Cautare

644 de rezultate pentru "eroare 14" (7.64 secunde)
„O ruptura intre PD si PNL ar reprezenta o grava eroare politica” - a avertizat Basescu luni seara, intr-un interviu acordat postului BBC.
Realizat in perioada 10-17 iulie a.c., sondajul este reprezentativ la nivel national cu o marja maxima de eroare de +/- 3% la o probabilitate de 0,95.
Acesta a declarat ieri ca premierul a incercat inducerea in eroare a populatiei, pe care „o zapaceste“ cu tot felul de declaratii care nu sunt adevarate.
Astfel, acelasi comunicat al CRP mentioneaza ca doua ziare satmarene "s-au raliat protestului", considerand ca "legea dreptului la replica ameninta sa devina un instrument politic, prin care partidul de guvernamant vrea sa controleze si sa manipuleze opinia publica si institutiile statului", iar initiatorul legii, nici mai mult, nici mai putin, "comite din eroare un grav atentat impotriva democratiei, a imaginii tarii, a procesului de integrare "(l).
In ceea ce priveste respectarea regulilor deontologice in practica, 31% dintre respondenti spun ca este greu sau foarte greu sa rectifice o eroare aparuta intr-un material jurnalistic, in timp ce 43% dintre subiecti considera ca este greu sau foarte greu sa verifice o informatie din mai multe surse independente.
Mai mult decat atat, pentru a murdari si mai tare imaginea sefului statului, Nastase a afirmat ca presedintele minte atunci cand sustine ca poate organiza un referendum privind structura Parlamentului, adaugand ca Basescu „induce in eroare, in mod deliberat, populatia cu acest mesaj“.
Sondajul de opinie a fost realizat de catre INSOMAR in perioada 28 septembrie - 4 octombrie 2005, pe un esantion de 1.360 de persoane, cu o marja de eroare de +/- 2,7%.
* Argumentele care au stat la baza deciziei de a difuza respectivele imagini au fost prezentate si asumate de realizatorul emisiunii in cadrul editiei din 14 februarie 2012, in contextul unor preocupari mai vechi ale acestuia de a demonstra existenta unor brese in sistemele de securitate ale unor institutii publice, respectiv Presedintia si Aeroportul Otopeni.
Conducerea UDMR face apel catre membrii Uniunii sa nu semneze lista pentru sustinerea inregistrarii Partidului Civic Maghiar, sustinand ca maghiarii „sunt indusi in eroare“, deoarece nu se strang doar semnaturi de sustinere, ci semnatarii se angajeaza ca devin si membri de partid.
El a reprosat o serie de greseli conducerii PNL, subliniind ca "o eroare" a fost faptul ca s-a cumulat functia de presedinte al partidului cu cea de prim-ministru.
Potrivit lui Stoica, Patriciu a facut o eroare capitala in momentul in care nu a optat in mod ferm intre afaceri si politica.
Geoana a apreciat ca mentinerea actualelor privilegii consacrate de Statutul parlamentarilor ar fi o "eroare politica", in conditiile in care situatia pensionarilor obisnuiti din tara este "dramatica".
Sondajul a fost realizat in perioada 16-21 februarie pe un esantion de 1.170 de persoane, reprezentativ pentru populatia Romaniei cu varsta de peste 18 ani, cu o eroare maxima admisa de 2,8%.
Deputatul PNL George Scutaru, secretar al Comisiei de aparare, a apreciat ieri, intr-un comunicat, ca liderul PSD Mircea Geoana "face o mare eroare daca incearca sa castige bunavointa presedintelui Traian Basescu atacand PNL pe tema sigurantei nationale".
Sondajul a fost realizat de IMAS, in perioada 9-16 martie, in cadrul programului Barometrul Opiniei Publice. Esantionul a fost de 1.233 de persoane, iar marja de eroare este de plus-minus 2,9 la suta.
ar obtine circa 49 la suta din voturi, PSD - 20 la suta, PRM - 14 la suta, UDMR - 6 la suta si PNG - 4 la suta. ... Marja de eroare este de 3 la suta.
Cred ca normal era sa fie specificate toate problemele existente sau posibile ale sistemului". Directorul adjunct al Directiei tehnice, Sever Bordu, confirma acesta "eroare":
- deschise de ANAF si DNA), este o eroare politica". Democratul a mai spus ca "numirea doamnei Liliana Ghervasuc la conducerea Loteriei ridica mari semne de intrebare", deoarece, ca membru al PC, "poate influenta desfasurarea anchetelor ordonate de Guvern in cazul lui George Copos".
Pe langa faptul ca acest lucru este o incalcare a legii, reporterul "Replica" a si fost admonestat verbal, de catre vicele Ion Vasile (mai degraba cunoscut sub titulatura de "Televizor"), pentru indrazneala de a fi deschis gura sa atraga atentia ca e pe cale sa comita o eroare.
Diplomatia politica specifica lui Mironescu i-a ingaduit acestuia si prezentarea unei marje de eroare a scenariului sau, admitand faptul ca niste alegeri anticipate ar schimba cu 180 grade situatia.
google-analytics.com