Cautare

644 de rezultate pentru "eroare 14" (3.29 secunde)
Presedintele a lansat insa, pe 14 februarie 2007, intr-un discurs in Parlament, procedura de organizare a unui referendum pentru introducerea votului uninominal, acuzand coalitiile transpartinice impotriva reformei si impotriva dorintei opiniei publice.
Din acest punct de vedere, intrarea la guvernare alaturi de PD-L a fost o eroare;
Eroare. ... O alta eroare, deci, pentru care seful statului plateste azi costurile ineficientei guvernarii: pastrarea celor trei in echipa de ministri.
Prin urmare, simpla sintagma "eroare judiciara", folosita in proiectul in discutie, constituie o incalcare a independentei puterii judecatoresti, din moment ce nu este independent judecatorul care judeca sub spectrul amenintarii raspunderii materiale in afara propriei conduite culpabile si nu exista nicio alta categorie de persoane din tara sau de oriunde care sa raspunda pentru simplul fapt al exercitarii unei profesii.
O ruptura intre PNL si PD este considerata de presedintele Traian Basescu o mare greseala si o grava eroare politica, ca si participarea separata a acestora la eventualele alegeri anticipate. ... “Cred ca ar fi o mare greseala si o mare eroare politica ruptura si mersul separat in alegeri anticipate.
Presedintele Uniunii Civice Maghiare Covasna, Gazda Zoltan, a declarat ieri ca liderul UDMR, Markó Béla, a indus in eroare Comisia de la Venetia in legatura cu proiectul de lege a minoritatilor nationale.
Cheltuirea acelor bani fara punerea lor la loc a fost o eroare de decizie Intr-un interviu acordat HotNews.ro in februarie 2010, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a afirmat ca banii au fost cheltuiti legal, insa "problema este ca exista in stoc o lichiditate, in trezorerie, care a fost cheltuita si nu a mai fost refacuta".
Daca ele ar fi provocate pana atunci, spune presedintele, ar fi o eroare politica. ... In fata celor aproape o mie de participanti la receptie, presedintele a afirmat ca ar fi o eroare ca cineva sa mai vorbeasca de alegeri anticipate pana la raportul de tara din aprilie 2006.
La doua zile de la votarea in Parlament, cu o larga majoritate, a Statutului senatorilor si deputatilor, liderul democrat Emil Boc apreciaza adoptarea textului drept o "eroare politica", care mai poate fi corectata doar de presedintele Traian Basescu, cel care trebuie sa promulge legea.
Fostul administrator RCS&RDS, Ioan Bendei, este urmarit penal pentru inducerea in eroare a anchetatorilor. Bendei este cercetat pentru ca ar fi ticluit probe nereale in dosarul presupusului dosar de santaj.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ca dorinta presedintelui PC, Dan Voiculescu, si a chiar a premierului ca acesta sa faca parte din Guvern este "o eroare" pentru care Alianta D.A.
"Poate ca in opozitie PC o sa atinga si el marja de eroare" In plus, fostul presedinte AVAS, Razvan Orasanu, intentiona de mai multa vreme sa renunte la aceasta functie, exprimandu-si in mai multe randuri intentia de a pleca la studii in Marea Britanie.
Calin Popescu-Tariceanu l-a eliberat vineri din functie pe presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, membru al Partidului Democrat, pentru inducerea in eroare a opiniei publice in legatura cu masuri ale Guvernului prin declaratii de ordin politic.
Studiul foloseste date obtinute in doua sondaje de opinie desfasurate paralel, in perioada 16-30 noiembrie 2006, cu un chestionar unic, primul reprezentativ pentru intreaga populatie a Romaniei (1.215 persoane, marja de eroare de plus/minus 2,9%), iar cel de al doilea reprezentativ pentru romii din Romania (1.387 de persoane, marja de eroare de plus/minus 2,6%).
Potrivit NewsIn, care citeaza surse liberale, PNL ar prefera ca alegerile sa aiba loc pe 14 octombrie. ... "Argumentele premierului nu sunt valabile" Intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu a catalogat ordonata de amanare a alegerilor europarlamentare drept o "eroare politica".
"Deocamdata, voi lua legatura cu conducerea centrala, pentru a vedea cine este responsabil de aceasta eroare, care ne pune in imposibilitatea de a distribui materiale tiparite in atat de multe exemplare", a spus Bar.
A doua eroare o reprezinta, spune Cozmanca, i"insistentele inexplicabile si presiunilei" facute de partea i"reformatoarei" din conducerea PSD pentru votarea motiunii de cenzura.
El a recunoscut, totusi, ca stia de prevederile articolui 30 din OUG 97/2008, conform carora fiecare candidat independent trebuia sa depuna la biroul electoral de circumscriptie patru dosare care sa cuprinda si cate "un exemplar original al listei sustinatorilor", dar "a considerat ca este vorba despre o eroare".
Cat priveste Hotararea de Consiliu Local Corbu, acuzata a fi falsificata (emisa in trei formulari diferite, dupa cum arata reprezentantii Prefecturii), Galbinasu sustine ca este de fapt o "eroare materiala". "Este o eroare materiala, care nu a produs nici un efect juridic, nici unei persoane si nici unei autoritati.
"Conducem cu un mic avans, de ordinul marjei de eroare", au mai spus aceleasi surse, care au adaugat ca, in privinta posibililor sau anuntatilor candidati pentru presedintia Romaniei, la nivelul judetului Constanta Traian Basescu conduce detasat.
google-analytics.com