Cautare

644 de rezultate pentru "eroare 14" (3.23 secunde)
DNA comite o eroare imensa. ... Si bagandu-se intr-un lucru la care nu se pricepe si la care nu are dreptul, DNA comite o eroare imensa.
Cauza posibila a exploziei de la Babeni in care au murit 4 oameni: eroare umana
Balbaiala privitoare la demisie a fost, fara indoiala, o mare eroare, care nu i-a adus sub nici o forma un plus de imagine. ... Vajnicul vanator Adrian Nastase a fost mereu obisnuit sa stea la panda pentru a specula orice eroare a vanatului.
Basescu este, in contextul dat, putin prins in off-side, chiar daca, serios si taios in atitudine, a facut vineri declaratii prin care a vrut sa incredinteze pe toata lumea ca liberalii au comis o grava eroare, o eroare care va avea prejudicii externe.
Cine isi asuma aceasta eroare? ... Nu a vazut nimeni aceasta eroare care poate schimba radical in rau pozitia economica a Romaniei in ochii investitorilor straini?
Tranzactiile frauduloase au fost derulate in perioada martie-aprilie 2009, cand suspecta a indus in eroare reprezentantii a doua firme din Maramures si Bucuresti.
La sedinta este prezent si directorul companiei feroviare, care spune ca incidentul a fost provocat de o eroare umana si ca, daca va fi gasit vinovat, mecanicul ar putea fi obligat si la plata pagubelor.
Rebeliunea esuata din weekend a mercenarilor din grupul privat Wagner in Rusia arata clar ca invadarea Ucrainei de catre Moscova, decisa de presedintele Vladimir Putin, a fost o "eroare strategica", a declarat luni secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, citat de AFP si Reuters, potrivit Agerpres.
Pe locul al treilea se situeaza Corneliu Vadim Tudor, care intruneste 15%, iar la parlamentare PRM este tot pe locul al treilea, cu 14%.
Concret, precizand din start ca vrea cu orice chip progresul, el a indemnat de zor romanii sa nu "intrerupa o echipa de succes (adica cea a PSD - n.r.) intr-o perioada atat de importanta pentru tara”, deoarece asta ar fi "o eroare” mult prea costisitoare pentru noi toti.
cu 39% la 33%, urmate de PRM cu un procent de 14%. ... Marja de eroare este de +/- 2,5%.
38,9% au votat UN PSD+PUR, 35,4 PNL-PD, in timp ce 13,2 % au preferat PRM si 5,4% UDMR.Sondajul are o marja de eroare de 2%.
Cei sapte sustin ca datele nu sunt concordante si ca ar aparea o eroare de aproximativ 200 de voturi. Potrivit Legii alegerilor generale, procesul-verbal, care nu are toate semnaturile, a fost inaintat Biroului Electoral Central, condus de Pasca Camenita, urmand ca membrii acestuia sa decida daca documentul este valabil.
Sondajul a fost realizat, la cererea TI, de Gallup International, in 64 de tari, in perioada iunie-septembrie 2004, in Romania esantionul fiind de 1.039 de repondenti, iar marja de eroare de plus/minus 2,9%.
Intrebat despre aprecierea facuta de el ca 20% dintre romani ar fi homosexuali, Basescu a raspuns sec si extrem de convingator: “A fost o eroare“. Fiecare dintre cei doi candidati a incercat sa aiba un mesaj cat mai convingator.
“Cea mai mare eroare ar fi insa sa continuam politizarea luptei anticoruptie. Nu exista coruptii nostri, care ar fi buni, si coruptii lor, care ar fi rai.
Pe malurile Dambovitei, recunostinta este insa o floare rara, prin urmare nu este exclus ca Vadim Tudor si colegii sai sa aiba parte numai de spinii trandafirilor ocrotiti dintr-o mare eroare politica.
De altfel, deputatul Monica Iacob Ridzi si-a pus ieri cenusa in cap si in numele celorlalti, spunand ca Lavinia ßandru i-a indus in eroare a€žgrosolana€œ, transformand o discutie informala despre viitorul PD intr-o propunere de sustinere a candidaturii lui Gusa.
Marja de eroare este de 3,5%. Aceste date l-au nemultumit pe Orban, care a cerut sa se analizeze din nou informatiile din sondaj.
Dupa vot, PRM a anuntat ca Eserghep Gelil nu poate depune juramantul, deoarece, dintr-o eroare, in locul sau ar fi trebuit sa se afle pe buletinul de vot Liviu Codarla.
google-analytics.com