Cautare

494 de rezultate pentru "ene danut" (6.19 secunde)
Cel putin aceasta este parerea lui Danut Moisoiu, presedintele executiv al organizatiei municipale a Partidului Democrat, potrivit caruia consilierii municipali PSD sau simpli membri ai acestui partid nu s-au aratat interesati sa treaca la PD.
Pe langa reprezentantii institutiilor si serviciilor deconcentrate din Constanta in frunte cu actualul prefect, Danut Culetu, au mai fost prezenti la dezvelirea placii memoriale si alti cinci fosti prefecti ai judetului:
Danut Moisoiu, presedintele executiv al Organizatiei Municipale a Partidului Democrat, a confirmat ieri spusele lui Stelian Dutu, potrivit caruia PD isi va anunta candidatul in luna martie a acestui an.
Potrivit prefectului Danut Culetu, la nivelul judetului Constanta vor exista 510 sectii de votare, de care primarii vor trebui sa se ingrijeasca sa nu le lipseasca nimic, iar alegerile sa se desfasoare "in stil european".
Printre participantii la lansare s-au numarat prefectul Danut Culetu, Ion Danut Juganaru, vicepresedintele si directorul general executiv al CCINA si Rodica Belteu, coordonator al Euro Info Centre Constanta si director al Departamentului Integrare Europeana din cadrul CCINA.
Propunerea Prefectului Danut Culetu a fost inaintata Consiliului Local Mangalia, pentru ca toate cele trei comisii din cadrul institutiei, sa mai poata studia, inca o data, legalitatea cererilor formulate de cei ce doreau terenuri in localitate.
Ba mai mult, potrivit presedintelui executiv al Organizatiei Municipale a PD Constanta, Danut Moisoiu, "pe data de 11 aprilie avem sedinta de Consiliu Local Municipal.
Deputatul Laurentiu Mironescu si presedintele executiv al organizatiei municipale PD, Danut Moisoiu, au recunoscut ieri ca demonstratia din Piata Ovidius le-a depasit practic asteptarile. ... Danut Moisoiu a comparat chiar aceasta adunare cu mitingurile organizate in Constanta de la inceputul anilor ‘90.
Prefectul judetului Constanta, Danut Culetu e decis sa impiedice reintroduceea taxelor speciale instituite de Primaria municipiului Constanta. "Instanta a respins actiunea noastra, dar tin sa precizez faptul ca procesul nu s-a incheiat aici, deoarece exista posibilitatea inaintarii unui recurs", a declarat Danut Culetu.
Mironescu, din cate sustine presedintele executiv al Organizatiei Municipale a PD Constanta, Danut Moisoiu, altele vor fi subiectele de discutie la CCL. ... Pentru alegerile locale mai este timp, mai avem de facut sondaje", a declarat Danut Moisoiu.
Presedintele executiv al Organizatiei municipale Constanta a Partidului Democrat, Danut Moisoiu, s-a aratat pesimist in privinta viitorului Romaniei, in actualul context politic.
Potrivit presedintelui PRM, candidatul propus nu este "un om de afaceri contestat", Danut Chiparu fiind persoana cea mai potrivita pentru a pune totul pe roate la Eforie.
Motivul invocat de liderii ecologisti de la Galati l-a reprezentat lipsa de sustinere din partea conducerii PER, respectiv din partea lui Pop Danut. ... Sunt de parere ca Pop Danut este responsabil de ruptura de partid.
Din declaratiile democrat-liberalului a reiesit insa clar ca vinovat este Danut Moisoiu. ... Danut Moisoiu). Ce va face mai departe Dutu?
Deci, arata Narciz Amza, documentul in alb ii era necesar ei, si nicidecum lui Danut Moisoiu, asa cum a fost acuzata.
Partidul Verde si Partidul Ecologist Roman au incheiat o alianta electorala denumita Alianta Partidul Verde-Ecologist, au anuntat, joi, presedintii celor doua formatiuni, Danut Pop si, respectiv, Gheorghe Ioanicescu.
Comisia Judeteana de Fond Funciar nu s-a intrunit, fostul prefect, Danut Culetu, vazandu-se boicotat la acea data de reprezentantii Consiliului Judetean - membri ai comisiei -, dar nu numai.
Totodata, Liviu Brailoiu a facut referire, zilele trecute, si la activitatea deficitara si “interesata” a fostului prefect, Danut Culetu, iar - din cate se pare - mai multe ordine semnate de acesta au fost deja transmise la Bucuresti, la ministerul de resort, spre analiza.
Detasat pentru o perioada de 3 luni de zile ca director general adjunct in cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Gelu Danut Dinca (foto) pare sa fie urmarit de ghinion.
Dupa ce a fost detasat la Suceava, printr-un ordin semnat de premierul Emil Boc, Danut Culetu (foto), fostul prefect al Constantei, a renuntat ieri la pozitia de inspector guvernamental pe probleme de agricultura, motivand ca decizia a fost una abuziva si nelegala.
google-analytics.com