Cautare

10417 de rezultate pentru "enel bucuresti" (2.88 secunde)
Incepand cu 25 octombrie, Radu Cosarca este noul director de relatii externe al Enel Romania, a anuntat compania. ... A fost profesor la Universitatea din Bucuresti, membru al Consiliului National al Audiovizualului si moderator al unui numar mare de conferinte si seminarii nationale si internationale.
Dupa ce au dobandit controlul la societatile de distributie a energiei electrice Electrica Banat si Electrica Dobrogea, italienii de la ENEL se pregatesc sa atace si piata romaneasca de gaze naturale.
Finalizarea tranzactiei prin care grupul italian Enel va prelua pachetul majoritar de actiuni la societatea Electrica Muntenia Sud va avea loc pana la jumatatea lunii aprilie. "Pana la sfarsitul lunii martie vom prezenta Executivului situatia referitoare la clauzele contractuale necesare pentru trecerea Electrica Muntenia Sud in proprietatea Enel.
Relatia ENEL-Consiliul Judetean Constanta mai are putin si scoate scantei. Cine isi inchipuie ca ENEL Dobrogea furnizeaza energie si servicii tinand cont de renumele clientului - in cazul de fata Consiliul Judetean - se insala amarnic.
Primarul comunei Agigea, Cristian Carjaliu (foto), va amenda ENEL Dobrogea cu 10. ... "In urma unei expertize dictate de Tribunalul Constanta, s-a ajuns la concluzia ca lucrarea facuta de ENEL in Agigea nu intruneste conditiile legale pentru a putea fi receptionata.
Enel S.p.A si compania controlata de stat Electrica S.A. au finalizat procesul de privatizare a Electrica Muntenia Sud (EMS), prin semnarea documentelor finale pentru vanzarea catre Enel a unui pachet majoritar de 64.4% din capitalul Electrica Muntenia Sud.
Compania ENEL are intentia sa-si consolideze prezenta in Romania si sa-si sporeasca investitiile in tara noastra, pentru a crea aici "o platforma energetica" catre alte state din regiune, a aratat ieri directorul general CEO al ENEL, Fulvio Conti, in cadrul unei discutii avute cu premierul Calin Popescu-Tariceanu, se arata intr-un comunicat al Guvernului.
Enel a preluat vineri un pachet de 50% din actiunile Electrica Muntenia Sud (EMS) pentru suma de 395 milioane euro si a devenit actionarul majoritar al companiei romanesti, a anuntat compania italiana Enel printr-un comunicat de presa.
Anuntul ENEL. Cum vor scapa consumatorii de regulizare si de consumul estimat Companiile din Romania ale grupului energetic italian Enel au inceput sa instaleze primele 30.000 de contoare electronice inteligente (smart meters).
Anuntul ENEL. Cum vor scapa consumatorii de regulizare si de consumul estimat Companiile din Romania ale grupului energetic italian Enel au inceput sa instaleze primele 30.000 de contoare electronice inteligente (smart meters).
Contractul de privatizare a companiei Electrica Muntenia Sud va fi semnat azi cu grupul italian Enel, la sediul Guvernului, potrivit unui anunt al Autoriatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), preluat de Mediafax.
Enel este interesat sa opereze o centrala nucleara in Romania, domeniu in care are o experienta considerabila, a declarat directorul general al grupului italian de utilitati, Fulvio Conti, citat de Reuters si preluat de Mediafax.
Cu toate ca luni reprezentantii societatii "Enel Distributie Dobrogea" SA dadeau asigurari ca o echipa va remedia problemele, ieri, fluctuatiile de curent au continuat. Potrivit purtatorului de cuvant al Enel Distributie Dobrogea SA, Johanna Scanteie, vinovati de fluctuatiile de curent ar fi - culmea!
In ciuda acestor neajunsuri, Enel a simtit nevoia sa precizeze, prin intermediul unui comunicat, ca ofera clientilor servicii de calitate, ba mai mult, ca exista investitii de modernizare.
De aproximativ o luna de zile o echipa de experti se afla la Galati pentru a studia calitatea terenului din Zona Libera, pe care urmeaza ca firma Enel sa ridice cea mai mare termocentrala din S-E Europei.
Ieri reprezentantii firmei Enel, cea mai mare companie energetica din Italia, interesata sa faca investitii la Galati, s-au intalnit cu prefectul Mihai Capra, directorul Agentiei Locale pentru Protectia Mediului, Mihai Turcu, primarul municipiului, Dumitru Nicolae, precum si cu directorul Administratiei Zonei Libere, Angela Ivan.
Opera Comica pentru Copii, Teatrul de animatie Tandarica, Compania Hopa-Trop, Asociatia Punctart, PETEC - Asociatia pentru Teatru si Carte si Teatrul Ion Creanga (Bucuresti), Teatrul de Papusi Gulliver (Galati), Teatrul Municipal Csiki Jatekszin (Miercurea Ciuc), Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia (Oradea) si Reactor de creatie si experiment - Mini Reactor (Cluj Napoca).Un veritabil laborator de teatru si povesti, reprezentativ pentru nivelul atins de artele spectacolului pentru copii pe plan international, Festivalul are o structura competitionala, oferind anual premii pentru cele mai valoroase productii si cele mai bune interpretari actoricesti.
Firma italiana Enel, care a semnat in iunie 2004 un contract in vederea achizitionarii societatilor Electrica Banat si Electrica Dobrogea, a infiintat de curand in Romania o firma de consultanta pentru afaceri si management, denumita Enel Servicii SRL Bucuresti.
Totusi, suma ar putea fi modificata de Guvern prin decizia de aprobare a vanzarii catre grupul italian ENEL, a declarat ieri la Bucuresti directorul general al ENEL, Fulvio Conti.
Comisia Europeana (CE) a aprobat, vineri, achizitia distribuitorului de energie Electrica Muntenia Sud de catre grupul italian Enel, apreciind ca tranzactia nu va afecta mediul concurential, a anuntat executivul european.
google-analytics.com