Cautare

494 de rezultate pentru "ene danut" (2.79 secunde)
Primul pas l-a facut ieri Danut Moisoiu, presedintele executiv al organizatiei municipale a Partidului Democrat, care a declarat raspicat ca, in opinia sa, Stelian Dutu este probabil cel mai bun consilier judetean din tara ca nivel de experienta administrativa.
Pregatirile pentru europarlamentarele din cursul lunii mai sunt in toi si cu rezultat partial multumitor pentru Organizatia Municipala a Partidului Democtrat Constanta dupa ce, potrivit presedintelui executiv Danut Moisoiu, in cateva zile membrii PD reusind sa adune nu mai putin de 11.000 de semnaturi.
In cursul zilei de ieri, prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, a avut o serie de intalniri pe tema alegerilor europarlamentare.
Democratii constanteni sunt si ei de partea lui Basescu, presedintele executiv al Organizatiei Municipale a PD, Danut Moisoiu, fiind convins ca seful statului va merge pana la capat cu demisia, pentru ca este un om de cuvant. ... Danut Moisoiu:
adoptate in data de 7 martie) pentru ca au fost ilegal adoptate si pentru ca nu avem incredere ca prefectul Danut Culetu le va notifica. Mai mult, sunt convins ca Danut Culetu il acopera pe Tudorel Calapod, primarul orasului Navodari", a spus Matei.
Danut Culetu n-are noroc la ajutoare in Prefectura judetului Constanta. ... Pana una-alta, alaturi de prefectul Danut Culetu va ramane, pe post de sefa de cabinet, Roxana Niculae.
Este vorba despre prefectul Danut Culetu, despre care deputatul George Dragomir a spus ca va candida la un post de deputat al PNL Constanta, alaturi de alte nume de juniori.
CCL-ul sintetizat de tabara adversa, reunita in paralel la restaurantul "Zorile", drept "Cei Care Latra", a adoptat cu unanimitate de voturi demiterea Biroului Permanent Local interimar condus de Constantin Florian, invalidarea deciziei de dizolvare a vechiului Birou Permanent Local, condus de deputatul Laurentiu Mironescu (care a fost criticat pentru neimplicarea sa in campanie), invalidarea deciziilor de excludere din partid a celor 10 contestari, in frunte cu Danut Moisoiu si convocarea in regim de urgenta a unui Consiliu de Coordonare Judetean.
Cerem revenirea la vechea forma , eliminarea deciziilor false, nestatutare, cerem insistent organizarea unul Consiliu de Coordonare Judetean", a declarat Danut Moisoiu, fost lider la organizatia municipala PD-L Constanta.
Intreaga activitate a fostului prefect Danut Culetu pare sa-l nemultumeasca pe actualui reprezentant al Guvernului in teritoriu, Liviu Brailoiu (foto).
Pentru a scapa cateva ore de gratiile inchisorii sau pentru a evita transferul in alt penitenciar, un detinut de la Penitenciarul Poarta Alba i-a reclamat pe Gelu Danut Dinca (foto), fostul director al penitenciarului, pe Mihai Mate, sef serviciu siguranta interioara si pe dr.
Danut Hutu a fost reconfirmat ieri in functia de director executiv al Directiei de Cultura, prin ordin al ministrului Kelemen Hunor. Astfel s-a revenit la situatia de dinainte de 24 mai 2009, cand Danut Hutu ocupa functia de director executiv, obtinuta in urma unui concurs.
PER cere sanctionarea parlamentarilor chiulangii Intr-o perioada in care majoritatea cetatenilor tremura de frica sa nu isi piarda locul de munca, parlamentarii sfideaza o tara intreaga, prezentandu-se la lucru dupa cum au chef, a subliniat presedintele PER, Danut Pop.
Fan declarat al florilor si al tablourilor, prefectul Danut Culetu nu este chiar o persoana sensibila la atacurile lansate, in ultima vreme, la adresa acestuia.
Prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, a primit in cursul zilei de vineri vizita unei delegatii compuse din reprezentantii firmei Chaozhou Caida Plate Making Co.
In cursul zilei de ieri, la Prefectura Constanta a avut loc o sedinta, la initiativa prefectului Danut Culetu, principala tema de discutie fiind intrarea supermarketului Carrefour. ... Deocamdata trebuie sa asteptam finalizarea studiului de trafic pentru a vedea care este solutia optima pentru rezolvarea problemei", a declarat prefectul Danut Culetu.
La eveniment au fost prezenti Mihai Daraban si Ion Danut Juganaru, presedintele, respectiv vicepresedintele Camerei de Comert Industrie Navigatie si Agricultura Constanta (organizator al targului), prefectul Danut Culetu, Iancu Sapera, seful Directiei Agricole (coorganizator al targului), Theodor Mihalcea, director general in cadrul Ministerului Agriculturii, Veronica Toncea, presedintele director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural, Dumitru Mergiani, directorul APIA Constanta, Marian Iordache, primarul ales al Medgidiei si Mariana Gaju, primarul localitatii Cumpana, consulii generali ai Chinei si Turciei acreditati la Constanta, alaturi de numerosi reprezentanti ai firmelor expozante si ai fermierilor constanteni.
In locul lui Danut Pascu, directorul clubului SCM, fostul voleibalist Nicu Stoian, a adus un antrenor german, Michael Merten, care acum doua sezoane a antrenat campioana Romaniei, Remat Zalau, formatia salajeana obtinand atunci, la fel ca si in acest sezon, titlul de campioana.
Danut de 50 de ani, s-au descoperit 68.320 tigarete si 100 sticle de bauturi alcoolice spirtoase de provenienta Ucraina si Republica Moldova. ... Danut, fiind descoperite 150.842 tigarete de provenienta Ucraina si Republica Moldova.
Rezultate notabile au obtinut Ionela Dinca (CS Universitatea Craiova), castigatoare in proba de 10.000 m, Danut Ceici (CSM Craiova), care a ocupat locul intai la 100 m si locul doi la 200 m si Roxana Ene (CS Universitatea), care s-a clasat pe locul doi in doua probe (100 m si 200 m).
google-analytics.com