Cautare

644 de rezultate pentru "eroare 14" (2.78 secunde)
Potrivit deputatului Gheorghe Dragomir (foto), Rusanu l-a asigurat personal ca a fost o eroare, atat din partea lui, pentru ca a insirat cateva organizatii judetene, la intamplare, cat si a jurnalistului care a realizat apoi stirea.
Referindu-se la afirmatia ministrului Economiei, Adriean Videanu, conform careia introducerea impozitului forfetar a fost o eroare a actualului Guvern, Dan Voiculescu a declarat, "dupa sase luni in care toti economistii veritabili au sustinut ca impozitul forfetar este o catastrofa pentru economia nationala, informatia a ajuns, in sfarsit, si la urechile ministrului Economiei.
Edilul social-democrat a reactionat furibund la acuzatiile ANI, invocand o eroare a functionarilor Registrului Comertului (ONRC) care ar fi gresit, trecandu-l ca administrator pe el si nu pe fratele sau, Mihai Mazare, cum ar fi fost normal.
Constantin Balan, fostul viceprimar al comunei Cumpana, conform declaratiei de avere, semnata pe data de 14 aprilie 2008, a incasat de la administratia locala pentru activitatea desfasurata un salariu anual de 170. ... In traducere libera, Constantin Balan primea lunar de la Primaria Cumpana 14.
Practic, un rezultat este imposibil de prezis, toate datele fiind in marja de eroare. ... Marja teoretica de eroare la nivelul intregului esantion este de +/-2,9% la un nivel de incredere de 95%.
Organizatia PSD Dolj a depus la Biroul Electoral Judetean o solicitare prin care cere ridicarea afiselor cu Traian Basescu, in care acesta promoveaza referendumul pe motiv ca aceste afise induc populatia in eroare. ... Aceste materiale induc in eroare electoratul si distorsioneaza imaginea alegerilor nationale pentru alegerea presedintelui Romaniei.
"a fost o eroare"; o mica eroare. Pana atunci, iata o frantura din realitate: rata somajului in Ialomita, unul dintre judetele puternic afectate de criza, a sarit de 10%;
"Azi, cand fraza lustruita nu ne poate insela, Astazi altii sunt de vina, domnii mei, nu este-asa?" 'Prima eroare politica a prezentului proiect de lege consta in afirmatia autorilor lui ca aceasta ar fi "solutia corecta".
Astfel, in timp ce toti pedelistii din parlament si din guvern au strigat, la unison, ca legea trebuie modificata pe motiv de eroare grava, singurul care a declarat, sec, ca ea trebuie sa intre in vigoare asa cum a fost votata este Nelu Botis.
Sau considera retroactiv Piata Universitatii o eroare. O eroare a comis si Crin cand s-a grabit sa afirme ca Ponta are prea putin trecut si tot viitorul.
14:30. ... • 14:12. ... • 14:04. ... Dupa ce ati facut aceste lucruri, a va opri este cea mai mare eroare. ... Sa nu va induca in eroare nici trustul domnului Vintu, pe asta nou cum il cheama...
Diferenta in marja de eroare Presedintele PNL Dolj, Mihai Voicu, a declarat pentru GdS ca aritmetic vorbind Olguta Vasilescu este inaintea lui Pavel Badea in sondaj, dar a precizat ca diferenta este foarte mica. ... Diferenta dintre cei doi este in marja de eroare.
Intr-un interviu publicat intr-un cotidian central Mircea Dinescu spune ca liderul PNL traieste intr-o eroare. ... Crin asta traieste intr-o eroare.
- USL e in cadere, PDL in crestere, iar sondajele care dau altceva sunt mincinoase - USL e o eroare politica, cele trei partide nu se vor intelege niciodata si nu vor castiga - Liderii USL sunt imaturi - PNL ar trebui sa se rupa de PSD si sa se apropie de PDL - USL ar trebui sa se dispenseze de PC si de trustul de presa al lui Dan Voiculescu, pentru ca s-a dovedit inutil Probabil ca in fiecare dintre aceste afirmatii exista cate un sambure de adevar, ceea ce le face si mai seducatoare.
Ce argument mai bun poti sa le oferi care sa demonstreze ca sunt probleme cu coruptia in Romania decat acest argument? Ceea ce se intampla este de a merge din eroare in eroare", a declarat parlamentarul liberal.
Pastrarea pragului electoral este considerata "o eroare" si de europarlamentarul PDL Cristian Preda: "Daca s-ar mentine un prag la scara nationala, atunci e evident ca s-ar continua practica inventata in 2008, in virtutea careia au primit mandate cei clasati pe 2 sau pe 3.
Scaderea de 1,4% se incadreaza in marja de eroare a sondajului de 3%. ... Barometrul are o marja de eroare de plus/minus 3%.
Liderul social democrat a subliniat faptul ca "ceea ce i s-a dat dintr-o eroare, Curtii Constitutionale, acum un an si jumatate, se ia" si ca aceasta, fiind numita politic, "devine izvor de drept, ceea ce nu se poate".
Bogdan Tiberiu Iacob) PDL se pregateste sa faca aceeasi eroare pe care a facut-o acum 8 ani PSD si care a costat scump:
Cel putin asta reiese din doua sondaje, unul realizat de IRES, iar celalalt de CSCI, care indica faptul ca premierul ar obtine 74-76% din voturi, in timp ce patronul OTV ar primi doar 12-14% din aprecierile electoratului gorjean, scrie rtv.net.
google-analytics.com