Cautare

644 de rezultate pentru "eroare 14" (3.71 secunde)
E adevarat ca am fost exclus de la o facultate de filosofie, acuzat printre altele ca fac propaganda unor dusmani ai omenirii, precum Platon sau Nietzsche, dar atunci cand am fost primit la Cluj, la Facultatea de Germanistica, dupa un an am parasit eu insumi studiile, deoarece eram in pericol - asa am simtit-⁠o eu atunci si nu cred ca a fost ceea ce numim o eroare!
ils cherchent midi a 14 heures” (cauta miezul zilei la ora 14). ... Te rog a spune tuturor ca se afla in deplina eroare si ca afara de suferinta mea de picioare, nu am absolut nimic.
1.221 indivizi de 18 ani si peste Tipul esantionului: multi-stratificat, probabilist, reprezentativ la nivel national. Reprezentativitate: eroare maxima tolerata de ± 2,8% Perioada anchetei: 23-25 ianuarie 2013
Barometrul Opiniei Politice dat publicitatii de IMAS a fost realizat in perioada 7-14 aprilie pe un esantion aleator reprezentativ pentru populatia adulta a Romaniei de 1.245 de persoane, din 103 localitati. Marja de eroare este de plus/minus 2,9%.
Sondajul a fost realizat in perioada 7-16 aprilie pe un esantion aleator, reprezentativ pentru populatia adulta a tarii, cu o marja de eroare de plus minus 2,9 la suta.
Sondajul, care a chestionat 1.500 de respondenti, a avut o marja de eroare de cel mult 5 la suta.
"Acesta ar putea fi o eroare a echipamentelor noastre, ar putea fi un fenomen astrofizic (de exemplu, un pulsar optic) sau o sursa necunoscuta.
4, 14, 24, 34, 44... ... 30% dintre chestionati spun ca am fi avut aceeasi coruptie, 12% mai multa si 14% nu stiu. ... Sondajul de opinie este reprezentativ pentru populatia adulta a Romaniei, cu o eroare statistica de +-3,1%.
Ne retinem sa o facem, nu pentru ca am tine un mare, ci pentru ca fiecare individ este unic si necesita un tratament specific si nu vrem sa va inducem in eroare.
Pe locul al treilea, Partidul Romania Mare se mentine la acelasi scor inregistrat in mai toate sondajele din ultimele luni, cu 14%. ... PIN-ul lui Cozmin Gusa si-a dublat scorul electoral, fiind creditat cu 2%, la fel si PPCD, ambele victime insa ale marjei de eroare.
Este posibil sa fii indusa in eroare de manierele lui de gentleman. Bani - Te straduiesti sa iti platesti toate datoriile ca sa fii cu constiinta impacata.
Potrivit chitantei, pe inel fusesera gravate urmatoarele: to Pam from WM 14.4.43. ... din fericire, germanii nu si-au dat seama de eroare).
In 8 iulie la ora 14.26, agentia Associated Press difuza stirea, publicata de toate ziarele importante din lume, ca fortele aeriene se afla in posesia unui disc zburator neidentificat.
Apartamentul pe care il cautau ei era la subsol, iar apartamentul meu e la etaj. O simpla eroare in graba operatiunii, ce sa spun. Eu beau cel mai adesea apa. Si mananc struguri Hamburg.
Cei mai credibili oameni din Romania, in ordine alfabetica, pentru ca cifrele fluctueaza, sunt toti trei in plutonul din fata la distante foarte mici, in marja de eroare, sunt Ciolos, Iohannis si Ponta.
Titlul acestui text nu trebuie sa ne duca in eroare. Indemnul nu este adresat doar femeilor ci tuturor celor pentru care (noi credem ca sunt cei mai multi) misoginismul lingvistic nu este o alegere ci doar rezultatul unei credinte naive in caracterul natural al limbii.
Spre exemplu, Liana Dumitrescu, deputat din partea minoritatilor nationale, a cerut motivarea absentelor in perioada 14-18 noiembrie ca urmare a unei deplasari in Macedonia, la Festivalul de Cantec pentru Copii, fostul secretar al Camerei Deputatilor, Victor Ponta, cere motivarea absentelor pentru 19-27 noiembrie 2005, pentru a participa, la Beijing si Tianjin (China), la Conferinta Inaugurala a Tinerilor Lideri Politicieni din Asia si Europa.
E simplu pentru ca totul este o mare minciuna si nu pot dovedi nimic si exista riscul ca cel care-l depune sa fie acuzat de savarsirea infractiunii de Inducere in eroare a organelor judiciare - ART 268 C.pen. ... xxx 29 octombrie la 21:14:
Procentele partidului sau (constant 2%) sunt chiar mai mici decat marja de eroare a sondajelor, un calcul sumar aratandu-ne o realitate jenanta:
Studiul a fost realizat in perioada 7 - 22 decembrie 2005 si are o eroare tolerata de 3%. Reprezentantii Fundatiei care a comandat studiul au precizat ca acesta este primul pas al unei cercetari calitative mai largi, care abordeaza transformarea capitalista a Romaniei.
google-analytics.com