege in sprijinul acestui punct de vedere.
Adriean Videanu, primarul general al Capitalei, a fost recompensat cu cartea "Totul despre tantarul anofel", "pentru a nu fi indus in eroare de firmele de deratizare", care anul trecut au incercat sa-l pacaleasca spunandu-i ca tantarul are apartenenta politica.
"Eu cred ca lanseaza aceste semnale pentru a se induce in eroare unii pe ceilalti. In ceea ce ne priveste pe noi, avem de fiecare data acelasi mesaj:
Aproape jumatate dintre romani sunt de parere ca acest fenomen este neschimbat, in vreme ce doar 15 procente sunt de parere ca numarul coruptilor a scazut. Sondajul are o marja de eroare de 2,6%.
Este o eroare politica pentru care va fi sanctionat", a spus Adriean Videanu. "Obligatia majora este a noastra, a PD.
Fostul presedinte al liberalilor, Theodor Stolojan, a declarat, pentru Agentia NewsIn, ca excluderea Monei Musca "este o noua eroare a conducerii PNL".
Stoica nu crede ca a fost nici un act de dreptate sau de curatare a clasei politice romanesti, ci de o eroare previzibila a conducerii PNL, fiind de parere ca prin aceste excluderi, liberalii si-au demonstrat masura ipocriziei.
Deputatul PC Sergiu Andon a declarat ieri ca ministrul Justitiei, Monica Macovei, da curs unui "nou program de dezinformare premeditata" a populatiei, de inducere in eroare a organismelor europene, de demonizare excesiva a Parlamentului prin declaratiile privind ANI.
Sondajul CURS a fost realizat pe un esantion de 1.400 de persoane, dintre care 1.200 de rromi, in perioada 8-20 august, cu o marja de eroare de 3,5%.
Sondajul CURS a fost realizat pe un esantion de 1.053 persoane si are o marja de eroare de plus/minus 3%.
El a adaugat ca "e o mare eroare sa se confunde votul din Parlament, pentru alegerea sefului SRI, cu aliante sau trocuri politice".
Sondajul a fost realizat in perioada 10-16 octombrie, pe un esantion de 1.104 persoane in varsta de peste 18 ani si are o marja de eroare de +/- 3%.
Astfel, Deputatul de Bacau Ionel Palar a declarat ca a fost "indus in eroare" si si-a exprimat sprijinul pentru actuala conducere a formatiunii liberale, iar presedintele PNL Calarasi, Raducu Filisescu, a spus ca a fost victima unei tentative de manipulare.
A iesit deputat pe munca noastra pentru ca in sondaje el nu trece de marja de eroare de plus sau minus trei la suta", a declarat Morega.
"In municipul Constanta PSD si Alianta sunt la egalitate daca dam marja de eroare deoparte. In municipiul Constanta nu va candida decat un candidat al Aliantei", a apreciat Dutu.
Cu 14 oameni dintr-un total de 27 de membri in Consiliul Local Municipal Craiova, dupa migratie, Alianta PD-PNL ii poate trage clapa oricaruia dintre celelalte partide reprezentate in legislativul Baniei, atunci cand vine vorba de un vot recunoscut cu majoritate simpla.
aduna voturile a 53% din alegatori, in timp ce PSD intruneste 20%, urmat de PRM, cu 13% , UDMR, cu 7% si PNG cu 5%, toate celelalte partide situandu-se sub marja de eroare a sondajului.
google-analytics.com